Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Puteti sa credeti??!! Acum am sosit acasa de la biserica si am gasit... pe nimeni! Tati de copii a ramas singur acasa cu pustii, le-a dat sa manance, i-a imbracat si i-a dus la o expozitie de porumbei si animalute mici! Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Asta da surpriza! E premiera absoluta!! Cate bile albe merita? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
hello!
am bauta
, multumesc! n-am mai apucat sa scriu de dimi, ca am gatit pana acum
babymom, cum profiti de "libertate"???
Ada, in loc sa te bucuri ca-ti lasa timp pt tine![]()
deci sa ne asteptam ca barbatii sa se implice mai mult in ingrijirea copiilor, pe masura ce acestia cresc! buuuna veste!!
numai ca noi ce facem cand ramanem singure?? facem mancare, sa-i asteptam cu masa pusa, strangem prin casa, ca de obicei lasa dezastru...deh
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Babymom merita multe bile albe.![]()
Se pare ca azi a fost ziua tatilor ca si TA l-a luat pe Andrei au fost la piata de catelusi ca Andrei e mare fan si apoi au fost si la cofetarie sa cumpere desert pt acasa.Deci merita si el ceva bile albe.
Ce e pacat cum zice Claudinna ca noi ramanem acasa sa gatim sa ii asteptam cu masa pusa.![]()
Acum am terminat si eu de gatit am facut ciorba de perisoare, chiftelute de pui si de vita si mancare de mazare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
hai ca uite, Laura iese azi cu prietenele. Distractie palcuta!!!!!
cine isi mai face de cap???
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Bey, chiar daca bate vantul afara si e multa zapada, e tare fain!!!
Noi am fost afara si doar la primul viscol in ochi a marait daria apoi s-a obisnuit, a stat cu capul in jos sau se intorcea cu spatele...
S-au distrat mai mult decat pe vremea buna!!!!
am niste poze tare faine, cu tati in zapada pana la brau, Matei pe mormanul de zapada cat gardul (2.1m), Daria dand zapada cu lopata
...... dar din pacate nu le pot scoate ca are tati treaba la calculatorul lui si numia acolo le pot descarca....
Cati tatici buni astazi!!!! SUPER!!! Sa va distrati bine mamici, chiar daca stati acasa, intre mancaruri faceti ceva pentru voi (o baie fierbinte, o manichiura cala carte, un citit....)!!!!
Cand se trezeste Daria noi ne incumetam sa mergem la cumparaturi, ca v-am spus nu mai am decat 1 pampers!! Oare ajungem la carefour sau ne inzapezim pe drum??? ![]()
nikolici spune:
da da da , clar ziua tatilor azi, il rog pe al meu sa se duca sa cumpere ceapa de ieri acum doarme ca e weekend si la el, ce puii lui.Dar ma apuc sa gatesc niste zapada ca e comestibila, nu?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Ce tari sunt tatici care pot sa doarma in weekend al nostru nu poate ca nu il lasa Andrei sta numai calare pe el, ii urla in urechi ii baga degetele in nas si in ochi pana se ridica.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:

viscol mare, dar tot am bagat un sanius mic:)
azi e ziua taticilor
Dia, asa fac si ai mei ca si Andrei, nici sa vrea sa doarma ta'su nu poate cu circu' langa el
Laura distractie super faina!!!!
merg sa pun niste poze:)
Edit: gata am pus poze:)
Xor spune:
Oho...ce distractie pe voi fetelor si cata "libertate".....ce ne facem ca la noi tati lucreaza SI azi....
....asta e...asteptam sa vina, sa manance, sa doarma...si daca mai e timp, sa iesim si noi cu totii undeva...
La noi nu ninge si sunt - 6 grade...
Nusha - la gradinita Atelier...dupa ce vom incepe iti voi povesti mai multe..asa la prima vedere e super...sa vedem cum va fi si la "a doua vedere" ![]()

dyanira spune:
Xor inseamna ca voi ati avut cea mai multa ,,libertate"
Dar saracu tati vostru cum de lucreaza si azi???
Aici la noi e binisor nu mai ninge si sunt 4 grade cu plus.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR