Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 13
Floric spune:
Neatza. Servim cafea proaspata.
Bravo Davidutzu' sa treaca de tot raceala. Apropo, Rares nu mai are deloc mucii aia de care v-am innebunit zilele trecute. Doar cu Nazomer i-am dat. ori nu a fost grav ori Nazomer e chiar bun.
Mama mea e "maia", tata e "taiu" si Rares chiar reactioneaza cand ii spun ca vine taiu, se uita disperat spre usa, si socrosenia e...mai bine nu ar mai fi...mamaia. Adica, ea il vede fooaarte rar desi are posibilitatea sa il vada cel putin saptamanal. Spre exemplu sapt trecuta a venit la celalalt fecior si nepoata si nu a catadicsit sa vina si la Rares...No comment. Asta e...Din partea mea, daca vine e ca un frate, daca nu e ca doi.
Ma duc sa imi sorb cafeaua. Ca doarme "rama"
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
rodica2008 spune:
neata fete va fac si eu cinste cu o cafea mare cu laptic multunesc fetelor care mi-au raspuns "cu baita",multumim de aprecieri.Va doresc o zi minunata alaturi de ghioceii vostrii.
Andrei si mami.
Nico23 spune:
Buna Dimineata fetelor nu am mai scris de mult la voi acum ceva vreme ma anuntasem ca merg cu voi intr-o excursie dar cum pitica mea a fost tot bolnavioara .... va citesc in schimb zilnic :) la multi ani urez si eu piticilor sa fie sanatosi si sa creasca mari sa va bucure pe voi mamicile lor unul cate unul curand vor face primul anisor va pupam dulce si va uram o duminica frumoasa Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058
rodica2008 spune:
la multi ani Maia Andreea si Cristian si tuturor care isi serbeaza ziua,soti, bunici,etc
Andrei si mami.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 neatza sunt in urma rau cu cititul,dar orium nu ma incanta f tare ce citeam in cap. trecut. sper ca asta e mai ok.incerc sa mai recuperez printre picaturi ca acush plec iar de acasa 25 martie 2009 |
Aoleu, unde vrei sa pleci pe vremea asta? Eu numai cand ma uit pe geam ma ingrozesc.
Olga, mamica lui David iepurasul
mireal spune:
buna dimineata,ce bine este in week-end, mai sta tati cu Theo dimineata si eu dorm, azi am dormit pana la 10
Ela78 spune:
Buna dimineata! Multumi Dodo-Pui pentru cafeluta fierbinte
Aseara m-am dus la culcare la ora 2 si azi dimineata la 6:30 Ianis mi-a dat trezirea, el care de obicei doarme pana la 9 De fapt, ieri a cam dormit, il luam eu din somn cand consideram ca s-a facut ora de masa, dimineata l-am trezit pentru lapte, la 12:30 l-am trezit pentru fructe, la 18:30 l-am trezit pentru iaurt... E odihnit omu', nu ca mine Asa-mi trebuie, sa stiu alta data cum sa pierd noptile pe net. I-am zis si lui Dan azi-dimineata "perlele" cu butelcuta de lapte matern la analize, s-a crucit, a zis ca si regnul animal isi hraneste puii cu lapte bogat in anticorpi. En fin...
Acum Ianis circula prin casa, tati face mancare pentru toti (sper sa-i placa lui Ianis ciorba de pui cu taitei de casa, lui ii scoate in castronel inainte sa puna taiteii cu ou), iar eu profit de un moment de respiro
LA MULTI ANI! si din partea noastra pentru
Cristian,bebe de Monnvas
Maia Andreea,bebe de Saby
Ce vreme e afara... Ma tot gandesc cum sa facem, maine aveam program de alergatura (sectia de pasapoarte - pediatra pt.controlul de 10 luni - Ikea - si ce-mi mai trasneste mie prin cap), dar pe viscolul asta nu ma incumet, sper sa linisteasca vremea pana maine...
Olishka, ma bucur ca David e voios si a dormit bine
Novus, Kiss You Back Multi Alexandrei
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodica2008 Mireal ce baietel frumos!!!Este si cu mamaie intr-o poza,nu?Eu zic sa seamana cu mamaita,sau ma insel?Mama ce l-as manca este tare tare frumos!!!Andrei si mami.http://picasaweb.google.com/andreisimami/Andrei?feat=directlink |
m_monique spune:
buna dimineata din zapada!
multumesc de
nu am citi din urma si nici nu am timp sa recuperez.
am vazut ca se discuta despre apelativele bunicilor. eu nu suport "mamaie" si "tataie". poate ca socrul meu ar mai fi tataie, dar soacra mea nu arata deloc a mamaie.
eu l-am invatat pe andrei ca are bunici. el cand a inceput sa vorbeasca le-a spus socrilor mei "mica" si "micu". ca sa nu bulversam copilul, mama mea l-a invatat ca ea e "buna".
soacra mea e foarte incantata ca ea e mica si nu mamaie.
olishka spune:
Floric, Ela
Si eu m-am uitat dupa pozele lui Mireal si nu le-am vazut. Chiar vroiam sa te intreb unde le-ai pus.
Olga, mamica lui David iepurasul