Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
La multi ani Alexandra de mami RoX!
Astazi este sf Valentin? Ufff, n-am stiut... Si seful meu e Valentin, dar am tacut malc... La multi ani Valicilor!!!!
Eu abia acum am ajuns de la munca, rupere de utere nenica... Ma bag la nani, ca pic. Noapte buna!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
SabinaY. spune:
La multi ani Alexandra!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Sofia, ieri dimineata: mama, vino la bucatarie, sa vezi cat de draguti suntem! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Vaaaiii

Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Pici stau si ma holbez in fata calculatorului.Vad ca se tin in lant la voi.Nici nu stiu ce incurajari sa mai scriu.
Pot doar sa zic ca or sa treaca toate!Trebuie
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
Mandrarinutza ce emotionant.Felicitari pt bb miscator!E un sentiment minunat!![]()
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Annisia La multi ani Alexandra de mami RoX! Astazi este sf Valentin? Ufff, n-am stiut... Si seful meu e Valentin, dar am tacut malc... La multi ani Valicilor!!!! Eu abia acum am ajuns de la munca, rupere de utere nenica... Ma bag la nani, ca pic. Noapte buna!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Stii,ma gandeam ca rochitele ii vin anul asta!am incercat una ieri,sa vad cum ii vine...inca ii sunt mari
Promit sa pun pozici cat de curand.
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
Alice_ spune:
'neata fetelor
Sa stiti ca va citesc cat imi permite timpul.
Vad ca eu sunt urmatoarea pe listuta de nasteri, sunteti dragute ca ma tineti in evidenta in pofida absentei mele de pe forum. 
Asa ca va dau raportul: ma simt
si neputincioasa de ceva vreme, cu nedormitul de rigoare si starile clasice din ultimele saptamani de sarcina.
Am fost ieri si la nene doctor, am sperat sa nu-mi dea vestea ca pruncul e mai mare (ca eu, balena de 62 de kile asa simt), si totul e bine, in grafic, 2600 gr si multa apa.
Probabil voi naste putin mai devreme de termen. Poate ma prinde Martisorul cu
in brate si in plina meserie 
Fetelor, care ati nascut de doua ori deja, ce spuneti, nasterea a doua e similara cu prima? Cate sanse am sa nasc la fel de fulger si fara complicatii?
Va
pe toate, si un gand bun special petru Sabina si Piciulika.
---------------------------------------------
vine al doilea
36+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank">blog
cecilia L spune:
Valentina, la multi ani, sper ca mai primesti urarile cu intarziere, ca sacosa nu o mai trimit
....chiar nu stiam ca este sf Valentin, eu stiam de 14
.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Alice_ 'neata fetelorSa stiti ca va citesc cat imi permite timpul. Vad ca eu sunt urmatoarea pe listuta de nasteri, sunteti dragute ca ma tineti in evidenta in pofida absentei mele de pe forum. ![]() Asa ca va dau raportul: ma simt si neputincioasa de ceva vreme, cu nedormitul de rigoare si starile clasice din ultimele saptamani de sarcina.Am fost ieri si la nene doctor, am sperat sa nu-mi dea vestea ca pruncul e mai mare (ca eu, balena de 62 de kile asa simt), si totul e bine, in grafic, 2600 gr si multa apa. Probabil voi naste putin mai devreme de termen. Poate ma prinde Martisorul cu in brate si in plina meserie ![]() Fetelor, care ati nascut de doua ori deja, ce spuneti, nasterea a doua e similara cu prima? Cate sanse am sa nasc la fel de fulger si fara complicatii? Va pe toate, si un gand bun special petru Sabina si Piciulika.--------------------------------------------- vine al doilea 36+ Felix Manuel si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007 www.elemental.ro/blog" target="_blank">blog |
da, chiar mai ai putin, iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos...chiar daca este mic o sa creasca el...desi nu sti ce surpriza o sa ai la nastere, Cristi avea mereu in ultima luna 2800 si la nastere avea 3280...asa ca sanatos sa fie.
Te asteptam vesti despre bb din burtic si despre voinicul cel mare.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Papi deseneaza pe spatele Energiei diferite forme (sa testeze daca recunoaste formele) si o intreaba: ce-a desenat papi? Energia raspunde:bluza! Afara ninge ca-n povesti, e frig, copilul e plictisit si vrea plimbare, mananca in stilul ei firmituristic, tipa si e nervoasa iar eu nu vreau altceva decat sa vina primavara! O zi linistita va dorim! |
Bine ca e sanatoasa si haioasa. Chiar ma gandeam la voi ca dati rar pe la noi cu stiri si speram sa nu fiti iarasi virusate...ca ati avut si voi ceva intalniri cu virusii in ultimul timp. Ma bucur ca sunteti sanatoase si in forma!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)