Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fetelooooooor, cat ati scris zilele astea cat am lipsit noi. Dar recuperez, promit!!!

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Pisigri, eu am reactionat exact la fel cu na-na, i-a facut -ul meu si a iesit un scandal pe cinste. Oricum noi ne certam la cutite si pentru ca eu am inceput sa-i dau cate o cojita de paine sau cateva bobite de cereale pe zi, sunt din acelea expandate care se topesc instantaneu in gurita.... Am si filmat astazi o cearta, fara sa ne dam seama, incercam sa fac un filmulet cu Bogdan mancand bucatele de fructe ca sa ma laud si eu ca si al meu stie sa mestece si nu tine cei 8 dinti degeaba - asta pentru ca la Verde Cafe TOTI bebeii mancau biscuitei & covrigei, numai al meu nu stia ce sa faca atunci cand a primit si el un biscuite, asa cum bine a observat Sympliana

Adela nu papa bucati de nimic... ca nici nu are cu ce... Noi suntem intre blender si pasat cu furculitza (unele asa, unele asa). Bucatelele de mar din compot i le mai dau ca atare, ca le fierb bine si sunt moi, le fleshcaie cu gingiutzele. Dar de biscuiti... nu poate fi vorba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

La noi parintii lui Dan sint mamaie si tataie, iar parintii mei sint mica si bunelu'.

lui David boss-ul frumusel

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani Cristian si Maya AndreeaDyana27,admirat pe DavidMai jos sunt cateva poze cu Theohttp://picasaweb.google.com/mireeal/10Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelooooooor, cat ati scris zilele astea cat am lipsit noi. Dar recuperez, promit!!!

Adela nu papa bucati de nimic... ca nici nu are cu ce... Noi suntem intre blender si pasat cu furculitza (unele asa, unele asa). Bucatelele de mar din compot i le mai dau ca atare, ca le fierb bine si sunt moi, le fleshcaie cu gingiutzele. Dar de biscuiti... nu poate fi vorba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Si noi mai aveeem pana la biscuiti Chiar intrebam zilele trecute de ce nu exista si cereale de la 10 luni, ci numai biscuiti
Cand va fi dintos, sper sa se invete si cu bucatele, sa nu ramana la stadiul de pasat cu blenderul/furculita...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mamicile cu copilasi scolari, stiti cumva daca maine se fac ore? Eu am auzit ceva la stiti, dar inca nu sunt sigura.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Multumim. Chiar, azi facem cinste. Un pahar de vin fiert pt toate mamicile, ca-i viscol.

Luna viitoare... facem un anisor... Mi se strange inima cand ma gandesc...

si de la noi !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asta a fost si pentru mine prima dilema a zilei: unde-s pozele lui mireal?! Am tot dat paginile-n spate, am crezut ca nu mai vad bine, ca-mi scapa linkul...Cred ca Rodica l-o fi vazut pe Mutzu.
Cat despre baiatul tau, Rodica...exact ca Monvass am gandit si eu: ce smecherash!! Are o mutritza de om sigur pe el, multumit cu sine si cu viatza lui...poza in care-i faci tu masaj la umeri la baitza e mortala, ce mutra incantata face, parca-i un pasha rasfatzat de cadane!
Despre baitza: pana-n noiembrie i-am facut zilnic. Apoi am decis ca tot o zi da, una ba. Vorba lui Novus, recunosc ca uneori (rar!) au trecut 3 zile fara baitza. Daaar, la curuletz o spal de cateva ori pe zi, la chiuveta (de cate ori ii schimb scutecul).
Apropo de denumiri ale organelor (aia cu "ghinda" a fost cea mai tare), mie nu-mi place nici "pasarica" nici "pruna"! Cred ca eu o voi invatza ca aia-i...nyunyu!
Si maica-mea are mania "nanana" dar in niciun caz adresat ei (nici mie nu mi-a facut nana) ci o invatza sa bata toba-n perna, in jucarii etc. Io i-am zis ca nu suport expresia, dar n-am cu cine. Iar soacra-mea ii zice sa nu bage-n gura ca e "caca"! La faza asta eu ii zic Sophiei:"nuuu, nici chiar asa, asta nu-i caca...lasa ca-ti arata mami cand iesim afara cu Manole ce-i ala caca!"
Bunicile-s deocamdata "buni" sau "bunica" amandoua. Bunici nu are, tata e mort iar celalalt e...mai rau ca si mort pentru noi, toti, inclusiv pentru fiu'sau.
Monvass, de "granny" ce zici? Macar suna mai cosmopolit:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Mai jos sunt cateva poze cu Theo
http://picasaweb.google.com/mireeal/10Luni#

dragut foc dintosu' !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Despre baitza: pana-n noiembrie i-am facut zilnic. Apoi am decis ca tot o zi da, una ba. Vorba lui Novus, recunosc ca uneori (rar!) au trecut 3 zile fara baitza. Daaar, la curuletz o spal de cateva ori pe zi, la chiuveta (de cate ori ii schimb scutecul).

Pai si la noi e la fel, de cate ori o schimbam o spalam la fundulet si pe picoare in chiuveta , la gat o stergem dimineata deci mai raman bratele si burtica, spatele nespalate zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, tocmai am vazut la stiri: in Bucuresti, clasele V-VIII NU incepe maine scoala, e sigur!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput