Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria,DianaR,Raluci,va multumim!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna dimineata fete!

raportam si noi o noapte extra....culcat la 22.00..sculat la 5.00 si apoi la 10.00 ....iar acum doarme din nou ...prilej sa lenevesc si eu putin la un....dr.house pe axn

macar atat...caci, daca ma uit afara..ma apuca toate crizele lumii....cand o sa mai ies cu copilu' afara...la o plimbare de oameni normali? .....si de ce nu iau astia zapada adunata pe margini, nu stiu? .....mare lucru ce fac plugurile lu' pestr..iau zapada de pe strada si o arunca in lateral, la marginea trotuarelor....eu imi aduc aminte ca inainte de '89 nu erau asa mormane de zapada adunata pe margini...parca veneau cu camioane si o incarcau...

ionela, felicitari pt gimnast ....noi deocamdata ne rostogolim de pe spate intr-o parte ...s m-a disperat cat isi suge degetele aratatoare...parca v-am zis ca si-a facut si rani.....cred ca ii pun iar manusi, decat sa-l vad cu ranile alea

Alexa Annabelle Denise si Dragos Andrei

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LUMI ce frumoasa e poza cu trei generatii. Esti asa dulcica...

Mergi la inceput

Oh,Lidia,am avut un moment de blocaj,nu stiam despre ce vorbesti!!! Multumesc frumos

Mergi la inceput

Fetelor,de cand am intrat la odiseea Nov.Dec, sunt cateva mamici pe care nu le-am vazut niciodata,si, totusi,au albume de pozici....Madyna, Byabeatrice, Victoria28 si Myrela21... Daca ele nu au intrat nici macar o data in 8 luni,mai are rost sa pastram albumele si numele lor in listuta?
Cred ca daca vor vrea sa ni se alature din nou,se pot adauga in lista,respectiv isi pot posta pozici din nou.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni,era doar o idee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

lumila multi ani, pupam printesa scumpica!
asteptam sa vina mami cu tortul :)

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

byabeatrice e strumfy12, care mai intra pe la noi, in rest nu stiu ce s-a intamplat cu celelalte fete.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani pt bb de Alinus25, bb de cristina_boc si bb de Doris_71!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si cuminti!

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,de cand am intrat la odiseea Nov.Dec, sunt cateva mamici pe care nu le-am vazut niciodata,si, totusi,au albume de pozici....Madyna, Byabeatrice, Victoria28 si Myrela21... Daca ele nu au intrat nici macar o data in 8 luni,mai are rost sa pastram albumele si numele lor in listuta?
Cred ca daca vor vrea sa ni se alature din nou,se pot adauga in lista,respectiv isi pot posta pozici din nou.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni,era doar o idee....

Madyna, a intrat la inceput, in primul trimestru, apoi stiu ca aparusera ceva probleme si a disparut, de Bya ti-a spus Ramonika, de celelalte 2 nu imi mai aduc bine aminte

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

[quote]citat din mesajul lui dymomo77

Cristina tu de ce ii dai lui bb hidrasec?

Am primit de la pediatra. Am fost cu el ieri la urgenta, deoarece face scaun moale si cu mucus, si a zis ca e deshidratat. E alergic la ceva.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput