Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Buna dragele mele mamici cu bebici frumosi!!! Intru dupa cateva zile de pauza si ce vad.....discutii(asta ca sa nu le zic certuri ca suna cam prea dur) si nu-mi place deloc atmosfera creata pe aici. Nu am terminat de citit ultimile 10 pagin dar sper din tot sufletul sa nu mai aud asemenea discutii. Imi sunteti asa dragi toate iar grupul nostru imi place tare mult asa cum este. Am avut foarte mult de invatat de la voi zic eu lucruri bune. Asa am zis ce am avut de zis iar acum sa ma laud..... Maia ieri la 10 luni fara o zi a facut primi pasi singura fara sa o tina nimeni ![]() ![]() . Am fost atat de emotionata incat mi-au dat lacrimile instantaneu , sper sa pot descarca mai pe seara si un filmulet sa ne vedeti.Acum vrem sa uram si noi LA MULTI ANI CRISTIAN sa cresti mare si sanatos si o multime de pipici ![]() ![]() de la noi.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
BRAVO Maia!!!
Multe
pentru mamica sarbatoritei 
Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Floric De 2 zile folosim hamul la scaunul de masa ca a invatat "miezul" schema cum sa se ridice in picioare. |
Si sta?? Al meu URLA daca indraznesc sa-i pun centurile. Si cu masa curata... Daca nu e nimic pe masa URLA sa-l pun jos. Deci cateva bucati de paine si altele de fructe care sfarsesc ori in gura, ori pe jos, cum le e norocul... Nu mai zic ca se catzara pe masa de la scaun si in 2 secunde e pe mine

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Eu as vrea sa ii zica Vladimir mamei mele "mama". Ca si ea este tanara. Astazi a facut 50 de ani. Sa-mi traiasca! Oricum eu nu vrea sa imi spuna copilu' pe functie. Adic anu mama si tata, ci Bianca si Robert. Noi nu vrem sa fie ca seful cu subalternul, sa nu existe ierarhii. |
Si mama are 50 de ani
si 8 nepoti, iar acum este pe drum si al 9-lea. Daca mai fac eu inca unul o sa aibe 10 Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
petra - eu am folosit crema de la palmers pt sani si a facut minuni, presupun ca si cea pt burta e buna. merita sa o incerci
cu apelativele - eu sunt mama(simplu) ta-su e tata sau papa(de zapacim copilul), mama si tatal meu sunt bunica si bunicul(sa vedem cum o sa-i stalceasca el mai incolo) si socrii sunt papu si yaya
(am scapat de confuzii)
bianca - vezi ca sa a facut si mama cu sora-mea si la un moment dat i-a zis sora-mea :"dar ce imi zici tu mie ce sa fac ca nici macar nu esti mama mea cum au alti copii" sa moara mama de nervi![]()
LA MULTI ANI pt mama ta! sa iti traiasca...asa bunica tanara

25 martie 2009
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Eu as vrea sa ii zica Vladimir mamei mele "mama". Ca si ea este tanara. Astazi a facut 50 de ani. Sa-mi traiasca! Oricum eu nu vrea sa imi spuna copilu' pe functie. Adic anu mama si tata, ci Bianca si Robert. Noi nu vrem sa fie ca seful cu subalternul, sa nu existe ierarhii. |
Sa stii ca si noi ne-am gandit la fel - Marius a fost promotorul ideii -, sa ne spuna pe nume. Si sa-ti zic de ce am refuzat.
In scoala generala am avut o prietena f buna, cum nu cred ca voi mai avea vreodata, intre noi era o legatura f speciala, o empatie deosebita. Si acum daca ne vedem (nu ne-am mai vazut de vreo 2 ani) in juma' de ora de vorba recuperam tot ce n-am apucat sa ne spunem in ani. Si reusim sa ne spunem chestiile esentiale, din strafundul sufletului, si sa le intelegem. Oricum, nu asta era subiectul. Prietena mea le spunea parintilor pe nume si, desi comunica destul de bine cu mama (cu tata nu), mi-a marturisit la un moment dat ca ar fi vrut sa aiba si parinti si ca i-a lipsit mult sentimentul de mama si tata. Si, din motivele enumerate mai sus, am dat greutate exemplului ei.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Felicitari Adelake si Maiuta
printesele fotomodele au plecat la plimbare. Aveti fete independente deja!
PetraTudor, tu unde ai burta, in interior? Cum dai cu crema pe-acolo?? 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Saby, felicitari si Mayutei plimbarete! Despre baita: noi facem zilnic, iar pe par o zi da si una nu, sau zilnic, daca si-a bagat mancare. Despre apelativele pentru bunici: eu mama nu am iar my stepmother nu va fi niciodata "bunica". Socrii vor sa fie mamaie si tataie. Fine by me. Sa va spun ca sunt pusa pe dat jos burtica Bogdan (09.03.2009) |
Succes
Eu nu stiu daca o sa scap de burtica. NU mai este chiar asa de multa, dar este pielea cam lasata. O sa mai incerc cu ceva abdomene, dar daca nu, mai fac un bebe, iar apoi o rezolv eu cumva.
Olga, mamica lui David iepurasul

Pisik06 spune:
Salutare!
Hai ca va fugaresc din urma si nu v-am prins inca, sunt pe la pagina 5, dar am zis sa scriu, ca si asa uit![]()
Ana e ceva mai bine, dar tuseste tare. Azi i-a revenit febra, doar 38 si 38,2. comparativ cu zilele trecute e mai mica, dar nu stiu daca e ok ca a revenit. Am vb cu dr de la Grigore, a zis sa ii dau Paxeladine de tuse, sa opresc Ambroxolul recomandat de cealalta dr (banuisem eu ca nu e ok, dar tusea tare si nu am stiut ce sa ii dau in schimb) si sa o mai urmaresc. Daca nici mine nu scade sub 38 si nu se amelioreaza tusea mergem sa o vada, daca e mai bine, mergem mai spre finalul saptamanii.
Am vazut ca in capitolul precedent dar si in cel prezent s-au iscat ceva polemici.
Recunosc ca ma simt direct vizata de chestia cu suzeta si primul instinct a fost sa ma gandesc ca nu sunt o mama buna ca nu incerc sa o dezvat. Apoi insa m-am mai calmat. Ana a primit suzeta la 1 luna, pt ca avea niste colici infernale si isi varsa tot oful si amarul pe cauciucul ala. Puteam sa o tin eu in brate si sa o mangai pe burtica oricat, cand o durea musca efectiv din suzeta de imi rupea sufletul.
Acum o foloseste la somn si de multe ori si cand e maraita. Nu fac un scop din a i-o lua din gurita mereu, dar incerc pe cat posibil ca ziua sa o mai rarim. Daca o vad ca e supi tare si nimic nu merge atunci i-o dau.
Eu m-am dezvatat de suzi dupa 2 ani si nu am avut nici dintii strambi si am vorbit si repede.
Revin la subiectul cu vorbitul si restul indeletnicirilor bebelusilor
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
La multi ani, Maia plimbareata!
Si sa treci pe la noi luna viitoare, ca avem mare petrecere!
Maica-mea are 51 de ani si e primul nepot (hai ca m-a dat pe spate Olga cu cei 9 nepoti, 6 sunt de la fratele tau, 1 e David, da' restul de unde? Tre sa ne faci arbore genealogic, sa ne prindem si noi
)
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Si eu mai am burtica
Fiind o mare puturoasa, il las pe nenea Monti sa se ocupe de ea, desi nush daca are ce-i face.
Pisik, te-am semesit aseara sa vad ce-mi face nora, sper ca n-am trezit pe careva.
Si daca iar veni vorba de suzi si vorbit... Io ma gandesc ca daca afecteaza, afecteaza cantitatea si nu calitatea vorbitului. Ca si al meu taca-taca toata ziua
dar nu a ajuns sa spuna cuvinte cu sens. Noi cu verbalizarea mai prost. Ca 'stem ocupati cu scormonitul prin gunoi 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Maia Andreea ( 07 apr 2009)
(09.03.2009)