Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana5255 spune:
Dana of prin ce ai trecut. Bine, ca totul s-a terminat cu bine. Stai cumintica.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ramona80 spune:
Laura nu vreau sa va dau inapoi de la socotelile voastre cu banca, dar chiar ieri am vazut un caz la stirile locale, cu o femeie care luase un credit imobiliar de la bcr. Initial rata fusese de 400 euro, iar in contextul crizei, le-a marit rata la 600 euro. Oamenii au facut plangere si li s-a explicat ca au fost de acord cu conditiile bancii, si nu mai au ce face. Dar, in cazul in care ar fi ramas fara loc de munca, ar fi putut face o concesie si anume sa le lase rata de 400 euro dar sa mareasca perioada cu inca 15 ani. Deci 45 ani.
Frumos din partea lor. Noi am avut noroc cu creditul pe care l-am luat acum 3 ani pt masina. A fost de nevoi personale, la cec. Avem aceeasi rata de atunci. Nu s-a facut nicio modificare. Atata doar ca ne-a intors de multe ori din drum cu documentatia. Ba ca adeverinta e scrisa cu 2 tipuri de pix, desi cu aceeasi culoare, ba ca e ingrosat putin scrisul... Si tot asa. Sunt foarte atenti, cred ca le verifica cu lupa.
Nu stiu daca ai vazut postarea mea de mai devreme. Da-mi si mie linkul cu cartierul, te rog. Doar de curiozitate.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+19
Ramona80 spune:
Am uitat sa schimb semnatura. Am ajuns si noi la jumatate 
Dana, bine ca n-a fost nimic grav.
Azi am avut de lucru la calculator si v-am urmarit mereu.![]()
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+20
mamanati spune:
Alinutza, ce draguta poza bubulinei cu manuta in gurita!
Ma bate un gand sa mai merg la un eco pana la cel indicat de ginecolog, poate ma aleg si eu cu niste poze dragute.
Vad ca ai postat si despre pontul cu "google translate". Pai, eu citesc cate putin, raspund,fug sa mai fac ceva prin casa, apoi revin si vad ca cineva a raspuns la intrebare inaintea mea.
Asa ca scuze cand procedez asa.
Mira, am si eu clulita din belsug!
Nu zic ca nu aveam inainte, dar in sarcina deobicei e mai pronuntata (poate nu la toate). Dupa ce nasc deobicei, revin la ce am fost pana la sarcina, dar nu stiu, poate si de la faptul ca fac mai mereu sport.
Mira, si eu aratam a gravida in 5-6 luni dupa nastere. Cum zice si Vivela, s-a dus treptat fara efort fizic. Dar la inceput cum zice si Sabina, vreo 2 luni cred, am mai imblat in haine de gravida.
Corina felicitari pentru cele 20 sapt. implinite!
Dana81, Imi inchipui ce sperietura ai tras din cauza asta.
Tatiana, tinem pumnii in continuare sa stea bb in burtci pana la termen. Ne bucuram ca avem vesti de la tine Te asteptam cu noi mesaje pozitive.
Sabina, ma bucur ca vii cu vesti bune de la medic! Sper si toate mega analizele sa iasa super bine!
Sabina, vroiam sa te intreb de perna de alaptat daca e comoda. Caci la Cami tare m-am chinuit cu alaptatul, imi era f incomod s-o tin in brate si sa nu pot sprijini cotul de ceva. Eram mereu cu cate 2-3 perne in jurul meu. Cam cati cm inaltime are?
Si Cami va transmite cate un pup pentru urari de insanatosire!
Unul si de la mine.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati Alinutza, ce draguta poza bubulinei cu manuta in gurita! Ma bate un gand sa mai merg la un eco pana la cel indicat de ginecolog, poate ma aleg si eu cu niste poze dragute. Vad ca ai postat si despre pontul cu "google translate". Pai, eu citesc cate putin, raspund,fug sa mai fac ceva prin casa, apoi revin si vad ca cineva a raspuns la intrebare inaintea mea. Asa ca scuze cand procedez asa.![]() Mira, am si eu clulita din belsug! Mira, si eu aratam a gravida in 5-6 luni dupa nastere. Cum zice si Vivela, s-a dus treptat fara efort fizic. Dar la inceput cum zice si Sabina, vreo 2 luni cred, am mai imblat in haine de gravida. Corina felicitari pentru cele 20 sapt. implinite! ![]() Dana81, Imi inchipui ce sperietura ai tras din cauza asta. Tatiana, tinem pumnii in continuare sa stea bb in burtci pana la termen. Ne bucuram ca avem vesti de la tine Te asteptam cu noi mesaje pozitive. Sabina, ma bucur ca vii cu vesti bune de la medic! Sper si toate mega analizele sa iasa super bine! Sabina, vroiam sa te intreb de perna de alaptat daca e comoda. Caci la Cami tare m-am chinuit cu alaptatul, imi era f incomod s-o tin in brate si sa nu pot sprijini cotul de ceva. Eram mereu cu cate 2-3 perne in jurul meu. Cam cati cm inaltime are? Si Cami va transmite cate un pup pentru urari de insanatosire! Unul si de la mine.![]() www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+ |
Nati eu nu am folosit niciodata perna la alaptat, mi se parea f incomoda. Am preferat prnele la fel ca si tine. In schimb pentru operatia mea a fost perfecta si acum cand am burta mare. http://www.babyartikel.de/produkt/stillkissen/theraline_stillkissen_economy_fische_marine
cam in genul asta arata. Acum am vazut ca au aparut altele mai sofisticate si mai scumpe.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
Bine v-am regasit burticutze
!!!!
Va mai amintiti de mine?![]()
Am scapat de examene si am revenit printre voi
Am pus si o poza cu burtihanul..k sa nu va indoiti k inca mai traiesc..
Aseara am fost la eco,bebel tot baietel
,27 sapt:869 de gr si 36 de cm.
A scos limbuta la noi,a sughitat,am vazut cum molfaia cu gurita...a fost tare frumos.
O sa mai citesc si eu din urma,sper ca numai vesti bune si revin
poze
Cristina
cu Seby 27+
biajitaru spune:
Si noi am luat credit pentru apt acu doi ani deci inainte de criza: rata este fixa si nu mai apar alte variatii ale ei pana nu terminam creditul. Noi am luat 75000 de euro de la Volksbank echivalent in franci si rata e cam 500 de euro in descrestere (o parte rata si o parte dobanda).
Legat de vergeturi am un ulei cu care ma tot dau si au cam disparut. In plus fata de ce aveam deja nu au mai aparut si altele.![]()
Bia 21+
Crissy_C spune:
si eu burticile pe ziua de azi!
Vivela, Laurita, Ramona80 
, multumesc pentru sfaturile legate de episodul meu de 'lesin', o sa am grija sa nu se mai repete
. Ramona, beau o cafea in fiecare zi, ca si inainte de sarcina, n-as suplimenta, ca stiu ca nu e prea bine... Dar oricum eu am cam 9 cu 5 sau hai 10 cu 6 si inainte de a bea cafeaua, si dupa... deci nu stiu daca are mare efect asupra tensiunii... M-am apucat sa iau MagneB6, ca asa mi-a recomandat Iosup la morfo saptamana trecuta, voua v-au mai prescris medicii suplimentul asta? Ideea e ca iau si Elevit in acelasi timp, si mi-e sa nu iau magneziu sau vit B6 peste doza zilnica recomandata in felul asta... ma rog, mai intreb si medicul meu vineri, cand merg la control si eco de rutina 
Mira, ce bine ca ne inveselesti si tu cu bancuri
, super tari!
Sabina, am citit ca ai vrea sa nu iti iei si cele 126 de zile... De ce? Ca stiu ca alea se platesc cu 85% din brut (nu se impoziteaza), deci in principiu iei mai multi bani ca la indemnizatia de crestere a copilului, care e 85% din net...
Moneaioana, multumim pentru site, foarte folositor, nici eu nu prea stiam ce-i cu aia 15%... Si oare salariul ala mediu pe unitate pe care trebuie sa ti-l dea angajatorul cand nasti - e doar pentru firmele unde exista contract colectiv de munca, sau peste tot? Ca eu lucrez intr-o firma de consultanta, cu 10 oameni, si n-avem asa ceva... Si maisunt si prima gravida, desi suntem aproape numai fete pe aici.
Alinutzaa, ai o bombonica in burtica!!! E asa dulce printesa... Noi n-am apucat s-o prindem pe a noastra asa clar in poze
Mira, eu dintotdeauna am suferit din cauza celulitei, nu doar acum
dar ca sa nu se agraveze si ca sa nu imi apara nenorocitele de vergeturi, fac un cocktail de uleiuri cu care ma dau pe tot corpul: 40% ulei de la Elmiplant anti-celulita, 50% completez cu ulei de masline extra-virgin si cam 10% ulei de migdale dulci presat la rece. Il dau pe pielea umeda, miroase ft frumos si imi ramane asa fina pielea cum n-a fost niciodata! Si pana acum nici nu s-a inrautatit celu, nici n-au aparut vergeturi![]()
Cristina, fericita
22+ cu
Patricia
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Crissy_C si eu burticile pe ziua de azi!Vivela, Laurita, Ramona80 ![]() , multumesc pentru sfaturile legate de episodul meu de 'lesin', o sa am grija sa nu se mai repete ![]() Mira, ce bine ca ne inveselesti si tu cu bancuri , super tari!Sabina, am citit ca ai vrea sa nu iti iei si cele 126 de zile... De ce? Ca stiu ca alea se platesc cu 85% din brut (nu se impoziteaza), deci in principiu iei mai multi bani ca la indemnizatia de crestere a copilului, care e 85% din net... Moneaioana, multumim pentru site, foarte folositor, nici eu nu prea stiam ce-i cu aia 15%... Si oare salariul ala mediu pe unitate pe care trebuie sa ti-l dea angajatorul cand nasti - e doar pentru firmele unde exista contract colectiv de munca, sau peste tot? Ca eu lucrez intr-o firma de consultanta, cu 10 oameni, si n-avem asa ceva... Si maisunt si prima gravida, desi suntem aproape numai fete pe aici. Alinutzaa, ai o bombonica in burtica!!! E asa dulce printesa... Noi n-am apucat s-o prindem pe a noastra asa clar in poze Mira, eu dintotdeauna am suferit din cauza celulitei, nu doar acum dar ca sa nu se agraveze si ca sa nu imi apara nenorocitele de vergeturi, fac un cocktail de uleiuri cu care ma dau pe tot corpul: 40% ulei de la Elmiplant anti-celulita, 50% completez cu ulei de masline extra-virgin si cam 10% ulei de migdale dulci presat la rece. Il dau pe pielea umeda, miroase ft frumos si imi ramane asa fina pielea cum n-a fost niciodata! Si pana acum nici nu s-a inrautatit celu, nici n-au aparut vergeturiCristina, fericita 22+ cu Patricia |
Cris si eu iau MagneB6 de la inceputul sarcinii, cate 2 pe zi, fier+acid folic, elevit si mai nou mi-a dat Omega 3 dar nu imi vine sa ma ating de el, f scarbos.
Eu lucrez la firma noastra, deci 85% nu ma avantajeaza. Voi fi cu 6 bulioane+2 alocatia copiilor. Nu voiam sa ma mai complic cu cele 126 de zile, de aceea intrebam.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Cris si eu iau MagneB6 de la inceputul sarcinii, cate 2 pe zi, fier+acid folic, elevit si mai nou mi-a dat Omega 3 dar nu imi vine sa ma ating de el, f scarbos. Eu lucrez la firma noastra, deci 85% nu ma avantajeaza. Voi fi cu 6 bulioane+2 alocatia copiilor. Nu voiam sa ma mai complic cu cele 126 de zile, de aceea intrebam. Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sabina, am inteles in cazul asta cum e cu 85%
Legat de Omega3, spune-mi si mie daca ti-a recomandat de la o anumita firma. Eu am vrut sa iau ulei de peste (sursa de Omega3), am auzit ca e fff bun pentru a dezvolta inteligenta coplului si functiile neuro etc., dar am citit ca e ft important din ce e extras uleiul, ca daca e din ficatul pestelui nu e prea bine pentru bebe din burtica, deoarece contine nu stiu ce vitamina in exces ( A parca). Si cum pe cutiile de ulei de peste nu prea scrie din ce e extras uleiul, m-am lasat pagubasa. Asa ca daca ti-a recomandat un anumit tip de Omega3, spune-mi si mie te rog
, ca vreau sa iau chiar si asa, de capul meu. Zici ca e gretos rau?Cristina, fericita
22+ cu
Patricia