iubtul meu vrea un copil.eu am deja o fetita

iubtul meu vrea un copil.eu am deja o fetita | Autor: crisa-raisa

Link direct la acest mesaj

Buna lume.Sa va spun pe scurt asa ca am o fetita de 3 ani si jumatate si sunt despartita.actualul meu iubit vrea si el un copil.eu totusi nu sunt sigura daca el nu va face diferente.imi iubeste fata si se joaca cu ea,o ia cu el in orash sau la cumparaturi dar totusi eu am asa impesia ca o face din cauza mea si nu ca ar simti el din tot sufletul.nu stiu de ce.ptr mine ea este cea mai importanta.ea imi spune ca il iubeste "foate mult".si eu as vrea un al doilea copil dar totusi nu as vrea ca fata sa sufere sau sa ma judece mai tarziu.ajutati-ma cu o vb buna va rog.pop

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Intrebare:
- Despartita sau divortata? Nu e acelasi lucru.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cred ca intrebarea ta este destul de delicata. Ce inseamna "iubitul meu actual" ? Aveti o relatie stabila, este de durata, eventual se va finaliza cu o casatorie? Cred ca asta e cel mai important : calitatea relatiei, felul ei. daca simtiti ca va doriti sa ramaneti impreuna pe viitor, sa aveti o familie impreuna, da, de ce sa nu faceti un copil? Mai ales ca si tu iti doresti. Nu e neaparat necesar ca primul copil sa sufere, desi cred ca iti inteleg temerile. Dar si relatia lor, fiica ta/iubitul se va construi in timp, se va consolida.

daca insa nu sunteti siguri de sentimentele voastre, daca va doriti sa ramaneti impreuna, daca sunteti de prea putin timp impreuna...atunci parerea mea este sa amanati facutul de copii, sa va concentrati pe claditul relatiei, a unei "home"...Aveti timp apoi de copii. Un copil nu e un lucru pe care sa-l doresti ACUM, sa-l faci si apoi...daca nu merge ce se va intampla?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisa-raisa spune:

ptr marius,divortata.
Relata noastra este f serioasa.si da,incercam sa finalizam cu o casatorie dar asta nu in viitorul apropiat.locuim impreuna nu este ceva pasager ptr ca daca nu eram sigura de relatie nici nu ma gandeam la copil.insa am anumite retineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok - atunci subscriu ideii ca un copil apare pe lume cel putin cand ambii parinti sunt pregatiti total pentru asa ceva.
Daca nu era divort legal - ar fi aparut probleme majore. Dar cum nu e cazul de fata raman la prima idee.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisa-raisa

Buna lume.Sa va spun pe scurt asa ca am o fetita de 3 ani si jumatate si sunt despartita.actualul meu iubit vrea si el un copil.eu totusi nu sunt sigura daca el nu va face diferente.imi iubeste fata si se joaca cu ea,o ia cu el in orash sau la cumparaturi dar totusi eu am asa impesia ca o face din cauza mea si nu ca ar simti el din tot sufletul.nu stiu de ce.ptr mine ea este cea mai importanta.ea imi spune ca il iubeste "foate mult".si eu as vrea un al doilea copil dar totusi nu as vrea ca fata sa sufere sau sa ma judece mai tarziu.ajutati-ma cu o vb buna va rog.pop

cred ca inca nu esti pregatita pentru pasul asta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Eu cred ca cel mai frumos si de pret cadou pe care il putem face copiilor nostrii sunt un fratior/ o surioara. Cu cat e diferenta de varsta e mai mica, cu atat e mai frumos. De aceea nu vad de ce te-ar judeca pe viitor fetita pentru asta.

Daca iubitul va face sau nu diferenta intre copii, e normal sa te intrebi asta, e normal sa te temi, si nimeni nu-ti poate oferi un raspuns sau o garantie. Dar daca relatia voastra e buna si va iubiti trebuie sa fie loc si de incredere. Daca nu avem incredere in cei pe care ii iubim, atunci in cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Subscriu la cele spuse de Marius, un copil trebuie dorit mult de ambii parinti. Daca nu esti convinsa nu o face doar de dragul lui. Pe de alta parte, ii inteleg si lui dorinta de a avea un copil al lui. Cred ca tarie ca exista oameni care intr-un caz similar s-a purta la fel cu ambii copii si nu ar face diferente(sa dau exemplu sa zicem pe Brad si Angelina care au si copii infiati si cred ca sunt tratati si iubiti la fel). Acum asta numai tu poti sa stii, analizand relatia lui cu fetita ta. Clar e de luat in calcul si ceea ce simte ea despre un asemenea pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisa-raisa spune:

sweetmelon,eu am ncercat sa discut cu ea si sincera sa fiu nu vrea.nu stu cat de mult intelege ea acest aspect dar va ramane sa mai vedem daca o sa fie de acord sau nu.mercic oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisa-raisa

sweetmelon,eu am ncercat sa discut cu ea si sincera sa fiu nu vrea.nu stu cat de mult intelege ea acest aspect dar va ramane sa mai vedem daca o sa fie de acord sau nu.mercic oricum

Este prea mica sa inteleaga ce presupune a nu fi singur la parinti. Eu nu sustin o decizie anume (adica inclin catre una, dar nu pot sa ma pun in locul tau deci e irelevant) insa cred ca de principiu asta e o decizie care se ia intre adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Exista oameni care isi iubesc copiii infiati la fel ca pe cei naturali (cunosc aici MULTE cupluri de straini care vin in China cu copiii proprii, voluntariaza la orfelinate si ajung sa infieze copii Chinezi -- si nu fac nici o diferenta intre ei, ba mai mult, copiii lor ajung sa nu mai simta/faca nici o diferenta intre ei si fratii adoptati).

Pe de alta parte, exista si oameni care fac diferente intre propriii copii -- tati care isi trateaza fiicele mai bine, mai putin sever decat fiii, sau invers, care le dau orice fiilor si isi ignora fiicele.

Nu cred ca exista garantii in situatia de fatza. Daca iubitul actual o trateaza pe fiica ta cu dragoste, sunt apropiati, se inteleg bine, etc, cred ca este o premiza buna de la care sa ajungi la concluzia ca probabil relatia buna se va pastra si dupa nasterea inca unui copil. Dar garantii nu exista.

Insa eu cred ca nu ar trebui ca aceasta frica sa fie un factor decisiv in luarea hotararii daca sa faci un copil sau nu.

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput