Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)
Raspunsuri - Pagina 20
Annaiss spune:
Multumesc cris_mario
Astept cu nerabdare raspunsul, nu de alta dar nu cred ca va mai dura mult. Voi afla mai multe maine la spital![]()
Irina
40 +
Miruna Arya
cris_mario spune:
haircut eu nu o trezesc ...
ii dau doar vigantol
mariucasara ...scumpic foc Sebi 
vivi ma bucur ca sunteti bine aks 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
floricel79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara In sfarsit 5 minute linisteeee! Mi-au adormit copiii ca maimutele calare pe mine. Sara pe picioare si bebe pe burta mea. Acum i-am mutat fiecare in patul lui si pot sa imi termin si eu cafeaua decofeinizata pe care incerc sa o beau de la 7. Am pus si eu 2 poze cu bebe. http://family.webshots.com/photo/2298670590105915686nvxHpW ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian PetruAMR ...nu se stie... |
ce frumooos
de-abia astept sa vad si eu cum reactioneaza roxi cand o sa ma ocup si de bebesara cum a recationat? nu e geloasa? ea nu merge la gradi? cum te descurci cu ei, ai ajutor?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
37+
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Annaiss Multumesc cris_mario ![]() Astept cu nerabdare raspunsul, nu de alta dar nu cred ca va mai dura mult. Voi afla mai multe maine la spital Irina 40 + Miruna Arya |
vad ca fetele nu au aparut azi...so...cum tu maine mergi la spital...ti l-am trms eu ...deci ai PM

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
| citat din mesajul lui mariucasara In sfarsit 5 minute linisteeee! Mi-au adormit copiii ca maimutele calare pe mine. Sara pe picioare si bebe pe burta mea. Acum i-am mutat fiecare in patul lui si pot sa imi termin si eu cafeaua decofeinizata pe care incerc sa o beau de la 7. Am pus si eu 2 poze cu bebe. http://family.webshots.com/photo/2298670590105915686nvxHpW ![]() |
Ce scumpel si bine facut e!!

Daaa...semnatura cand o schimbi..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
floricel79 spune:
Fetelor, am 2 intrebari
1. unde gasesc eu bustiera comoda de cumparat? eu sunt din CLuj dar nu stiu la ce gen de magazine sa caut... ca nu am niciuna si mi-as lua una de bumbac, comoda. cred ca e mai comoda decat sutienul...
2. pt cele cu cezariana, ce regim alimentar se recomanda inainte si dupa cezariana?
multumesc
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
37+
dastefa spune:
| citat din mesajul lui haircut Si eu am ras cand am auzit-o, fapt care a enervat-o destul de tare i-a trecut pana la urma....cred![]() Lorex, e cuminte Maia, chiar si colicii se calmeaza in brate, pe burtica noastra, nu plange extrem de mult, dar are si ea perioade...la baita inca e tragedie mare, ne stie tot blocul dar speram si noi...Onitza, felicitari de acum ai baiat mare..Sa inteleg ca voi nu treziti bebelusii,nu? Papa cand vor, indiferent cat trece de la ultima masa? Si mai am o intrebare...dr de fam a bebelinei ne-a zis sa-i dam 2-3 pic Vigantol/zi si 10 zile de Calciu gluconic 5ml/zi, voi ati dat calciu? de Maia Ilinca (29.01.10) |
eu nu o trezesc pe Miruna ca sa pape-de altfel nici nu are putere /chef sa traga din tzitzi daca e adormita
recordul a fost de 6 ore dar nu am facut nimic pt ca dormeam si mi-am dat seama ca dormise mult pt ca si eu ma simteam f odihnita cand a inceput ea sa scanceasca
Ca i-am dat dar cate jumate de fiola/zi si cred ca o fiola intreaga are 5 ml
i-am dat 10 zile
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
lorex spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Fetelor, am 2 intrebari 1. unde gasesc eu bustiera comoda de cumparat? eu sunt din CLuj dar nu stiu la ce gen de magazine sa caut... ca nu am niciuna si mi-as lua una de bumbac, comoda. cred ca e mai comoda decat sutienul... 2. pt cele cu cezariana, ce regim alimentar se recomanda inainte si dupa cezariana? multumesc ![]() Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+ |
inainte de ceza:
- nu papi sau bei cu 8 ore inainte
- cu 24 ore inainte mancare usoara
- bei mai multe lichide decat de obicei cu 72 ore inainte;
(sursa Cris.dogarel
)imediat dupa ceza: iaurt, branzica d ecasa, apa, compot, fripturica de pui, biscuiti, covrigi uscati, fructe (nu banane), ceai anticoici, ceai pt lactatie;
(sursa: cred ca Larisel
...oricum...de pe forum!)_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
evyme spune:
| citat din mesajul lui mariucasara In sfarsit 5 minute linisteeee! Mi-au adormit copiii ca maimutele calare pe mine. Sara pe picioare si bebe pe burta mea. Acum i-am mutat fiecare in patul lui si pot sa imi termin si eu cafeaua decofeinizata pe care incerc sa o beau de la 7. Am pus si eu 2 poze cu bebe. http://family.webshots.com/photo/2298670590105915686nvxHpW ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian PetruAMR ...nu se stie... |
Ce scumpete de baiat ai tu acolo

38+
David Alexandru... inca negociempoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 2 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
dastefa spune:
| citat din mesajul lui Tanaion FELICITARI ADINA BULINA, MULTA SANATATE BEBELINEI Mamicilor care reusesc sa intre asa des pe forum, va admir, mamici organizate. Asa de mult as vrea sa stau mai mult cu voi pe forum, dar nu stiu cum sa ma mai impart intre asta mica, Toma si treburile din casa la care aveam restante mari, din cauza statului meu in pat cat am fost insarcinata. Noi suntem bine, Maria a luat 850 gr in prima luna (850 in plus fata de greutatea dupa scaderea fiziologica), Cristies am vazut ca si baietelul tau la fel, ce-mi place mie cum s-au nascut ei cu acelasi dimensiuni, iau la fel in greutate :). Ii dau numai san, nici ei nici lui Toma nu le-am dat ceai (pe Toma l-am alaptat exclusiv pana la 6 luni). Pana acum 3 zile n-am avut colici, acum insa ne luptam cu uratii astia. In prima zi am zis ca e din cauza mea, ca am fost suparata tare si ca am influentat copilul. Dar acum m-am lamurit ca-s colici, i-am dat pana acum Sab Simplex, dar nu prea vad rezultate, asa ca vreau sa incep sa-i dau Infacol. Sunt insa un pic ingrijorata pt ca Mariei ii tremura tare barbita la baita, sau cand o dezbrac, credeam ca e ea friguroasa, dar am remarcat ca si atunci cand o misc mai brusc. V-am mai intrebat eu, bebeilor vostri tot asa le tremura? Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
nu stiu ce sa zic de tremuratul barbitei
citind mesajul tau mi-am dat seama ca nu trebuie sa ma bucur ca am scapat de colici ca pot veni si mai tarziu

si eu care ma gandeam ca daca nu au venit pana acum(are 3 sapt) am scapat...
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria

i-a trecut pana la urma....cred
dar speram si noi...