Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, foarte faine ghetele! sa le poarte sanatos! Nici eu nu cred ca intra apa in ei, par bine faacuti.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim, sper sa se obisnuiasca repede cu ei, ca ieri i-am luat fara el si, cand i-a incercat, a zis ca-s cam ingusti, desi sunt cu o jumatate de nr. mai mare- el poarta intre 30 si 31, are niste adidasi 31 care-i sunt chiar mari dar nici papucii de 30 pe care-i mai are nu-i sunt mici, de asta zic ca-i intre 2 numere - ce chestie!. Dar dimineata mergea bine cu astia noi, nu-l rod, numai ca, normal, nu are atata "lejeritate" in ei ca in altii pentru ca sunt grosi si bine captusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina_C, bravo lui Robert pt.
Daca tot vine weekend-ul, poftiti la www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5528407/2/istockphoto_5528407-coffe-and-cakes.jpg" target="_blank">prajituri si cafea !
Si la noi, cu toata zapada existenta, avem o apareala... Ca avem si soare !
Gumari au cei doi C. ai mei, pt. mine n-am gasit. Sotu' ii are din Canada, de cativa ani buni, iar Kiki ii are de la Leonardo, unde, doar pt. copii, pana-n marimea 35 aveau. Patri a ramas, ca si mine, fara gumari. Nici nu stiam ca asa le spune. Sunt foarte buni si la zapada, la sanius.
katty, sambata trecuta am fost la cununia civila a finei mamei mele si de acolo, vizita la restaurant.
Iar in rochita roz(Cristina), am fost la botezul fiicei nepoatei lui Cristi.
Multumesc frumos pt. aprecieri, fetelor !
Weekend-ul asta spunem pas la petrecere.
Sotu' vrea la copca(Cristina22, mai mult e placerea de a sta, acolo, cu undita in...copca ), iar noi, fetele, mergem la mama, la peste si la un remi.

Un weekend minunat, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Frumoase incaltarile, dar mi se par destul de scumpe!! Si eu am de lucru cand trebuie sa cautam incaltari pentru David...in primul rand ca aici e cald si la scoala nu are voie cu sandale deschise la degete sau la calcai, deci trebuie sa caut ceva de gen pantof cu gaurele, si el are piciorul tare ingust...si nu ii vine orice ...
Geox sunt pt o bolta mai inalta si nu prea ii se potrivesc pe picior...dar si eu sunt incantata de produsele lor
Acum de ziua lui i-am luat astia
http://www.amazon.com/GBB-Little-Guerrier-T-Strap-Orange/dp/B001QCWW8O/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=shoes&qid=1265989253&sr=8-9
si sunt tare multumita
Nu cumpar nimic ce e fabricat aici...caut sa fie facuti in europa, chiar daca sunt mult mai scumpi...si pantofi ii avem pe astia
http://www.zappos.com/garvalin-kids-091500-toddler-youth-navy-leather

Nina, DAvid ar merge cu sotul tau la copca!!! haha...anul asta nu cred ca apucam sa mai ajungem la zapada si ii e dor tare!!! Ce inalta si frumoasa s-a facut Cristinuca!!!

Mergi la inceput

Katty, anul asta a fost iarna in toata regula in Ro!!! Imi aduc aminte ca si cand v-am cunoscut la fel era!!! Nametii de zapada imensi, mai bine mergeai pe jos!!! Voi mergeti pe jos la scoala?

Nicoleta, Stefan se uita la star wars? David a fost anul trecut incantat de idee, dar asta pentru ca prietenul lui cel mai bun era un fan inrait, dar nu prea ii plac filmele...i se par infricosatoare...hihi...Asa ca si noi avem in garderoba un costum de soldat si o casca care schimba vocea...

Cristina C, poate nu conteaza cum le ordoneaza, daca le ordoneaza corect...(adica ordine descrescatoare, sau crescatoare!!!)
Felicitari pentru nota!!!

Si lui David i se scad puncte la lucrari in caz ca uita: sa se semneze, sa puna punct dupa propozitie, sau sa inceapa o propozitie cu litera mare!!!!

Acum am primit si noi "carnetul" cu calificative...si a scazut (fata de trimestrul trecut) la languge, si asta datorita a 3 dictari, unde nu am apucat sa lucrez cu el acasa, si a gresit multe cuvinte...
Dar acum ne-am invatat, si le repetam...si nu mai face greseli...

La matematica, in programa normala, au inceput cu scaderi si adunari peste 20 dar fara trecere peste ordin...
Dar in programele speciale, deja vad ca fac un fel de tabla inmultirii (adica 4*4=4+4+4+4) si adunari si scaderi pana in 1000 cu treceri peste ordin...plus pb de logica...care sunt foarte interesante si mie mi se par complicate rau......
Dar cel mai enervant mi se par proiectele pt acasa...avem de cautat tot felul de specii de pinguin de care nu am auzit vreodata si facu un raport despre ei (ce mananca, cum hiberneaza...etc...)...e tare stresant......si acum o bibliografie despre michael jordan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, sa-i poarte sanatos! Tare faini mai ales cei de ziua lui!

Da, au trecut testul, sunt rezistenti la apa, am fost azi intentionat prin zapada mare si-au ramas uscati. S-au mai dat la mers, vad ca n-a mai comentat nimic de ei. I-am cumparat ieri in regim de urgenta si n-am avut cand sa caut mai ieftini, vroiam doar sa iau ceva sa rezolv problema. E iarna adevarata aici, cum n-a mai fost in ultimii ani. In Romania cum mai este?

Mergi la inceput

Am luat costum, dar nu din cele preferate (la cel cu Vader a renuntat azi, cand a vazut la scoala unul si nu i-a mai placut). Ar fi vrut cu Luk, dar cel cumparat este asemanator. Am si poze, ca na, sa avem amintiri.

Sinzi, faini pantofii! I s.au potrivit? Stefan este mare fan de cand s.a uitat aici in toamna 2 vineri la rand la primele (parca) 2 filmulete din RS. Erau, fireste, in germana. Au durat pana la 12 noaptea... Si de atunci este fan. Nu le-a vazut pe toate, dar poate apar la cinema si le vede cu Adrian. Sau inchiriem dvd-urile (asta in vacanta de vara poate). Si nu i s-au parut infricosatoare. L-au suparat putin personajele negative .

Cristina, ma bucur ca ghetele au trecut testul.

Sper sa incarc cele 3 poze.

Mergi la inceput

Nu pot descarca nicio poza fiindca Matei mi-a infipt invers in fanta cu pricina bucata de plastic ce proteja fanta... Nici nu l-am vazut, cert este ca nu mai gaseam plasticul...

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=Fx1gj18b4s0
Cu ce ne jucam noi in zilele ploioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

Hop si eu sa ma laud.

Flacaii mei au 7 ani si 4 luni acum, si sunt in clasa a doua. Au 30 de kg si 1,30 m aproximativ, sper sa stiu bine, in inaltime nu prea i-am masurat, si poarta 34 la pantofi.
Cresc de parca le-ar turna cineva apa la radacina!
Uite ca suntem si pe lista copiilor de 2002 :)

E placut sa revin aici.

Ma confrunt cu o mica problema, nu stiu daca o mai are cineva, sa vedem ce raspunsuri primesc.
Unul din baietii mei, Andrei, este lent. Si cand zic lent, va rog sa intelegeti FOARTE LENT.
Pe langa faptul ca este un visator incurabil, face lucrurile foarte incet si e foarte neindemanatic.
Cand merg sa ii iau de la scoala, el e singurul din clasa care iese cu hainele pe afara, cu geaca descheiata, cu fularul stramb, cu rucsacul desfacut.. Am incercat sa inteleg care este motivul, am vorbit si cu invatatoarele. Au timp suficient cand ies din clasa, sa-si stranga lucrurile, sa se imbrace. Invariabil el iese vraiste.
Pe strada ramane mereu in urma mea, frate-su e la 3 metri inainte, intr-un cuvant, ma dispera cu lentoarea asta.
Nu stiu cum sa-l stimulez sa se miste mai repede..
E foarte stangaci, pe orice pune mana, sparge, darama, rastoarna.. daca-i dau o farfurie s-o duca in chiuveta, stau cu inima stransa ca o scapa, daca-i dau o cana cu lapte in fata, in secunda doi da cu cotul in ea si o varsa :))
Eu zic mereu ca e cu capul in nori, uneori e amuzant, alteori e exasperant.
Are cineva problema asta? Poate fi un deficit de atentie, ceva de genul asta?

Am recitit din urma si am vazut ca si ai vostri sunt preocupati de subiectul moarte.
Unul din baieti a avut anul trecut o perioada in care venea la mine plangand in hohote, pentru ca auzise el ca oamenii imbatranesc si mor, intr-un final. Venea si ma imbratisa si spunea ca el nu vrea sa mor. Nu mai reuseam sa-l linistesc. Pana la urma i-am zis ca mai trece mult timp pana sa imbatranesc si ca in nici un caz nu mor cat e el mic. El credea ca eu o sa imbatranesc si el tot copil o sa fie. Cred ca asta l-a calmat, faptul ca i-am zis ca pe masura ce eu imbatranesc, el o sa devina adult.
Acum ceea ce stiu ei despre moarte este ca sangele incepe sa circule mai incet in corp si in final inima se opreste si ..asa survine moartea. Foarte stiintific :))

Mergi la inceput