FasTracKids - ce parere aveti?
A urmat cineva de pe forum aceste cursuri? As vrea sa stiu ce pret au pentru copii intre 2,5 si 3,5 ani? Sa vad daca imi pot pemite inainte sa-mi fac vise pentru copilul meu
.
Raspunsuri
Eseea spune:
eu am sunat la ei prin decembrie, pretul era 2 milioane si ceva parca pe luna, o ora pe saptamana. Mie una mi s-a parut scump pt o ora pe saptamana- care mi se pare. oricum, f putin.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
alinkav spune:
Noi am fost joi la prezentarea pentru parinti. Si mi-am inscris copii(unul va merge la programul Tots(2,5 ani), iar celalalt la Core(6 ani)).
Exact pretul pentru cea mica nu stiu, dar pentru cel mare pentru 2 ore pe saptamana este de 300 lei. Avand in vedere ca avem 2 copii care vor participa vom avea o mica reducere, dar asta nu mai conteaza, important sa le placa copiilor, si sa aduca intr-adevar un beneficiu!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
aminca spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Stau cam prost cu timpul liber si nu ajung curand la prezentarea pentru parinti. Puteti sa-mi spuneti in ce zile si de la ce ore sunt cursurile pentru copii mici, de 3 ani, 1 ora pe saptamana, daca am inteles bine? Sunt sambata dimineata,sau duminica, sau se impune un orar fix? Ca in timpul saptamanii nu are cine sa ajunga cu copilul acolo. Oare cate luni dureaza cursul, daca nu mai faci fata financiar probabil nu te mai duci luna viitoare, ma gandesc.
maminuta spune:
Aminca,fetita mea merge de 1 an si jumatate,odata pe saptamina,joia.
Este ok la sectiunea socializare si ajuta un copil care nu merge la gradi parerea mea.Primesti la final o filmare cu ce s-a intimplat acolo in lectia respectiva,o mostra din ce au facut in acea zi.
Uite si o un fragment de "lectie":
http://www.anuntulvideo.ro/search/detalii_film.php?film_id=13740
Cit despre durata,o duci cit poti.Nu vine nimeni sa te traga de guler daca nu o mai duci.Ideea este ca sunt lectii structurate pe teme.Pe cit posibil e bine sa prinda continuitate ca sa inteleaga ceva din tema respectiva.Apropo de ziua lectiei,toata lumea se inghesuie in weekend si asta a fost motivul pentru care noi am optat in timpul saptaminii.Noi mergem in Linariei unde toata lumea este super ok.
karligutza spune:
Sincer mie mi se par slabuti cei de la Fastrackids! Am fost si noi acu' un an la o lectie de prezentare... si ne-am cam dezumflat; am ales pentru ca i se duce vestea ca e "waw" dar cand am interactionat cu ei, nimic deosebit... inclusiv imaginile pe care le-a postat aici maminuta mi se par relevante in sensul asta; am citit despre gradinite/sisteme unde lasa copilul sa se joace cum vrea, cat vrea, cu ce vrea... nu contest ca trebuie sa stie si de putina organizare acei copii, dar mi se pare extrem de putin timpul in care copiii aceia "au pictat"... abia ce apucasera sa bage degetelele in acuarele, au punctat 3 bulinute, wow ce bulinute frumoase, au enumerat cate 2-3 culori si uite cum zboara fluturasul, si gata! ne stergem pe maini! pai poate era mai dragut daca ii mai lasau sa si creeze.... dar scopul lor mi se pare ca era sa aibe fluturasul acela gata ca sa se bucure "tati/mami" ca au facut "ceva" copiii lor cat timp au stat la ora FTK! Noi la ora de prezentare la care am fost am primit un exemplu de joc prin cuvinte si semne, inutile dupa parerea mea, pt.ca la fiecare cuvant exprimat trebuia sa ii arati copilului si simbolul folosind maini, frunte, ochi etc... parca era limbaj pentru surdo-muti. Per ansamblu, la ceea ce fac ei acolo, nu merita 50 ron sedinta de o ora! Dar na, cine da pe-afara de bani poate sa incerce, ca ori acolo, ori la circ, ori la locul de joaca din parc, tot un fel de "fun" poate fi si asta...
nu va suparati ca eu am fost mai critica cu ei, dar eu ma asteptam la mai mult si probabil de asta am ramas cu gust amar!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
aminca spune:
Problema aceasta poate fi privita din mai multe puncte de vedere. A fost si este o iarna grea, cand fetita mea s-a plictisit cumplit doar cu bona si cateva ore pe seara cu mine. Este avida de informatie si si-ar dori sa se joace cu copii. Dar unde, ca in parc nu mai vin copii, locurile de joaca din mall sunt pentru copii peste 3 ani si tot asa. Asa m-a dus gandul spre aceste cursuri. Doar ca deocamdata mama are o multime de alte cheltuieli si i se pare cam mult pretul pe o luna. Daca cumulezi salariul bonei, intretinerea, aprovizionarea, ratele la banca, nu prea mai ramane mare lucru dintr-un salariu de mama singura, profitoare de pensie alimentara. Cu toate ca poti gandi asa: o ora la locul de joaca din mall este 30 RON, la cursuri este 50 RON. Diferenta de pret este o carticica pentru copii. Asa ca, continuam sa inventam povesti seara si mama sa faca in continuare pe calul, pana o da frunza ierbii si poate ne primeste si pe noi cineva la gradinita
.
roxanaz spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049 aici este subiectul despre Fastrackids.
Roxana