*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

trimis

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv
cine are chef imi poate trimite si mie mail si parola de la mail comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Am fost azi in vizita la o gradinita privata cu grupa si de cresa. Mi-a placut ce am vazut acolo, cred ca din vara o sa mergem la programul de adaptare, 3 zile pe saptamana, cateva ore... sa vedem.
Inca nu-s chiar decisa daca va ramane cresa sau caut totusi bona full time, dar am zis ca e momentul sa incep sa evaluez optiunile.

Cherie te-as contrazice un pic la faza cu mama fara ajutor dar calma, da' io mi-am luat ajutor asa ca mai bine tac. Soacra nu te ajuta si ea totusi un pic, sau doar te sapa si iti face nervi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

cherie...eu te sustin..daca esti si obosita si copilul este sacait si marait..o iei pe campii...azi nu am stat nici 5 minute, dupa o noapte cu plansete de nnnn ori....ma bag la somn!!!1
am facut iar biscuiti!!!

yammmy

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

camelia...multu de deranj
hmmm...in timpul in care eu sunt la job cateva ore, dansa sta cu el ,in mom cand am ajuns eu, ea fuge imediat sa preia stafeta.....deci ma ajuta doar in sensul ca am cu cine il lasa cand eu lucrez...tot n-am rez nika...cu calmul nu stiu ce sa mai zic, daca as fi relaxata si calma, probabil ca nu as reusi sa le fac pe toate , si tostusi ,si viata noastra merge inainte...am incercat faza cu calmul si rabdarea...ok pt mine si copil insa ...sotul n-a gasit mancare facuta, n-a gasit spalat,calcat si n chestii...si nici asa nu e ok...so....ce facem gagici?ma refer la astea singure cuc, gen oceanborn...sau tu te-ai resemnat ziceai?

gata ca bat campii...am trimis dieta pe pm la cerere...in linii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

incarc poze pe la semnatura....

brave unde e?gata vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buna seara dragelor,

Intru si eu sa va dau un update, ca de mult n-am mai reusit sa intru nici macar sa va citesc. Deci cu ce sa incep... cu vestea care m-a socat si pe mine.....a iesit si la mine cu 2 liniute. De vreo 3 saptamani greturi, oboseala cat cuprinde...Si am facut testul pana la urma, nu prea credeam ca va iesi pozitiv atat de devreme ca la Eduard ne-a luat vreo 3 ani. De alaptat inca mai alaptez ca vitelusul meu nu se da batut. Suge cateodata si in picioare. Am o stare nasoala de greata si de oboseala si n-am chef de nik decat sa bolesc in pat. Multumesc lui Dumnezeu ca ma duc la serviciu ca-mi mai trag si eu sufletul.

Edu e un copil....manca-l-ar mama...de nota 10, ptiu sa nu-l deochi. Mananca nemaipomenit, chiar trebuie sa-i limitez portiile ca parca prea baga mult la ghiozdan, adoarme seara pe la 9, singur, pur si simplu dupa baita si dupa ce il schimb in pijamale ii sting lumina il mangai si il pup pe obrajori si il pun in patut, el se intoarce pe burta, moment in care eu tzushti afara din camera. De aici nu mai stiu ce face ca-l gasesc adormit. Biberonul de seara il bea pe la 8, inainte de baita. La suzi am renuntat de mai mult de 2 luni. Merge de pe 11 ianuarie cand ne-a lasat pe toti cu gura cascata. Pur si simplu a inceput sa faca pasi in sufragerie dintr-o data, fara sa fi avut incercari inainte. Are 8 dinti si gingiile umflate in zona maselelor. Zice cateva cuvine. Stie ca telecomanda schimba canalele tv si o orienteaza catre tv si o butoneaza. Cand face kk se ascunde sau se baga intr-un colt si apoi zice ccaahh. Din oct il ducem la gradinita, deja l-am inscris pt 3 zile pe saptamana, de la 8 la 6. Dar acum ca vine bb2 cred ca-l vom duce doar jumatati de zile, nu de alta dar e scump rau. Am gasit o graditita super langa noi, sper sa fie ok.

Acum sa nu ne umflam in pene, ca avem si bile negre... nu ii place absolut deloc in baie. habar nu am de ce.BAie pe cap ii fac cam la 3, 4 saptamani si atunci trebuie sa ma bag cu el in cada. Nu reusesc sa-l tin decat max 5 minute in cada, cu sapunit si clatit. AM incercat si cu dus si cu apa in cada, cu ratuste si tot felul de jucarii, cu tubul de pasta de dinti, periute de dinti etc. Nimic nu merge decat pt o perioada de max 5 minute. Deja situatia dureaza de aproape 4 luni, acum m-am obisnuit. Nu stiu de ce nu-i place apa.

Astept programarea la medicul de familie, ca apoi sa ma pot duce la eco sa vad si eu de cand sunt gravi. Daca eram acasa cred ca deja stiam, aici insa se misca lucrurile mult mai greu. Mi se pare ca deja se vede burtica. Si o simt tare.

