Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu m-am gandit asa... fiecare cu ce are de facut cadou (o vaza, un vas de lut, varza murata, carne tocata, foi de dafin etc) mergem si ne infiintam la Maria la usa si incingem de-o petrecere! numai ca, vorba Monicai, nu putem acuma ca nu decoleaza nimik pe vremea asta

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

acum oricum nu-as acolo ca e in santier. asa ca mai pot astepta.

lliaculeo oala din aia de lut tare mi-ar prinde bine cand fac samrlae o data pe an. ies dementiale. stiu de la mama. va astept.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mangagirl ,nu-i problema daca va apuca depresiile,noi suntem cel mai bun leac antidepresiv,ii tagem un descantec si te lasa in pace

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Poze noi

http://picasaweb.google.com/MelyCmm/Februarie2010#

S-a trezit si piticul...revin mai tarziu

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Lali - bine-ai venit mami. Sa-ti traiasca puiul cu ochi albastrii .

Dragelor, am si eu in sfarsit vesti noi...

Azi Maia a papat tare putin, aproape jumatate din cantitatea pe care obisnuia sa o pape si care oricum era mai putin decat ar trebui sa pape un bb la 4 luni jumatate. Cu tetina cu 3 gauri nu avem mare succes, da pe langa, se ineaca...in fine, mai asteptam 1-2 zile si daca nu se acomodeaza cu ea, revenim la cele 2 gauri si mai incercam peste vreo 2 sapt.

La masa de la ora 17, pt ca nu a lut decat 100 ml lapte si refuza categoric sa mai ia, m-am hotarat, asa inopinat, sa incerc sa-i dau merisor. Asa ca am luat un mar golden si l-am dat pe razatoarea de sticla, apoi i-am dat Maiei o lingurita. L-a papat pe tot, scumpa mamii, s-a manjit pe la gurita draga de ea, dar i-a placut, l-a papat cu pofta si asta ma bucura. Apoi a mai papat 50 ml laptic.

Se numeste deci ca am inceput diversificarea. Nu imi doream neaparat sa o fac , dar acum daca am inceput...vom continua (sper sa fie totul ok). Nu stiu la voi cum a fost, dar eu aveam lacrimi in ochi. Nu-mi vine sa cred am ajuns si aici si uite asa puiutii nostri cresc...

Voi continua cu merisor, apoi probabil cu para sau morcovel, insa i le voi da la masa de la pranz (13-14). Voi ajunge negresit pana la 5 luni la doc sa ne dea mai multe info, sa ne dea o schema...cred..

Sper ca nu am luat o decizie gresita si Maiei ii va fi bine.

Sot deja l-a sunat pe un vecin despre care stia ca are morcovi din gradina "la iernat" sa-l roage sa ne dea si noua pt Maia .

Of, of ce emotii.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara,

Ma gandesc la Cristina_Ana si Andra , sper ca acum se distreaza la restaurant si nu le-a dat vremea peste cap planurile.

Noi nu am reusit sa iesim din curte cu nici una din masini din cauza zapezii. Planul era sa mergem la socrela care facea de mancare si am invitat acolo si doi prieteni. Asa ca am ramas acasa si a tb sa fac eu de mancare pt noi si prieteni. Am vrut sa facem fondue dar am realizat ca nu avem spirt solid pt spirtiera asa ca am facut cartofi la cuptor + mancare de praz. Am fost si in curte la zapada cu Teodora si cu toata ca batea vantul super nasol ea nu mai vroia in casa si eu inghetasem.

Luto eu zic sa iti iei un cantar ca e foarte folositor, eu tot timpul il folosesc la paine, la diverse retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

BANCUL SAPTAMANII

Scrisoarea unui arab terorist din Romania Zalutam cu rezbekt, Jefu. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam... Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei.... Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.

ENJOY

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

..si ieri am primit cadou de la soacra mea un steamer ...si multa mancare .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara fetele,

Am recuperat si eu putin si am zis sa scriu acum cat mai e valabil ce am scris sper

