Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Felicitari penntru test, Robert! Si eu as vrea sa ii gasesc gumari lui Stefan (tu de unde i-ai luat?), el are niste ghete faine de anul trecut (cumparate de A de aici de la reduceri, putin mai mari). Si niciodata nu s-a udat.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta
El are acum niste cizmulite marca Geox, dar, desi sunt "wasserfest", rezistente la apa cum spun astia, tot se uda. In anii trecuti i-am cumparat gumari de iarna ori de pe internet, ori din magazinele de incaltaminte care sunt pe aici, nu mai stiu exact in care am gasit ceva bun prentru ca in unele tot intra aps, desi ar fi trebuit sa nu intre. Am un magazin Deichmann prin zona, si poate un Reno daca mai mergem undeva dupa sport.

Ce costum ai gasit pana la urma?

Mergi la inceput

Cristina, te intreb de magazine fiindca stiu ca sunt cam aceleasi in Germania si Austria. Cizmele lui Stefan sunt de la Icetex, nu cine stie ce firma, insa a mers si anul trecut la schi cu ele, cu sosete groase (ca erau cam mari), si anul asta prin zapezi si apa, si nu s-au dezlipit, nu a intrat apa. Uneori la temperaturi joase (-15/-20?) ne mai spune ca ii e rece la picioare. Geox suna insa foarte bine, eu sunt fan (am gasit o pereche de pantofi la reduceri si tare m-am bucurat), imi pare rau ca se uda totusi. La Deichmann am mai mers si noi, cred ca au si site nemtesc unde sa te uiti si sa vezi daca incaltarile dorite mai sunt pe stoc si la care din magazine. Stii ce zic? Am descoperit eu si tare util mi se pare, scrii numarul dorit si numarul "cartierului" si iti afiseaza care magazin e aproape si are incaltarile.

Mergi la inceput

Costum nu am cumparat inca, nu pot merge eu cu copiii, iar Adrian abia azi a venit. Poate mergem maine, sau chiar azi, trebuie sa vorbesc intai sa vedem in ce stare este (cam racit, micutul ...).

Mergi la inceput

Uite ce zic (apropo, mi-au placut adidasii astia de la ei):

http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=967962

Mergi la inceput

Am mers in seara asta la TpysRUs si nu am gasit costum. erau cateva, de 2 feluri, dar nu si cele 2 pe care si le doreste... Merge maine sotul meu undeva pe langa serviciul lui, poate a gasi la magazinul de acolo. Sper sa gasim, altfel nu e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Buna dimineata!
Se pare ca am mai scapat de ger.E ok, nu mi s-a parut frig, doar ca e mohorat.

Si eu am vrut gumari, ca sunt trendy, dar mr.C zice ca nu e de acord

Cine face o cafea buna?

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina, de ce sa nu vrea? Sunt unii imblaniti grosi, speciali pentru zapada, dar nu am vazut decat in picioarele unor copii... Ar fi faini, dar daca as avea timp de colindat dupa ei si daca as sti si genul de magazine... si unde se afla ele... de ce crezi ca o stresez pe Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata,

Eu n-am avut timp ieri sa umblu, se circula foarte greu cu masina si in ora de Kung Fu am ajuns numai pana la Deichmann de unde trebuia neaparat sa-i iau ceva si i-am luat cizmele astea - Nicoleta, pun linkul de la tine: http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=947351, sper sa nu intre apa si in ele!!
De cand suntem aici ne-am tot luat incaltaminte de la Schuhcenter (singurul cu Geox-i din zona), de la Reno, Jello Schuhpark, Deichmann, de pe internet si uneori de unde mai gaseam: chiar de la Aldi sau Tchibo (TCM).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

wow, ce faini ar fi imblaniti!
Avem si noi un deichman in Oradea, macar atat...Numai sa nu trebuiasca sa cumperi haine si incaltaminte pt copii, noroc ca e aproape Hu...

Cristina-nu cred sa intre apa, pt e inalta talpa.Sunt frumosi! Sa-i poarte sanatos!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput