Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
mamanati spune:
Neata fetelor,
Roxy, merci pentru cafeluta de dimineata, o savurez chiar acum.
Chiar ca ai pomenit de haine cu zorzoane, imi aduc aminte la Cami niste verisoare si matusele de la tara mi-au adus pungi cu haine chinezesti, ca deh, asa e moda care aduce mai multe(dar respectiv mai ieftine) e mai cool!
Poate sunt rea, da ada-mi mai bine doar un body de calitate mai buna si o sa fie mult mai util decat pungile care stau la mama, caci nici altora nu le pot da. Poate gasesc vreo mamica singura, daca o vrea sa le ia.
Madutza, multa sanatate Cristinei si sotului, insanatosire rapida!
Cris, felicitari pentru incheerea cu succes a sesiunii!
Veronica, si soacra-mea e la 500km de Constanta si cam 1000 de Chisinau, si cica vara Cami sa stea la ea la taranoaia!
Vivela, chiar seamana fratiorii foarte mult, si la nasuc tot. Sa fie sanatosi.
Mie nu-mi mai iese sa pap sanatos
! Cum n-o dai, tot mananc des paste fainoase si cartofi! Nu stiu ce sa mai mananc seara. La pranz mai des avem ciorbe/supe, dar seara iar ajung sa fac paste, pizza, sau cartofi cu carne(pentru asta ii place si Cameliei)!
MAi sugerati-mi "idei sanatoase" please!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
Ioana5255 spune:
Neata,
eu intru pe fuga
Cristina si pe mine ma ustura operatia.
Arturicii si noi am stabilit data nasterii in jur de 13 aprilie, la 39 de saptamani. Sper sa stea bebelinele pana atunci.
Mary merci de info
Mai intru mai pe seara,ca aici e ca la nebuni.
Va pup, sa aveti o zi usoara.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Vivela- mie mi se par identici. Ce bucalat si impachetat ca o sarmaluta era primul bebel la nastere! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Ptiu sa nu fie de deochi! Ramona- creditele imobiliare erau pe vremea de boom, cand toata lumea lua credite, acum aceste produse nu mai exista, ci strict cel ipotecar, desi cu amandoua girezi cu casa ipotecata. 20+ ![]() |
Nicoleta, asa mi l-au "livrat" la prima intalnire, impachetat ca o sarma. asta doar in prima zi. apoi i-au desfacut manutele, era impachetat doar de sub brate, sa se poata si el misca un pic.
acum ma uit in urma si ma intreb oare cum de mi se parea mie frumos, ca era saracutul cam...turtit si umflat si-mi parea atat de strain
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
r_ocsy spune:
Nati : nu ai ce sa le faci rudelor de genul asta ... mai bine te-ai pregati pentru un nou val de hainute ... sau poate le spui ca mai ai de data trecuta ![]()
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Nati : nu ai ce sa le faci rudelor de genul asta ... mai bine te-ai pregati pentru un nou val de hainute ... sau poate le spui ca mai ai de data trecuta R_ocsy 25 + Ana Sofia |

da, le spui ca le-ai pastrat cu mare grija de dragi ce ti-au fost
26+
Matei ...
NicoletaB spune:
Virgi- vei avea nevoie de cate o adeverinta de la fiecare angajator pt a-ti putea reconstitui baza de calcul (sa dovedesti cele 12 luni de lucru). Poate ne spun fetele cu experienta cum sta cu modelul adeverintei.
Vivela- mai bine turtit si bucalat decat slabut si cu pielea creata. Chiar ma uitam la un documentar despre bebei si spuneau acolo ca pielea creata e de la lipsa de grasime subcutanata! Sper ca al meu sa nu semene cret ca o pisica pui sau ca un shar-pei (oare asa se scrie?), mai bine bucalat si rotund ca ma-sa!
20+ 
discordia spune:
Uf, mai fetelor, ce nervi am! Pana acum se decontau si ecografiile de sarcina acum nu se mai deconteaza, 4D nici nu intra in discutie, iar 2D ceva in sistem coplata, adica pe baza unei adeverinte de la medicul de familie tb sa imi fac acu ecografii. Niste aberatii... in fine ma consolez ca totusi cei 450 de ROn la eco morfo au meritat deoarece mi-am vazut puiutul si este sanatos.
Mira, intrebai intr-un post anterior cat de repede ne revenim la forma initiala, la mine nu a durat nici o zi, dar asa cum am mai spus slabisem foarte mult, acum nush cum va fi avand in vedere cele 6 kg deja acumulate si cine stie cate or mai urma...
De Nana ce mai stiti, ca am vazut ca nu a intrat deloc sa ne spuna cum a fost la doctor.
Cam atat caci am mult de lucru la serviciu, deh recuperez si pt ziua de ieri.
Va pup
mamica de fetita si
25s+ cu 
NicoletaB spune:
O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj, pe cand era in pat cu amantul.
- Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!, ii striga tipa.
- Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?
Totusi, tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga alaturi, se uita la el si il intreaba:
- Ati mai participat la maraton?
- O, da, in fiecare an.
- Si mereu alergati gol?
- Sigur, imi da o mare senzatie de libertate!
- Si cu hainele in maini?
- Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina.
- Si ...... purtati de fiecare data prezervativ? mai intreaba tipul mirat.
- Aaa……, nuuuu……, numai cand ploua!
20+ 
Crissy_C spune:
hop si eu pe ziua de azi!
Dana81, mersi pentru sugestia de BioMarine plus, ma interesez si eu
Ramona, merci, am inteles cum e cu contractul colectiv de munca 
Arturica, felicitari pentru ecografie si col luuung!
Adinutzza si Anamariam, bafta multa la eco azi, sa veniti cu vesti bune!
Madamar, vad ca ti-au mai spus fetele cum e cu 85% din brut. In plus, din cele 126 de zile, am inteles ca 6 saptamani (parca) angajatorul trebuie sa-ti dea de fapt 100% din brut, deci uite cum tot creste baza de calcul pentru CIC
Oricum,eu am mai citit cate ceva aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123679
pup fetele
Cristina, fericita
22+ cu
Patricia
aleesicoo spune:
la burtici si mamici
eu sunt in culmea fericirii

mai sunt 2 zile si vine sotulache
fetele bebeii vostrii au inceput sa isi gaseasca "adapost"pe vreun ficat, splina....sau sa va loveasca puternic?![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte