Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babytza nici eu nu-s foarte stresata, dar oricum imi prinde bine raspunsul tau acuma ma duc sa ma culc mai linistita

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Cafea calda

Vai de noi ce e afara

Piciul a dat trezirea la 7.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

noi ne-am inzapezit
avem zapada de juma de metru gramada pe usa de la intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Babytza multam de cafea

Abe nici eu nu ma mai stresez cu greutatea...am cantarit-o prin decembrie si avea 11.5kg

Anamona felicitari pentru propozitie

Multumesc de sustinere, sunteti minunate

Crina azi dimineata fredona si dansa "nana pui"

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Se vede ca ne-au trecut bubitele aproape de tot, Daria nu s-a mai foit asa mult azi noapte, doar o repriza scurta de vre-o 10 minute si in rest somn bun!! Ioi, ce bine a fost... S-a trezit la 9 jumate si Matei acum 5 minute ...

Va ultumesc pentr sustinere si ideile pe care ni le-ati dat ca sa rezolvam cu taximetristul, ideea vostra era una dintre cele 2 variante, si am hotarat de comun acord s-o folosim pe cealalta, parca n-as scrie pe un forum public toate amanuntele....

dya, kllemi distractia ne-a costat 6 milioane. Nu stiu de ce, dar nu-mi pare rau de bani, mi se pare doar ca asa a vrut DD sa cheltuim banii luna asta... Oricum ieri ne-au mers ff multe rau (barbate-miu era sa ia pe capota o baba nebuna care s-a aruncat in strada.... ) si de aceea seara ne-am hotarat sa nu mai iesim cu copiii la plimbare si shopping ca sa nu cumva sa patim ceva

Astazi este o noua zi, sunt iar happy, nu ca as avea vre-un motiv anume, si sper sa putem sa iesim la cumparaturi de zapada asta ca nu mai am decat 2 pampersi pentru Daria si 2 lingurite de cereale

Sa avem un we minunat, cat a mai ramas din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza. ?

Jurnal de cartier: apa calda nu vrea sa se mai intoarca. O fi emigrat.
De ce copiii fac de mai multe ori caca intr-o zi fara apa calda?
Si de ce e mai moale, mai lipicios si mai greu de curatat?

Ange
Eu m-am bucurat asa de mult ca tata a apucat sa-l cunoasca pe Dorel. A fost ca si cum si-a vazut visul cu ochii, pentru ca n-a mai fost de mult un baietel in familie. El mai vroia sa apuce sa-l puna pe schiuri, dar n-a fost sa fie. O sa incerc eu sa-l pun, pentru el.
Pe radu nu l-a prins deloc, nu eram inca insarcinata cand a murit tata. Mi-am tot promis ca o sa-i duc pe amandoi sa vada mormantul, anul trecut n-am facut-o, dar o sa incerc in vara asta. Teo deja intelege ce-i povestesc, si ma aproba asa intelept ca si cum si-ar aduce si el aminte de bunicul lui... desi nu cred... avea doar 8luni.

Nocom, bine ca v-ati inteles. Mare belea cu asigurarile astea...
Am ajuns la concluzia ca acest casco e o mare mizerie (stiu ca voi vb de RCA, da-mi vars si eu oful), la accidente mici... Eu am fost sa declar aripa gasita lovita, cand o voi repara ma va costa 100euro din buzunar (si asta e o buna parte din costul reparatiei) cica fransiza... iar cand am reinnoit polita am platit penalizare atata de mare ca acopera si restul reparatiei cred. Niste porci, daca te gandesti ca nu ai nicio vina ca gasesti masina zgariata sau lovita... in plus platesti la casco mii de euro ani de zile fara sa soliciti nimic. Si cand vrei sa-l folosesti, gata, belea, penalizari... mi se pare asa de frustrant.

edit: TL doarme. si doarme. si tot doarme. Am hranit copiii singura. De ieri de la pranz tot numa doarme. Pot sa-i iau bilele albe inapoi???

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatzu,

Mai mai ce e afara, dar ce este si in balconul nostru, tati a uitat sa inchida un geam si avem multan zapadaaaaa , cred ca incercam un sanius inside.
Noi avem apa si caldura Ada, sac sac sac!Chiar ne-am si spalat, va invitam la noi la un dus scurt nene ca sunteti multi si apa calda costa, da?Ce dati la schimb?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Neatzu,

Mai mai ce e afara, dar ce este si in balconul nostru, tati a uitat sa inchida un geam si avem multan zapadaaaaa , cred ca incercam un sanius inside.
Noi avem apa si caldura Ada, sac sac sac!Chiar ne-am si spalat, va invitam la noi la un dus scurt nene ca sunteti multi si apa calda costa, da?Ce dati la schimb?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

aaaaarrrrhhhhh!!! Ma bucur mult pentru voi... dar nu-i cinstit, nu-i cinstit de loc!!! La noi de ce nu e apa calda?! (am o banuiala: boso de la mine de la bloc o mai tin nitel oprita ca sa nu plateasca... coloane, alea-alea... - e o gluma, sper ca nu-i niciunul atat de sick)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mey da ce zapada aveti!!
La noi e urat,ploua si e o mizerie.

Le dau de papa la copii si ma pregatesc de iesit cu fetele..pe Andy il duc la bunici si de Alexia are grija tati

Va doresc o zi frumoasa cu caldura si apa calda

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Puteti sa credeti??!! Acum am sosit acasa de la biserica si am gasit... pe nimeni! Tati de copii a ramas singur acasa cu pustii, le-a dat sa manance, i-a imbracat si i-a dus la o expozitie de porumbei si animalute mici! Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Asta da surpriza! E premiera absoluta!!
Cate bile albe merita?

Mergi la inceput