Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hmmm, am cam pierdut toiul discutiilor. Nu ca as fi facut ceva prea constructiv.

monic io-s la productie si stii doar ca prea talentata nu-s dar...muncesc, ce sa fac?? Tu cu limbile straine te bagam pe marketing...vorba ceea ne trebuie si piata externa de desfacere!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

manga da ..gratarel .. il facem la socrela ca sa nu imput eu casa .. sta pe acelasi palier cu noi, apt sunt fata in fata.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Vai, prea tare!! Bravos Ele, esti cea mai adevarata!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ai ce-mi place cum culca techila boracii. brava fata!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

HAi Iulika, ca si asa sotz s-a uitat crucis la mine. NE legam saniile une de alta si ne dam in trenulet moaaamaaa ce tare era asta. SI ne legam de masini, care treceau una la 3 ore pe strada...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

As pune eu si poze dar nu prea reusesc... Cu albumul personal nu fac nici o branza,am pozele prea mari,nu am cu ce sa le micsorez,sa caut program ma descurc dar imi prind urechile la descarcat si pana ma prind eu cum functioneaza se pierde interesul. Dar poate ma invatati voi cum sa fac sa imi pun poze? pe cine ma ajuta,si pe toata lumea ca m-ati primit aici

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bey, ma bag si io in biznis..gust fructele si produsul final si dau aprobarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai Lali, simplu, faci cont pe PIcasa sau Webshots, uploadezi poze si apoi ne dai linkul asa cum l-ai trecut pe cel de al poveste.
EU recomand pe Picasa ca merge repede repede. PE webshots stai cu orele sa uploadezi si cu orele sa le vezi

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bey, ma bag si io in biznis..gust fructele si produsul final si dau aprobarea!

CTC-isto !!!!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Iar am lipsit cateva zile ca am avut niste zile mai pline dar am reusit sa vad ce ati scris asa in mare.

Vreau sa urez la multe lunite sarbatoritilor nostri de azi Darius si Robert de anco, Iris Teodora de Miha 74 (de care nu am mai auzit de mult si mie dor de ele), Anabelle de Lumi Richard si Adam Joshua de Adimercedes . Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai buburii parintilor vostri!

De asemenea nu am mai vazut-o pe la noi pe alecxa0208 si citind revista mami (ca de obicei), dau peste o mamica din 02 septembrie si ma gandesc ca ar putea fi de la noi din odisee. Desi pe ea n-am recunoscut-o la figura (ca si pe Ioana), nu stiu, poate nu avea poze la noi, dar am verificat datele si ea este, mamica de Mara Ioana. Felicitari mamico, ma bucur sa auzim numai de bine chiar si asa din revista si arati foarte bine si pe deasupra asortata cu micuta, care este o scumpa!

Lali_mete, bine ai venit!
Am citit povestea nasterii. Foarte frrumoasa! Eu nu m-am incumetat sa o scriu desi inca o tin minte foarte bine.

Dana sunt intrutotul de acord cu tine.

Suede, referitor la dilema ta cu scutecele si Maria mea are 7 kg si am trecut cam la 6.9 kg pe nr 4 pentru ca mi se parea ca o strange nr 3 la pulpite. SI mi se pare foarte bun nr 4. Cred ca la 9 kg trebuie trecut pe 4+.
Felicitari pentru abdomene. Si eu trebuie sa ma apuc.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monica Uite aici avem si sanie care o putem imprumuta ..E in fata balconului meu derdelus de derdelus..Eu fac vinutul fiert ca så ne incalzim dupå.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput