Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
Ma retrag si eu la nanita de-acum!
Somn usor, fetele mele, si la cat mai putine treziri pe noapte!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Am culcat si eu maimuta, gataaaa!
Ma bucur ca va plac pozele noastre, sunteti prea dragute, multumim!
Sunt frantaaa.. vai mama mea..bine ca e weekend maine !
Am un banc dlagut pt voi, noapte bina dragutelor!
A man suspected his wife was seeing another man, so he hired the
famous
Chinese detective, Chen Lee, to watch and report any activities
while he
was gone.
A few days later, he received this report:
MOST HONORABLE SIR: YOU LEAVE HOUSE. I WATCH HOUSE.
HE COME TO HOUSE. I WATCH. HE AND SHE LEAVE HOUSE,
I FOLLOW. HE AND SHE GO IN HOTEL. I CLIMB TREE. I LOOK
IN WINDOW. HE KISS SHE. SHE KISS HE. HE STRIP SHE.
SHE STRIP HE. HE PLAY WITH SHE. SHE PLAY WITH HE.
I PLAY WITH ME. I FALL OFF TREE. I NOT SEE.
NO FEE,
CHEN Lee
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ellenuta spune:
seara buna
alerg repede sa citesc din urma .. ca ati scris, nu gluma!
cristina am vazut-o pe papusa ta .. Doamne cat e de scumpa si frumoasa, ca si fratiorul ei, de altfel! imi pare rau ca ai probleme cu steriletul .. eu nici acum nu am ajuns sa-mi pun .. sa stii ca prientena mea cea mai buna a primit cadou de la iubit .. o pereche de silicoane .. in martie se duce sa si le monteze .. eu vreau invers .. sa mi le micscorez ..
raluk eu i-am dat evei branzica facuta din lapte de vaca si dupa 8 luni si iaurt .. cat despre mese si papica diversificata, pe masura ce bb suge mai putin, scade si productia de laptic. o sa ne chinuim un pic caci o sa ne mai doara sanul, o sa curga dar in cateva zile se regleaza, cel putin asa am patit eu la eva ..
angeli vai ce m-am amuzat .. cu ce doarme andreas in patut .. e un scump!
dana ptiu ce mandra frumoasa e ana si ce costum superb i-a luat ralukuta noastra!
anamaria ce s-a grasunit alexutul si ce frumos rade el.
monique tare imi plac printesele tale! sunt tare tare frumoase!
diana multumim de oferta .. eu primeam pachete prin atlas shipping .. au sediul in queens, ridgewood .. si ca sa nu te deplasezi pana la ei, le poti trimite prin curier numai sa atasezi un plic cu lista produselor ..
uf . tipa anna .. revin
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta sa stii ca prientena mea cea mai buna a primit cadou de la iubit .. o pereche de silicoane .. in martie se duce sa si le monteze .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Ce tare!!!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
liliac1 spune:
Diana, mamica de Simon pai ce discutam si p-aici. Povestim ce-au mai facut "nazdravanii", cu bune si cu rele. Acum suntem la faza in care dezbatem inscrierea la scoala...cum alegem scoala, invatatorii, acte, faze de-astea. Si am trecut prin primele cuvinte, primele "iubiri", primele perle... Eu pot sa zic cu mana pe suflet ca am de la subiectul respectiv 2 prietene de suflet! Cu una am stat de vorba fata-n fata o singura data si ne conversam la telefon si cu una...niciodata, dar ne facem planuri ca undeva...intr-un viitor apropiat sau indepartat o sa ne intalnim. Dar eu sunt aici si la ei...e vara!! Sper din tot sufletul ca si aici sa leg astfel de prietenii pe care sa le tin o viata.
Acum chiar ca fug la nanita!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lullaby_2009 spune:
Merg si eu la . As mai fi vrut sa scriu cate ceva, dar nu mai pot concentra, stau minute bune sa editez mesajele, mi se inchid ochii. Sper sa imi amintesc maine. Va pup.
Noapte buna!
mary_07 spune:
Va pup dulce,nu mai pot sta ca maine am examenam ajuns sa astept cu nerabdare examenele numai sa mai ies din rutina si din casa
So,ne citim maine dupa "recreere"
Noapte buna
P.S. Imi amintesc si eu ca zicea Danuta noastra ca merge la Bistrita.O asteptam cu drag
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Mama_si_pisa spune:
Mersi, Liliana. Exact asta ma interesa, cu scoala. Deci se discuta "din timp", ca la odiseea sarcinii.
Ma duc si eu la film. Somn usor!