Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 2

afibebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MamiciDe2007 Afibebe,multumesc ! eu nu pot sa-tivad baiatul nu-mimerg pozele in webshot. Ma bucur ca-i place la gradi. e la program lung ? Rox,petrecere frumoasa ! La noi in spatele blocului sunt nameti de nu mai vezi masinile parcate ![]() papanash |
E la gradinita cu program prelungit insa nu il las sa doarma. La 12.30 il iau.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi

afibebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami25_7 Buana!Sunt oficial mamica a doi copilasi,doi baietei superbi foc,cel de-al doilea ERIC PETRUS,s-a nascut,pe 28.01.2010 cu cezariana,la 35s si 5z,a cantarit 2600 gr,si 47,cm.Il alaptez la san,si abia ieri am venit acasa,pt ca am avut o infectie din cauza membranelor fisurate.acum suntem ok,si doarme non stop.David e calare pe patut sa nu il ia cineva pe fatiolu.Il mangaie si ii pupa manutele,e tare dulce,ma simt implinita si fericita cand ii privesc.Va pup. mami de David Andrei 02.10.07 si ERIC PTRUS 28.02.2010 |
Felicitari.
Sa va traiasca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi

danuta36 spune:
Seara buna!
Mami25_7felicitari! Sa va traiasca bebe Eric Petrus!
Gabriela ce dulce e mamaruta mica
Rox petrecere faina!La multi ani Alexandrei!
Papanash,nu era a mea
Ceciliace finut dragut,sa va traiasca!Tare elegant si frumusel si nasicul Cristi
Suntem in cautare de locatie pentru concediu,am vrea sa mergem in Bulgaria la vara...fetele care au mai fost,ce ne recomandati?
Daca doriti s-o revedeti pe Miruna si s-o auziti:
http://family.webshots.com/album/576654298IhpLXV

ceamica spune:
Carpatina, iarta-ne ca am raspuns cu intarziere! Vazut frumoasa strengarita cu codite
buna seara ,
Erina esti o draguta , multumim ca ti-ai facut timp sa vezi si pozele noastre din budapesta.
Vreau sa urez si eu bun venit pe lume puiutilor Alexander , Ana Sofia si Eric Petrut , in ordinea aparitiei. Parintilor fericiti si impliniti toate urarile noastre de bine
Sanatate multa Piciulika ! Felicitari!
Gabriela ti-am vazut printesele , sunt minunate ! Felicitari!
Sper sa nu confund ,la multi ani sotului!
Mami25 felicitari!
Aniast ,felicitari pentru cele doua liniute! Sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti!
Magda , eu am facut scoala 88 , cea de pe odobesti. Nu stiu daca te mai pot ajuta cu informatii , banuiesc ca te intereseaza de invatatoare . eu am terminat acum 22ani cred si nu a mai ramas nici o invatatoare de atunci .Din vechea garda de profesori o stiu pe Zugravu Rodica , profa de franceza ,era dir adj. Ca profa de franceza este nemaipomenita , inveti de drag. Si pe Tapelea Maria , profa de mate a sorei mele , de asemenea buna . Acum nu-mi mai amintesc pe altcineva , stiu insa ca atunci am avut profesori f buni , mai putin la romana .
Am si predat acolo
Roxana , petrecere frumoasa va doresc ! La multi ani Alexandrei pt 10 febr.
Valentina, sa porti sanatoasa achizitiile ( cunosc sentimentul cu nu-mi mai pot lua gandul) si petreceri frumoase . Eu sunt in tabara celor care merg la o groaza de zile onomastice in februarie
Cecilia , ce nasic am vazut eu! Sa va traiasca finutul !v-a lasat urma umeda?
Diwana , la multi ani sanatosi si fericiti !
Kriss , eu zic ca actele reprezinta faptul ca esti o femeie libera ! Multa putere !
Papanash , daca zodia reprezinta intradevar omul , atunci sotul tau nu are nici o problema iar telefonul ti-l da doar in caz contrar. Pana atunci functioneaza pe principiul ca daca mi-e bine o stiu doar eu nu tb sa le spun si celorlalti Am si eu capricorn acasa
Miru. Danuta mie mi-a placut la Duni ,in sudul bulgariei
brb

