iubtul meu vrea un copil.eu am deja o fetita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruma spune:

Crisa-raisa te inteleg perfect caci si eu am trecut prin aceeasi situatie.Am divortat inca inainte de a se naste fetita , am ramas impreuna pana s-a nascut si cam la 2 luni despartirea a fost definitiva.
Eu am acceptat in viata mea pe actualul sot cand fetita implinea 2 ani iar acum sunt insarcinata.
Si mie mi-a fost teama la inceput, mai ales ca mi-am crescut singura copilul, eram obisnuita doar eu si ea. Cand a intrat in viata noastra totul s-a schimbat in bine.
Faptul ca-i acorda atentie copilului meu, ca se trezea noaptea pentru ea, ca face totul pentru ea, ca se implica in cresterea si educatia ei pentru mine a contat enorm de mult.
Si-a dorit o familie, ne-am doarit o familie dar el mi-a spus ca vrea sa mai facem un copil atunci cand ma voi simti eu pregatita. Isi dorea ,foarte mult asa ca atunci cand am ramas insarcinata nici ca putea fi un mom mai bun. Desi toata lumea mi-a spus ca ar putea fi o greseala, caci relatia nu era prea veche, etc. Dar pentru mine nu a contat , suntem fericiti si nu regret ca am luat decizia de a mai face inca un bebe.
Si el tot insista sa ne casatorim, pentru ca ma iubeste nu datorita sarcinii dar eu nu sunt pregatita inca.Imi este mai teama de efectul unei hartii asupra relatiei noastre decat al unui nou membru in familie:)).
Ca sa nu mai zic cat de fericita este fetita mea acum ca va avea un fratior, abia asteapta sa vin cu fratiorul ei acasa. Si intelege chiar daca prae ca nu.Are doar 3 ani dar este omul meu de baza :-* .
Concluzia ar fi, fa ceea ce simti tu ca este mai bine si vorbeste cu fetita ta despre posibilitatea unui nou membru in familie, implic-o in asta si vei fi surprinsa de ceea ce vei primi de la ea in schimb.

Mergi la inceput