BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Menics, io posed una bucata Capricorn, familist, iubitor, protector, muncitor dar nu prea ordonat.

Sa-ti vand un pont: spune-i ca-l iubesti in fiecare zi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Meni, uite pt tine:

Ambitios, rafinat si prudent, barbatul Capricorn nu va fi usor de cucerit. Daca i-ai strapuns insa armura, iti va deveni partener pe viata. Fii organizata si metodica, aceasta asteapta de la tine. Nu se exteriorizeaza usor, asa ca nu ii cere sa iti ofere dovezi de dragoste, o va face el, in stilul propriu, care iti va placea la nebunie. Are nevoie de tine sa il incurajezi uneori, pe de alta parte, recunoaste-i capacitatile in domeiile in care exceleaza si iti va fi recunoscator. Respecta-i principiile si nu incerca sa ii schimbi modul de viata, daca ai rabdare, va ajunge singur la ceea ce incerci sa ii sugerezi acum si va fi cu atat mai bine. Sfat: Suna-l des pe telefonul mobil, il vei face sa se simta dorit.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nico... da ai dreptate dezordonat doamne... norocul lui ca-i dulce...
dar nu i-am spus pana acum ca-l iubesc... i-am spus doar ca-mi este drag, si ca-mi lipseste cand nu e cu mine...
si replica: tu esti cam posesivapai ce ar fi sa stam lipiti toata ziua unul de altul? cred ca e cu capul...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

si cred ca ar mai trebui adaugat: curios, pofticios iubaretz

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor,

ce faceti pe aici? imi place ca vorbiti despre zodii si barbati!.:-)
interesant subiect!..Capricornul mie nu mi se potriveste, am avut un prieten in zodia asta. Eu sunt berbec si poate de aia. Un tip putin cam inchis care nu prea comunica. Si chiar de comunica nu ne regaseam in aceleasi valori. Dar pentru fete fecioare, taur etc. am citit ca e un partener extraordinar. Acu Manule, depinde cum cazi la potriveala cu el!..:-))

La mine e liniste si pace, copii trag la "aghioase" (adica dorm tun), aseara ne-am uitat la filme impreuna. Au hotarat sa se odihneasca cateva zile si apoi fata mea are planuri de shooping, vizite in Arnhem si Utrecht si pe la Amsterdam de ziua indragostitilor..:-)) Planuri de-ale ei de copil de 21 de ani!..:-)
Nico ai dreptate, ma uit la ea si mi se pare si acum o minune ca e a mea, parca nu meritam eu asa un copil bun.

Fetelor ieri dimineata m-a cam luat valul cu barbatu', trecuse ceva timp de cand nu mai facusem nimicutza, ma simteam bine, nu ma mai durea nimic si.... si dupa aia am avut o sangerare roz care s-a sfarsit in cateva ore. M-am deprimat foarte rau. H a citit apoi pe internet ca se intampla din cauza congestiei organelor genitale interne, cervixul si uterul sunt f.irigate in sarcina, vasele sunt superficiale si se pot sparge..oricum m-a intristat rau faza.

Revin fetitzelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

fetelor aveti careva capricorni in dotare?? cum sunt barbatii?? pe mine ma baga G in ceata uneori...


Manu



taica-miu e capricorn, vara mea e capricoarna.
hm..capricornii nu sunt f capabili de declaratii amoroase, au trairi intense, uneori pot fi patimasi, dar de felul lor sunt niste persoane pragmatice, par reci, dar sunt f stabili, f fideli si f tenace.

un capricorn dc te iubeste, te iubeste for a life time. le place rutina, le place stabilitatea, pt ca creierasul lor este f axat pe cariera, pe stiinta, pe cu totul alte interese decat cele de amor salbatic. de aceea le plac f mult persoanele independente si inteligente, nu pers care se agata de ei.

sexualitatea nu este interesul lor primordial, nu sunt senzoriali precum racii sau scorpionii. sunt niste firi mai reci, independente si pragmatice.