ceamica spune:
Asa , am revenit!
Sebastian n-a racit deloc pana acum 2 zile. Acum nu mai are nimic , nu stiu ce a ciupit , ca a disparut.
In rest tot timid , se ascunde dupa picioarele mele , insa daca te cunoaste a ajuns de face si fraze coerente . Numara 1,2,3,4,5, sei , sette, 8.
Se uita la desene cu mickey , caci nu se poate altfel , nimic nu se compara cu mickey in varianta lui si isi pune pe cele in alte limbi latine + japoneza
De mancat , greu dar la sf zilei constat ca a mancat ceva, din o gramada de ciugulituri.Nu este gras , are doar 12kg si cred ca tot la 86 a ramas. voi vedea diseara ca mi-am propus sa verific cum mai sta.
La capitolul olita , am progresat, o cere si se aseaza langa ea
de dormit doarme cu noi si are cea mai dorita perna din casa
Ce sa mai zic?!
am lipsit destul de mult, am acumulat multa materie in ultima zi
revin cum mai fac niste conexiuni
Anissia , drum bun si-mi pare rau sa aud ca vrei sa amani proiectul
Yaia, Erina pup burticile!Mai aveti putin! Va astept de ziua mea!

Erina spune:
Buna seara! Ce ziceti de vremea asta? Am vazut viscolul din Bucuresti. La noi e bine, a nins doar marunt, orasul acoperit in alb, minunat. Am fost cu Daria pe sanie, cind statea pe ea, cind vroia in brate. Nu stiu daca e alintata sau oboseste repede si ar trebui sa ma ingrijorez dar tot cere in brate.
In rest speram sa ajunga tati cu bine in Bucuresti.
Papanash sper ca ai vesti de la sot.
SabinaY. abia astept pozele. Imi imaginez cit de interesant a fost excursia. Felicitari pentru printesele cuminti!
Roxana sper sa fi ajuns cu bine musafirii!
Danuta, imi era dor de Miruna! E tare dulce cum cinta alunelul si cum spune Iepuras coconas. Despre Bulgaria daca raspunde Ema sau Gabriela sau alta mamica care a mai fost.
Greyerash multumesc. Am vazut meniul adelinei. eu zic ca maninca foarte bine.
Ema esti tare dulce, am vazut ca ziua ta e pe 20. cred ca Yaia poate astepta pina atunci dar la mine e avansat dnp-ul la 18 si tare nu cred ca ma operez la 40 de saptamini.Pupicei brunetelului sfios!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina spune:
Afibebe ce mult a crescut Cristi! E chipes si are o expresie matura.
Si
Bine ai venit pe lume bebe Eric Petrus! Sa fii fericit , sanatos si norocos!
Mami_25 felicitari si refacere usoara!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

alinkav spune:
Buna seara!
Diwana, la multi ani!
Noi am fost azi la plimbare cu sania, am alergat prin nameti, ne-am imbracat ca pentru munte(schi), a fost chiar super, am ajuns acas franti, copii fericiti!Maine ne trezim la realitatea crunta, din pacate pentru afacerea noastra frigul si zapada nu e un lucru profitabil, dar va veni si primvara in curand!
Rox, petrecerea frumoasa, sper ca au reusit sa ajunga toti invitatii!sarbatorita!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

alinkav spune:
Mami25, felicitari si sa va traiasca micutul baietel!
Afibebe, bine ai revenit si sanatate lui Cristi!
Papanash, sper sa se rezolve in bine toate problemele cu gradi!
Alina,

alinkav spune:
Scriu in reprize ca nu am nici cablu si nici mause-ul de la laptop, mi-e ca se va inchide in curand, ca mi-a luat ceva timp sa va citesc, si chiar ma bucur ca am avut ce!
Si Olivia mea e pasionata de bucataria ei, are vreo 3 seturi de farfurii, cescute, farfurioare, dar si tigai cu cratite!Mereu imi pregateste o caea/ceai!
Seara buna in continuare, eu ma deconectez, ca ma lasa bateria!
Alina,