*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*
Raspunsuri - Pagina 10
Miky-ea spune:
Darling,oauuuuuuuuuuu...felicitari pt sarcina!Sa fie usoara si sa aveti un bebe sanatos!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Amalia spune:
Neata!!
Darling ce veste frumoasa am citit de dimineata!
Felicitari, muuuulta sanatate si o sarcina cat mai usoara!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Na ca nu m-am putut culca pana nu mi-am schimbat semnatura. Adriana si mamica de Eduard (09.12.2008)pozele mele |
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
bebecris spune:
darling....felicitari!!! sarcina usoara!!!!!
chiar daca stam cu socrii, stam degeaba...nu-i da sa manance, nu-l schimba, doar se stramba cand face kk si vine si mi-l aduce sa-l schimb, sotul vine seara f tarziu, de obicei ne prinde la baitza, de fapt el o face...asta in serile in care vine la o ora rezonabila si pleaca dim la 6...
mama, soacra la servici...eu am clacat, va spun sincer, sunt cu nervii prastie, m-am saturat sa stau inchisa in casa sau in zona blocului, nu am timp sa ma duc la tuns, fac zilnic treaba, lunea miercurea si vinerea, aspirator, stres praf,zilnic mop in toata casa ca la noi nu exista bun simt si umbla astia incaltati ca pe camp...

, spalat rufe, mancare.....
?(fac o pranteza...david sta nemiscat cu ochii in TV de cateva minute...se uita la teleshopping...)
eu de fel sunt inzestrata cu multa rabdare, dar vad ca incep sa mi-o pierd..sunt fffff obosita...eu nici in weekend nu am parte de odihna...ca tot eu treb s ama ocup de david...imi iubesc copilul ca pe ochii din cap si nu pot sa stau f mult fara el, insa am ajuns la limita...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
andutza_02 spune:
Buna fetelor!!!Reusesc sa intru in sfarsit dupa mult timp sa si scriu k sincer va spun ca de citit mai bag un ochi dar cum ating tastatura sar maimutele pe mine si gata mesajul!Vreau sa felicit viitoarele mamici si sa le urez sarcini super usoare.Nu stiu ce sa spun despre noi decat ca ne-am facut mari si frumoase
si istete,nah sunt ale mele..E super greu sa educi 2 copii mici apropo de discutiile cu somnul, mancat, interzicerea anumitor lucruri adik trebuie sa ai multa rabdare si cateodata nu reusesti.Concluzia mea e k e super greu sa le crestem singuri dar e si minunat din foarte multe puncte de vedere.Avem deja 3 sapt de cand nu mai dormim bine de la o raceala cumplita si iesit de dinti care normal se intampla la aman2 si Alexiei de data asta i-au iesit 2 deodata.Sunt foarte obosita dar mandra mama de 2 comori.
Am pus cateva poze la semnatura.Va pupam.
http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Darling_ Buna seara dragelor ![]() ![]() ,Intru si eu sa va dau un update, ca de mult n-am mai reusit sa intru nici macar sa va citesc. Deci cu ce sa incep... cu vestea care m-a socat si pe mine.....a iesit si la mine cu 2 liniute . De vreo 3 saptamani greturi, oboseala cat cuprinde...Si am facut testul pana la urma, nu prea credeam ca va iesi pozitiv atat de devreme ca la Eduard ne-a luat vreo 3 ani. De alaptat inca mai alaptez ca vitelusul meu nu se da batut. Suge cateodata si in picioare. Am o stare nasoala de greata si de oboseala si n-am chef de nik decat sa bolesc in pat. Multumesc lui Dumnezeu ca ma duc la serviciu ca-mi mai trag si eu sufletul. |
Felicitari multe mami, uite ca fuse mult mai usor dupa o sarcina. Nici nu stii cat de bine te inteleg cu trasul sufletului la servici. In ultima vreme mai stau in plus o jumatate de ora sa mai bag si eu nasul pe net linistita, fara Elisa calare pe mine. Si nu ma simt deloc vinovata.
Astept programarea la medicul de familie, ca apoi sa ma pot duce la eco sa vad si eu de cand sunt gravi. Daca eram acasa cred ca deja stiam, aici insa se misca lucrurile mult mai greu. Mi se pare ca deja se vede burtica. Si o simt tare. As mai scrie dar sunt atat de obosita si-mi sta stomacul in gat. vreau sa ma intind. Va pup dulce pe toate. ![]() |
La mine s-au miscat repede cu prima ecografie. Le-am zis ca nu stiu cat are sarcina ca alaptez
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Otiliav spune:
Mirtha, multa sanatate, sa te pui repede pe picioare.
