Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui denisamada![]() ![]() Nu am reusit eu sa recuperez inca, asa cum ma laudam, dar trebuie sa mai fac un anunt important!!!! ![]() ![]() ![]() Am facut primii 3 (trei) pasi fara sustinere!!! ![]() ![]() Are si mami fetita mare!!!! (Inutil sa va spun ca mi-au dat lacrimile! )Nu foarte mare... 7350g. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
BRAVO Adelache
Mami ai fetita numai buna de podium, acum ca stie sa si mearga 
Olga, mamica lui David iepurasul

rodica2008 spune:
mama ce rusine scuze fetelor am facut o greseala cu pozele ma refeream la david al dianei. scuze de 1000 de ori![]()
Andrei si mami.
koko_1 spune:
Salutare, salutare
Hai ca am de recuperat la greu din urma, dar am zis sa va arat ce am citit azi pe net; e pentru mamicile de baietei www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">aici
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
Bijuterii lucrate manual
olishka spune:
Ilinca am incercat astazi fondul de ten. Interesant, dar parca tot mai incantata sunt de cel lichid. Poate inca nu m-am obisnuit cu el...Daca mai doarme piciul, incerc si fardurile de ochi.
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
| citat din mesajul lui Floric. Acum ceva mai serios si grav...Nu stiu cum am reusit dar l-am atins la o unghie cand i le-am taiat. SI uimire...i s-a infectat un colt |
pune-i degetelul in spirt - si eu am patit asta cu Natalia mai pe la inceput si se inrosise putin coltul -am dat de cateva ori cu spirt si a trecut(bine la vremea aceea inca nu ducea degetul in gurita)
Va multumesc pt sfaturile legate de creme/solutii pt iritatia la fundulet - am incercat cam tot si solutia salvatoare a fost Reviken(Gaza

- multumesc de telefon)_
rasfat pentru tine
aris26 spune:
ADELA BRAVOOOO GAGICO!!!!! cine credeti voi ca o mai opreshte acum![]()
mai fetelor, am recuperat cat de cat si stiti la ce concluzie am ajuns? ca noi din cand in cand ne certam ca fraierele. eu sustin ca nu exista o metoda proasta sau buna de a creshte un copil atata timp cat e crescut cu dragoste. fie ca doarme in patul lui sau cu mama, fie ca are suzeta sau nu, alaptat sau nealaptat,,in premergator sau fara......si asa mai departe. fiecare metoda este excelenta atatatimp cat mama acelui copil e convinsa ca este in intereseul celui mic si o face cu toata dragostea si grija. nu trebuie sa ne convingem una pe cealalta ca varianta aleasa de noi e cea mai buna indiferent cate dovezi stiintifice avem ca sa ne sustinem punctul de vedere.eu am si prietene bune care au alaptat pana la 1,5-2 ani dar am si prietene buna care nu au alaptatdeloc(ori nu au putut trece peste durerile initiale,ori au luat tratamente interzise...)si am invatat sa le respect pe toate,fara sa jignesc pe nimeni. atat cele care au alaptat cat si care nu, si-au crescut copii cu dragoste. nu pot nici sa zic de fata cu ele ca laptele matern este indispensabil dar nici ca e apa de ploaie pt ca sigur ash ranii pe careva. nu mai bine acceptam noi ambele metode ca fiind f bune?
parerea mea![]()
bianca - si eu care credeam ca sunt singura nebuna care a invatat copilul care ii e putza![]()

si daaaaa si al meu a descoperit ce senzatii tari poate sa isi provoace in zona respectiva. cu tot decalotatul chirurgical el tot nu a renuntat![]()
si,da,chiar sunt sugative. asta al meu raspunde la intrebarile de genul asta in ambele limbi.mi se pare fenomenal de ce sunt in stare nishte bucatele de om![]()

25 martie 2009
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 Diana,multumesc mult,eu sunt in poza.Nu am mai intrat pe forum dinainte sa nasc si imi pare tare rau pt ca acum trebuie sa recuperez,imi este si Motonelul tau este grozav tu zici de Andreiucu'meu?Moto este numai bun de mancat. vroiam sa intreb si eu ,voi la cat timp le faceti baie?Eu ii fac la 2 zile dar soacra mea zice sa ii fac mai rar ca raceste ,voi cat de des la faceti baita?Andrei si mami.http://picasaweb.google.com/andreisimami/Andrei?feat=directlink |
O sa radeti dar la noi exista zile in care Vladimir are 2 balaceli cam de 30 de min fiecare. Doar il stiti ca e fan apa.
Daca la pranz cand mananca isi pune castronul in cap (si eu il las) e normal sa il spal. Cred ca o face si intentionat ca sa faca baie.
Nu il spal tot timpul pe cap, insa in fiecare seara sta in baie...asta e tzarcul lui.
Si cred ca doarme mai bine dupa baie, iar de racit poate sa raceasca oricum asa ca fa-i baie cand vrei.
O sa radeti dar eu il
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 mai fetelor, am recuperat cat de cat si stiti la ce concluzie am ajuns? ca noi din cand in cand ne certam ca fraierele |
DA DA DAAAAAAAAA!!!!! asa ziceam si eu ieri... ca oricum am da-o.... tot gasim un grup pro si unul contra

... dar asa mi se pare normal si corect.... si zici ca vitamina escaladeaza scarile?????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 Andrei si mami.http://picasaweb.google.com/andreisimami/Andrei?feat=directlink |

multumiiiiiimdiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ela78 alina.n i-a trecut iritatia la fundulet Nataliei? |
acum da multumesc mult pentru sfaturi

_
rasfat pentru tine

)
fericita de