cu ei vei avea confort, bani, nu-ti va lipsi nimic, independenta, te vei simti libera si totusi iubita, stabilitate si fidelitate.
desi uneori ei definesc fidelitatea ca si loialitate, nu musai fidelitate sexuala. dar cum ei nu pun cine stie ce pret pe sex, poti fi calma, dc te inseala, o fac dintr-o curiozitate morbida sau vreun interes special.


pot ajunge isterici, dar rar. in genere sunt calmi si f centrati pe cariera si a face bani.

dc vrei insa pasiune, senzualitate si emotii ucigase, nu sunt de recomandat capricornii.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dc vrei sa fascinezi un capricorn: fi independenta, inteligenta, e musai sa ai o viata personala f bogata, o viata interioara complexa.

le plac femeile care stralucesc, care reusesc in viata, puternice si totusi sensibile.

nu le va place niciodata femeia liana, slaba moral, plangacioasa, cicalitoare, intr-un cuvand mediocra. sunt niste persoane cu o mare curiozitate, le place sa afle multe, sa stie multe, sunt modernisti in gandire, conservatori in ritualuri casnice.

sunt innebuniti dupa femeile totalmente independente emotional de ei. le place la nebunie sa-i sustii in cariera, in idei, sa le fii un partener de viata loial si f solidar cu planurile lui de viata si cariera. le plac relatiile tip parteneriat. le place sa faca afaceri in familie, planuri si proiecte comune. de fapt, cam asa isi si aleg partenera/partenerul de viata. pe aceste considerente.

le plac femeile cochete, descurcarete, independente. cu idei, cu propuneri concrete, cu multe prietene, cu o viata personala bogata, caci nu le place sa vada femeia agatata de ei, dependenta de ei, slaba si fara stima de sine.

dc vei fi partenera lui de viata/ eventual de afaceri, dc vei face cu el proiecte comune, sau vei fi capabila sa-l sustii in proiectele lui, sa-l lauzi si sa-l incurajezi cand simte nevoia, sa l salvezi cu vreo idee geniala, cand e in groapa, sa fii isteata, independenta, vesela si fara depresii obscure, capricornul iti va fi fidel si loial toata viata!

sunt rezervati in public, dar in casa sunt veseli si pupaciosi.

iar ca tata sunt f ok, calmi, lucizi si f capabili sa-ti dea un sfat bun.


_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Samira bun venit si sa te simti cat mai bine printre noi!

Mona, draga mea , s-ar putea sa fii gravida s-ar putea sa nu. Ambele variante sunt realiste. Daca se intampla va fi minunat, daca nu se intampla acum, eu am credinta ferma ca ti se va intampla intr-o zi. Mai ai ani buni in fata ta. Tu trebuie sa fii pregatita pentru ambele variante. Daca nu va fi copilul luna asta, incearca sa faci planuri pentru altele, viata are diferite oportunitati pe care -asa cum ai scris tu o data atat de frumos- nu le-ai explorat inca!..

Soricica e valabil si pentru tine, poti sa disperi, sa fii in butoi, dar mai soricelule..nu inceta niciodata sa faci planuri, sa vezi si partea frumoasa a vietii si sa mergi cu toate inainte.
Si mie mi-e frica. Important este insa sa ne pastram sanatatea si capacitatea de a iubi si... pornind de la asta incerc sa-mi construiesc o alternativa, un plan de 'salvare' in caz ca voi fi dezamagita.

Blueflower, ai facut un 'drum lung' tu ca sa te vezi cu bebelusul acasa :-) Dar ai reusit! Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa te bucuri de baiatul tau!

Lylyshor insanatosire grabnica! Doamne ajuta ca ai scapat de operatie.


Pentru toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

multumesc!
da il regasesc in multe din descrierile voastre...
eu varsatoare... cica nu suntem prea compatibili... hm..vedem noi ce iese...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele , buna dimineata si bine v-am gasit! Am venit de pe coclauri pariziene ...a fost super!
Ne-am plimbat pe la Luvru , la Moulin Rouge , pe Champs-Élysées manuta in manuta .
Mentionez ca la Moulin Rouge erau niste preturi de iti cadea tencuiala de pe fatza si cu toate astea cozile erau interminabile.
Ieri am fost la Eiffel , am mancat acolo ..o priveliste de vis.

Mergi la inceput