Santorini super baietelul tau. E pus pe sotii de mic.
Anadomnica, cand ajung in zona dau de veste. Intre timp o sa iti cer si nr de tel pe PM.
Manga, multumesc. Sper sa mearga repede si usor cu mutatul.
Claucia, acum ti-am vazut si eu frumusetile. Bine, eu le steam si din realitate dar acum au mai crescut. Sa-ti traiasca.
Vik, incerc sa fiu cu moralul sus atat cat se poate.
Luto, nu ma gandisem la iaurt. Poate odata cu diversificarea merge si asa la putzulica.:)
Liliac . Felicitari pt ma-ma dar mai ales pt egg.:) Si deci ai vopsit bebelul #61514;
Monica intrebai de niste dureri. Ei bine, pe mine ma doare burta mai tot timpul la alaptat. Multumesc pt sustinere.
Cristina_ana multumesc frumos pt griji. Sper ca a fost frumos la botez.
Lullaby la multi ani pt Alex cu intarziere si multumesc.
Mary sper ca a fost bine la examen. Am citit ca ai luat 10. Felicitari.
Devylla sa stii ca asta a fost impresia mea si mi-am spus o parere. Asta nu inseamna ca nut e apreciez ca pe orice alta mamica cu experienta.
Delia . Pana acum am mai primit ajutor dar de ceva vreme#8230;. Nu prea s-a mai putut. Sunt cam terminata de oboseala.
Angelli super tare bait ape colac. Cred ca o sa o incerc.
Mada sunt sigura ca te vei descurca de minune cu cel mic.
Suede, noi avem aproape 7 kg dar inca stam la nr 3 care e pana la 9kg.
Diamar sper ca e mai bine cel mic.
Andre drum bun sis a ne auzim cu bine.
Nela sper sa faca Ana repede 5200gr ca sa te auzim si beata :P. Si ai cumparat bulbi de nuferi? Cred ca vor arata superb nuferii.
Danangie imi pare rau ca il doare burtica pe Mattia. sa treaca.
Am vazut ca ati vb despre mame. Frumos subiect si frumoase descrieri. Alui Danangie m-a emotionat cel mai tare.
Adi vacanta placuta.
Andra sper ca a fost frumos botezul.
Monique multumesc pt reteta de supa. O sa imi fie foarte utila.
Dana ma bucur ca a fost frumos la bunici.
Fraguta un si din partea mea.

Moni_iulia. Ma bucur ca ati scapat de problema cu kk. Referitor la mesajul meu cum ca te-ar fi LEZAT. Mie mi se pare exagerat termenul. Vreau sa iti spun ca m-am uitat si in dex ca sa fiu sigura ca nu gresesc. Nu cred ca un mesaj pus pe un forum poate LEZA pe cineva. Poate totusi ca m-am inselat. Oricum mesajul meu era scris in apararea celor cu problema respective si nicidecum sa lezeze pe cineva. Am recitit postul meu si ma gandesc ca poate ca te-a lezat faptul ca am scris ca as prefera o felie de portocala in loc de supozitor pt constipatie. Sper ca nu ti-ai imaginat ca iau o felie de portocala si i-o indes pe gat. Ma refeream clar la o lingurita de suc. Daca asta era problema, atunci imi cer scuze pt incurcatura. Eu am specificat in mod deosebit faptul ca noi nun e confruntam cu problema asta si ca am dat doar un exemplu ca referire la mesajul Sabinei. In fine. Ideea e ca fiecare face cum doreste si eu as apela mai degraba la o lingurita de suc de portocala decat la supozitor. Mi se pare mai natural asa. Evident daca ar aparea vreo reactie adversa la copil, as inceta sa-I mai dau. Mie dr mi-a spus ca ii pot da atata timp cat in familie nu sunt probleme de stomac si cat copilul nu reactioneaza aiurea la el. Te si sper sa fi inteles ca am vrut sa zic.

Acum sa va cer si eu o parere. Am impresia ca bebelul meu nu se mai satura de la san. De fapt sunt cam sigura de lucrul asta. Acum am o nedumerire. Oare e mai bine sa incep diversificarea la 4 luni si sa nu ii bag lapte praf decat seara sau sa il trec direct pe lapte praf pt ca el refuza laptele praf dat drept completare. Multumesc frumos pt ajutor.

Am scris prea mult. Mai recuperez si revin intr-o alta zi.

Va doresc tuturor o saptamana buna.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara de la noi!
Monikus fa proba suptului desi este obositor si fa un calcul la 24h sa vezi cat papa. Cantaresti copilul inainte si dupa masa sa imbracat, faci diferenta asa la fiecare masa (si faci asa la fiecare supt). Eu am trecut prin asta si pot sa iti spun ca nu a luat in greutate si atunci am dat cereale la recomandarea doctorei seara (din acelea ce se prepara cu apa, daca vrei poti sa le prepari cu formula ca sa fie si mai consistente). Nici alex nu a acceptat formula, dar cu cerealele a fost k le-a dat cu lingurita. Spre 5 luni incerci supica de legume si suculet de mar/ morcov/ para. Asta daca esti sigura ca nu se satura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Lali bine ai venit! Pui dragalas ai tu acolo!
Fragutza bine te-am regasit.
Sper ca fetele care au avut botezul azi s-au descurcat.
Ioanna misto bancul.

Mergi la inceput