As mai scrie dar sunt atat de obosita si-mi sta stomacul in gat. vreau sa ma intind. Va pup dulce pe toate.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Na ca nu m-am putut culca pana nu mi-am schimbat semnatura.

Adriana si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Darling felicitari!!!! sarcina usoara iti doresc,si sper sa treaca repede greturile!!!

Cat despre calm.. eu sunt o persoana f calma, cu rabdare multa, de cand il avem pe thomas , am tipat la el de cateva ori, dupa care m-am simtit naspa,mama rea..
si eu zic ca e inevitabil sa nu te enervezi dupa n nopti in care nu mai tii minte de cate ori te-ai trezit, desteptare la ora 6, iar in timpul zilei, cu un ochi la cratita cu mana pe matura iar cu celalalt ochi si cealalta mana dupa copilul care da drumul la aragaz , deschide usa scarii de la interfon,sau mai stiu eu ce face... mi-e mai greu in zilele in care e sotul plecat, de ex si acum e plecat pentru 3 zile... cand e acasa pentru mine e lux.. am vazut cum e si daca ai ajutoare(ma refer la bunici , matusa, unchi), boierie frate...dispar cearcanele, durerile de sale, revine pofta de mancare, (ca nu gateam eu) etc..dar a fost alegerea noastra, am preferat sa n-avem o socrela in casa in permanenta, ca e mama sau soacra-mea..de cateva ori am zis gata! chemam pe una din ele ca nu mai rezist dar dupa putina odihna, m-am razgandit..
vorba Berthai, ii avem doar pentru noi, ii educam noi cum vrem.

am vazut multe poze frumoase..nu nominalizez pt ca sigur uit, ce am uitat e sa licitez si eu pentru carliontii lui Matei, , Bertha, repede te-ai bagat in fata, stam la coada, fetele au prioritate, poate se mai tunde vreun pletos..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Darling suuuuuuper! Sarcina usoara!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !!

Multumesc pentru urari. Din pacate situatia nu se imbunatateste . Noaptea m-am trezit de un nr. indefinit de ori cu gatul uscat ,buzele crapate, nasul infundat , cosmaruri , vise anapoda , febra , stare de voma , bleeaahhh...am senzatia ca si ochii in cap mi s-au uscat.Dimineata, din cauza oboselii , cand am incercat sa spal vasele mi-au scapat care incotro prin toate partile , ma dor muschii....In fine urasc iarna asta care se prelungeste cat o pomana tiganeasca.Ho ca mai este iarna si la anul , ce se terminara anii si te pomenesti ca raminem fara ierni???..

Malinas uite un link , poate iti este de folos cu ceva www.alltour.ro. Noi oscilam intre Turcia si Italia. Inca nu ne-am decis.

Darling sarcina usoara ! Sa fiti sanatosi si norocosi in continuare !

Cherie daca tot adusesi in discutie niste oarece limite(eu mi le-am cam atins pe anumite aspecte si fara sa fiu la job ca tine ...deh sunt mai redusa din fire) solutiile ar cam fi astea : fie bona , fie cresa. Si daca tot spui ca stati destul de haotic la capitolul reguli , limitari etc. soacra fiind de conceptie (mai)fara reguli , tu vii acasa si aplici alt concept (ratutiti copilul), cred ca cea mai practica solutie ar fi cresa. Acolo vrea nu vrea va invata sa respecte anumite reguli, in grup interdictiile-regulile nu vor parea asa de drastice ci mai degraba o distratie colectiva , plus program ordonat ceea ma indoiesc ca va reusi bona in conditiile in care soacra poate prelua "conducerea" la orice aparitie inopinata etc. Sper sa reflectezi...asa ardeleneste...

Cameliam spor la cautari. Speri sa gasesti ceva care sa se plieze pe cerintele tale.

Iza cred ca in problema schimbatului pampersilor fiecare cresa-gradinita are "politica ei".Daca au grupe de copii sub 2 ani si chiar de doi ani regula ar cam trebui sa fie schimbatul pampersilor. La Joyland se admite pentru picii de 2 ani si sub 2 ani. La gradinitele publice , aici in Craiova , din ce am consultat de la 3 ani nu se accepta copii cu pampers la gradi. Cel mai bine cred ca este sa te informezi. Sigur in Bucuresti oferta este mult mai variata decat in Craiova. Un telefon scurt , relatii strict pe aspectele care te intereseaza si apoi in functie de interesul pe care ti l-au starnit le poti face si o vizita.

Printesa ...am uitat ti-am admirat mini-wrestlers-i la uscator!!!

Oceanborn da si Eva mai baga in gura culorile cerate dar nu i le las decat supravegheata. Cum plec din camera le ridic pe un raft la care nu are acces. In rest ii spun de n-spe mii de ori ca nu trebuie sa le bage in gurita si de cele mai multe ori nici nu le baga.Alteori se uita fix in ochii mei si....tiptil tiptil le apropie de buze... E foaste incantata sa mazgaleasca asa ca i-am cumparat si bloc de desen. Oricum mai traseaza si cate o linie pe canapea , pe parchet , pe haine deh....Se distreaza.

Mai vroiam sa mai zic ceva dar nu reusesc sa ma coordonez prea bine....Revin.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput