Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 3

afibebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Afibebe ce mult a crescut Cristi! E chipes si are o expresie matura. Si ![]() Bine ai venit pe lume bebe Eric Petrus! Sa fii fericit , sanatos si norocos! Mami_25 felicitari si refacere usoara! Multumim de aprecieri. Sarcina usoara. ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) ![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi

afibebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinkav Mami25, felicitari si sa va traiasca micutul baietel! ![]() Afibebe, bine ai revenit si sanatate lui Cristi! Papanash, sper sa se rezolve in bine toate problemele cu gradi! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Multumim.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi

papanash spune:
Fetelor, a sosit in bucuresti, de juma de ora cauta parcare si nu gaseste
Erina, unde vad si eu poze ? Ai grija cu gheata, eu vineri am tras o cazatura nasoala rau, si-acum ma resimt.
Va pup,noapte buna tuturor !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Roxana_G spune:
Mami25, felicitari, sa va traiasca puiul mic, si cel mare evident, sa fie sanatosi si norocosi!
Erina, au sosit musafirii, nu chiar toti, dar 2/3 acolo tot au venit.
Petrecerea a fost frumoasa, distractiva si fara incidente. Ma rog, Andrei l-a necajit pe Mihnea rau la final. A fost cumatra, ca va faceati griji. E bine si arata foarte bine. Mihnutu e un frumos, si asa de dulce si cuminte. Se vede ca nasa nu se ocupa de el ca nu a bagat o in seama. Atomica si Andrei au fost in super forma. Mai ales cel din urma. Nu l-am mai vazut asa in verva pana acum. Alex a fost incantata de party, s-a distrat bine, de a uitat si rochita de Tinker pe care voia sa o puna la tort. Eu zic ca a iesit minunat, sper sa pun si eu ceva poze saptamana asta. De altfel sunt restanta rau la poze, si la vazut si la pus pe webshots.
Cam asta de la noi. Ma retrag la nani ca sunt si eu franta. Saptamana usoara!
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

ANDREEA11 spune:
Buna seara!!
Izolati in casa din cauza viscolului. Cris devine din ce in ce mai agresiv fata de mine. Cum ii refuz ceva, cum cer ceva ma loveste . Zice ca nu i mai place de mine
. Cred ca am gresit undeva...sau e doar o faza. Sper sa fie partea a II a.
Mami 25 bine a venit micutu!! Sa ti traiasca si sa fie sanatos!!!
Am vazut multi copilasi frumosi, nu nominalizez ca sunt prea obosita. Ii pup pe toti si pe mamici asemenea!!

ANDREEA11 spune:
.Sabina din poze Sofia pare sa mearga a Jose Marti, nu?
Acolo am invata si eu, si fratimiu, si tata, si unchimiu . E o traditie in familie....
. Culmea e, ca unchimiu, eu si fratimiu am avut aceeasi invatatoare. Am avut profesori deosebiti, dirugu, era de mate, in fiecare sambata veneaa si faceam cercuri de matematica. Asta era o munca voluntara pentru el saracu, acum realizez, dar atunci comentam si bolboroseam ca ne pune la munca.
Aaaa, si apropo, felicitari pentru curajul manifestat pe partie!!! Da-i un pupic de la noi!!!

alinkav spune:
Neata! pentru toata lumea!
Am ajuns si noi la servici printre nameti!Acus arunc un ochi spre meteo!
Cica scolile si gradinite sunt inchise!Chiar asa de rau este, ca nu mi s-a parut mai rau ca ultimele dati cand a nins!
Rox, bravo pentru petrecere reusita!
Ne-am inscris la FTK, adica pe Alex si pe Olivia, vor merge joi de la 17.30 pana la 19.30, Olivia de la 18.30 la 19.30. Din cate am inteles la Tots nu e bilingv, cel putin nu au spus nimic, si eu m-am luat cu altele si am uitat sa intreb exact, presupun ca ar fi specificat daca ar fi altfel.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Erina spune:
Buna dimineata!
Alina multumim pentru cafea. Suna super FTK. ma gindeam pentru Daria de cind a mai scris Roxana despre el. poate in toamna.
Papanash ce bine ca a juns tati. Poze gasesti in link pe e-mailul comun. Ultimul e cu Daria manechin din el poti merge pe albums si vezi si din februarie. Si mie imi e teama de gheata de aceea nu ies neinsotita.
Andreea, Cristi are un personaj bun pe care il admira? Spune-i ca e ca acela, ca e bun, ca nu loveste, ca trebuie sa te imbratiseze. Dar de fapt ce vorbesc eu sunt sigura ca tu esti mai calificata sa rezolvi situatia. Cu siguranta ii va trece curind.
Roxana felicitari pentru petrecerea minunata. Asteptam cu mare drag pozele. Ma bucur sa aud ca Andrei a fost in super forma si ca Alexandra s-a distrat. I-au placut patinele sau le primeste miercuri la petrecerea in familie?
Scriai ca ai fi vrut ceva mai profi, se gasesc in Dechatlon modele frumoase pentru copii.
Nu stiu daca am scris dar Daria a vazut la Matei si doua zile a cerut p'tine loz (patine roz). Noroc ca a uitat.
Salut aici pe Teodora si Mihnutzu!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Roxana_G spune:
Erina, nu i-am dat inca patinele fetei ca deja are tone de cadouri nedeschise. Miercuri le va primi.
Alina, la ce sediu FTK ati ramas pana la urma? Cred ca nu in Floreasca pentru ca acolo parca nu au program joia. Asta ar explica si de ce ati gasit Tots. Numai o ora? Andrei mergea o ora juma vara trecuta.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Erina spune:
Va doresc o zi usoara al job sau acasa.
www.youtube.com/watch?v=K8vj6mx4mHw" target="_blank">Misia-Snow Song
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle