Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 7
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn buna ![]() harnicute sunteti fetelor capitol nou deja...sa auzim vesti bune ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Stiu doar ce am citit pe net.
Este un doctor foarte credincios care nu iti da sperante desarte.
Tratamentele sale sunt naturiste. Dansul spune ca bolile ni se trag datorita greselilor pe care le facem. Mai exact cred ca se refera la pacate.
Povestea cineva pe net ca ii cere sfatul Parintelui Iustin Parvu sau ca il indruma. Nu stiu sigur o sa ma mai documentez ![]()
Speram sa stiti si voi ceva.
| citat din mesajul lui mvb explica-te mai mult ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Daaaa. Hai ca stii tu ceva. Zi-mi si mie 
| citat din mesajul lui cora79 Este in Voluntari,cumva? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui JoAnn buna ![]() harnicute sunteti fetelor capitol nou deja...sa auzim vesti bune ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |

nike974 spune:
Pupacim fetele.
Eu stiu ca la Dumnezeu toate sunt cu putinta,chiar si ceea ce la om este cu neputinta.
Pot spune un singur lucru, cu toate pacatele pe care le am,cu toata putina mea credinta,in momentul mortiii clinice , am simtit cea mai mare pace din lume si ca ultimul lucru pe care l-am spus a fost Bucura-te Marie.
In alta ordine de idei, pe mine tratamentul dr Chirila nu m-a ajutat deloc.Vedeti ca este ingrozitor de scump.Mare atentie.
o tura de tratament ma costa acum 6 ani 1 milion de lei.si repet,fara efectul cel mai mic.
Azi am avut examen.m-am intors,am gatit,apoi am dormit,ca eram franta.seara am mancat bifetec tartar.stiu ca nu am voie carne cruda,dar imi place la nebunie biftecul,ami ales cum il fac eu,pus pe paine prajita trasa in unt cu 4 feluri de piper.
pupicei

pt coricia si pt toate fetele.
polo spune:
Cora, poti sa imi spui daca ai fost multumita de ea? Citesc pe aici si imi place ce citesc. Sotul are oligospermie ( 9 mil/ml), dar endo a zis ca nu este foarte grava si se poate rezolva in trei luni cu un tratament, concomitent cu pauza pentru refacera ovarului pe care ea il vedea ca fiind bolnavior.
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Neata!
-ici.
Va servesc cu
, ceai si laptic.
Poftiti va rog 
mvb spune:
Multumim Trutzi pt cafea
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!