Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Mary, cam ce dimensiuni are pernuta? (aproximativ) ma bate gandul sa-mi confectionez una, daca imi iese va zic si voua.

[_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Draga mea,
nu cred ca reusesti avind in vedere ca are un unghi nu chiar regulat, in forma de semiluna, iar interiorul este din perlutze de ...polistiren(sper sa fi spus bine;) ). Are peste un metru... ajunge aproape de la cap pina la picioare, o altoiesti, invirti cum vrei...

Cred ca va fi buna si pentru cind va veni bebe, folosind-o la alaptat... vom vedea!

Mary 24+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Mary, merci de sfat, e corect cum zici tu, doar ca la mine e asa: medicul de familie, care imi da concediul stie ca se da la 7 luni si 10 zile musai implinite si n-am cum s-o conving ca se poate da si mai devreme. Singura solutie sa schimb ceva e sa vin cu scrisoare medicala de la medicul gineco, in care sa scrie data de la care pot intra in prenatal. Numai ca si el stie intr-un fel: la sarcina cu Matei zicea ca se da de la 32 saptamani. Sa vedem acum ce mai zice. Dupa calculele mele, pot intra de la 1 martie, sa vedem insa ce zic si ei.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 27+ Tudor

Onana asa-s de pregatiti medicii de familieee, ca-mi e rau! Azi am avut o ultima discutie pe tema asta cu medicul meu de familie (nu mai pun la socoteala ca-mi este cumnata. Si ea stia la fel si a insistat sa isi faca cunoscut punctul de vedere...insa azi s-a deplasat in mod special la CAS pentru a se interesa si ...am primit SMS cu textul sec "se poate": deci am invins!

Cred ca iti sta in putinta si tie: o pui sa isi respecte indatorirea de a-ti furniza servicii de calitate si nu sa te induca in eroare: va afla ca informatiile pe care le detine sunt demult cazute in desuetudine!
Succes!

iar legat de pernutza: pe mine cel putin ma ajuta inclusiv la spate, in sensul ca mi-l tin cumva ridicat...si nu ma mai resimt de la curbura spatelui din timpul zilei...nu stiu cit de explicita am fost azi... k sunt tare bored...dupa atita munca...

Mary 24+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

am si eu o intrebare intrebatoare. Se poate sa intru direct in concediu de maternitate, fara a lua nici o zi din cele 126 de zile?

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello

scuze absenta de azi insa a fost motivata; cumparaturi, preparat de salate (una de fructe si una de legume).

maine e marea zi de echo; insa o sa ajung acasa (am echo in spital dimineata apoi merg la dr sa ii arat ce a zis echo) cand voi .

pe toata lumea,

somn usor!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Confirm si eu cele spuse de Mira - perna de gravide e minunata. In timpul zilei mi-o fura chiar si Tudor ca ii place sa stea pe "perna verde".

M-am intalnit sambata cu Mira si Corina si personal m-am simtit foarte bine, fetele sunt niste dragute. Sper sa mai avem ocazia sa refacem intalnirea, poate mai la primavara si poate cu mai multe burtici.

Pentru fetele care nu stiu germana si vor sa isi bage nasul pe site-ul recomandat de Sabina, puteti sa faceti asa: pe o pagina a site-ului fiind, dati click dreapta, si acolo o sa gasiti si optiunea ca Yahoo sa va traduca in engleza. Va traduce tot site-ul. Nu este o traducere acurata, dar va puteti face super bine treaba cu ea.

Sabina daca prin concediu de maternitate te referi la concediu de crestere si ingrijire copil (CIC) atunci, din cate stiu eu, raspunsul este nu. Din cele 126 de zile, esti obligata sa iti iei cele 42 de zile (concediu de lauzie) si apoi poti intra in CIC.
Sa stapanesti sanatoasa caruciorul, super afacere ai facut. Si tin pumnii sa mai stea fetele cumintele in burtica inca vreo cateva saptamani.

Sanatate multa fetelor cu probleme si asteptam vesti bune de la ecografiile ce urmeaza zilele astea.

In alta ordine de idei, eu uitandu-ma la vremea de afara (apropo...acum iarasi ninge) mai am putin si cant Jingle Bells.

Editez ca sa ma laud si eu cu printesa mea din burta. Nu sunt clare pozele, dar merge. In a doua poza sta cu mana in gurita . Pozle sunt aici

fetele
Ma duc si eu la

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 25+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Neata fetelor,

azi nu am somn. Dau eu cafeaua. Voi o beti, eu nu, ma multumesc cu niste sandwichuri.

Alinutza merci de raspuns. Multumesc ca le-ai lamurit pe fete. Azi noapte am mai bantuit pe situl ala pana la 1, m-am uitat sa vad ce imi mai trebuie. In martie bag iar o comanda.

O zi usoara. Curand am sa plec is eu la medic.

Arturicii bafta la eco.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Mira- imi faci concurenta? Bine, te tin sub supraveghere . Au fost super coolo!

Fetelor si doctora mea de familie e mai cand vine vorba de concediu prenatal, dar mie mi-l da medicul ginecolog.
Deci daca medicul ginecolog e mai flexibil apelati la el. Medicul ginecolog poate da prenatal, dar postnatalul il da numai medicul de familie. Cand m-am dus la a mea sa-mi dea reteta gratis de clexane, incepuse sa-mi faca parul cret ca ea stie ca se da de la 6 luni de sarcina. Eu ii zic ca se da gratis la gravide si lauze, iar gravida esti incepand cu 5 saptamani, nu cu 6 luni ale ei.

O zi frumoasa, doamnelor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Sabiana ms de cafea, eu am inceput cu ciocolata Am ajuns la 66 de kg, adica +9. Ce sa fac, stam si numai in casa de 3 luni de zile...
Nico cum ai ajuns la sv???
Moama ce m-am saturat de iarna asta. N-a mai fost asa o iarna de nu stiu cand.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata

Sabiana ms de cafea, eu am inceput cu ciocolata Am ajuns la 66 de kg, adica +9. Ce sa fac, stam si numai in casa de 3 luni de zile...
Nico cum ai ajuns la sv???
Moama ce m-am saturat de iarna asta. N-a mai fost asa o iarna de nu stiu cand.

Pai stai super bine. Eu am ajuns la 81.
Si eu m-am saturat de zapada asta. Il ascultam pe Oprescu dimineata, care le spunea drumarilor, sa se pregateasca mai temeinic pentru zilele urmatoare, ca vremea nu ne lasa. Se pare ca vine mai rau decat a fost. Sper sa ajung cu bine azi la clinica si inapoi. Deocamdata Silviu se lupta cu zapada, sa putem scoate masina afara. Zilele astea nu am miscat-o deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina mai rau de atat??? Nuu, nu se poate...mooor, ma deprim! Succes cu dezapezirea!
Alinutzaa f dulce bb, ce fetzisoara perfecta are!! Eu nu am reusit sa obtin poze, nu a stat...

Mergi la inceput