Va spun sincer ca nici eu nu cred ca sunt multe mame care reusesc sa-si pastreze calmul in orice situatie, ma refer la cele care nu au nici un ajutor. Mai ales dupa o zi de munca, fie acasa fie la servici. La mine seara e jale, strang din dinti si ma abtin la crizele lor de seara dar uite ca nu mereu reusesc sa fiu calma. Aseara insa mi-am iesit din pepeni dupa o jumatate de ora de parlamentari cu Ana i-am dat o palma la fund cand m-a facut "obraznica si nesimtita" ca am indraznit sa-i spal parul si sa-i tai unghiile. Si stia foarte bine ca nu suport sa vorbeasca asa, le face intentionat. Macar cei mici nu vorbesc, ne obosesc pe alte cai, Elisa a stat breloc si se tot bazaia pe la 8 seara, ba vroia sa mai manance ceva si a avut grija sa scuipe iaurt din gura (tocmai ce-i facusem baie si o schimbasem), ba titi, ba nani. Si doar ce i-am pasat-o mamei dupa al treilea alptat si a inceput meciul cu Ana obosita si cu capsa pusa. Si ca sa fie pachetul complet, dupa ce a facut baie, s-a imbracat cu pijamale, ma pregateam sa-i citesc povestea si ea ramasese tot in baie, cand colo facuse pipi pe ea
, iar dus, alte haine dupa care am citit la poveste 60 de pagini si tot nu adormise, am inchis veioza, am stat langa ea si mai sa ma ia pe mine somnul.
Stima mea pentru cele care reusesc
, poate ne mai dau si nou ponturi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Amalia spune:
Otilia tu esti oricum de admirat ca ai atata calm in conditiile in care ai deja 2 copii acasa si unul pe drum!
Subscriu si eu ca ma indoiesc ca este careva care sa nu se enerveze. Cat sunt eu de calma, dar nu mi-as asuma asa un merit
.
Bebecris cand am citit ce ai povestit am avut asa o senzatie de deja vu..
.. Sincer, imi pare rau sa te aud asa si-ti inteleg starea de frustrare si nervozitate, pentru ca am trait-o si eu pana nu demult.. Cel mai mult urasc sa fac munca in zadar...si nu ma refer la ce refac dupa copii, ci dupa adulti.
Noi am ales sa plecam...cam mult ne-am gandit, dupa cum v-am povestit
, dar fiecare le stie pe ale lui si cat poate sa intinda plapuma. Iti doresc sa reusesti sa gasesti o cale de compromis!
Cherie delicioase pozele cu cretulinul tau blond!
O sa franga multe inimi..
Mirtha sanatate multa!
Urata raceala!
Si noi face faze de genul ca mergem exact unde nu are voie, se uita direct in ochii mei..si pune mana
. Ii iau de acolo sau ii distrag atentia si de multe ori ma abtin sa nu rad de ce moaca haioasa face
...da' ma abtin
..
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Printesa01 spune:
Doamnelor, deoarece am crezut ca nu mai misca nimic in contl de transilvania, eu am transferat tot ce era pe acolo. ( de vreo sapt, sau poate 2?)
dupa 2 luni, de ieri am si eu copil fara muci
moaaaama ce dixtractie
babyzapi spune:
Scriu pe fuga, deci o sa fiu scurta:
Mirtha mersi frumos, o sa ma interesez pt o cresa 2 zile/saptamana cateva ore, de la toamna. Dar, ma indoiesc ca o sa gasesc cresa aproape de mine.
Camelia prin ce zona este cresa care ai gasit-o?
Nebunica dulcic foc Victor.
Sorvint multumim de reteta. O sa-i fac si eu lui Raphael in weekend.
Malinas 
Bertha pupici.
Cherie si mie mi-e greu tare singurica si vremea asta de stam numai in casa nu ma ajuta deloc + de 2 zile o maraiala continua pe Raphael, cred ca de la dintisori. Dar procedez asa : cand doarme Raphael, ma odihnesc pe net sau stau degeaba. La curatenie ma ajuta si el, eu dau cu aspiratorul doar cu partea aia de la furtun ca batul lung e la el
, sterg pe jos cu mopul : ii dau si lui o carpa uscata si face la fel. Mancare : 5 minute cu mancarea, 5 minute cu el, iar la mancare, iar joaca cu el, pana ma lasa rabdarea si il pun in tarc pana imi termin treaba........
Abia astept sa ma operez, nu mai am rabdare, pe 3 martie merg la doctor si daca e ok si pt el, pe 17 martie voi avea sanii visati.
EDIT : Darling felicitari pt bebe
. Sarcina usoara si la termen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
bebecris spune:
copilul nu face mizerie...imprastie doar jucarii si oale....astia mari in schimb fac cat 5 copii...sunt fff multe adunate si nu are rost sa va incarc...cineva avea dreptate la un mom dat ca e greu sa treci de la o viata mai buna la una cu lipsuri materiale...cu chirie nu ne putem muta pt ca avem ff multe datorii...a avut alexandru o pb grava la serv si a treb sa facem rost de 300 mil (i s-a furat marfa din masina)...am imprumutat de pe unde a putut...am mers pe burta sa nu se aflae ca-l dadeau afara si era groaznic...
si in loc sa fim si noi ascultati si ajutati macar cu o vb buna, noi suntem criticati ca ne-am plimbat prin tari straine, ca ne-am luat LCD, calculator, haine...ca noi chiar nu ne ajungem cu banii?
e dezarmant!!!!
eu acum as pleca...dar unde dracu sa ma duc?
la nr 9 poate as gasi o camera....alexandru este obosit la maxim..pt ca desi au scazut vanzarile la tigari din cauza contrabandistilor, munceste mult....in frig (pt ca au inceput concediile restante si treb sa inlocuiasca agentii)...cu picioarele ude ore intregi, salariu a fost micsorat, bonusul la fel....e din ce in ce mai greu....dar asta este...sper sa trecem peste asta....
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

si mamica de Eduard (09.12.2008)