Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Am uitat sa va spun, de vreo 3 zile am invatat sa ne rostogolim de pe burtica pe spate... si tinem sa facem asta si pe masuta pe care facem masaj, doar ca daca l-as lasa ar fi aproape sigur pe jos , deci se lasa cu lupte
Ce baiat mare are mami! Lavi Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ionela, bravo!!! Ce baiat harnicut ai...ma bucur ca a invatat asa repede sa se rostogoleasca!

Legat de hainele calacate. Nici eu nu le calc, si de spalat le spal tot cu detergent normal. Baie la bebe, ii fac cu lotiune de la Dalin. Sincer, ma multumeste foarte tare. Ceaiuri nu am folosit niciodata.Cu crema il dau doar la fundulet, de fiecare data cand ii schimb pampersul!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele,

lavi - buna cafeaua

remus este si el mai agitat de 2 zile, il sacaie burtica, si ieri a dat afara toata ziua, vad ca si azi a mai scos ceva. cateodata pare a fi voma cateodata doar regurgitat nu stiu ce sa zic

ionela - felicitari pt rostogolire

cristina - cuminte bebe la botez

andre

asteptam fetele cu poze de la botezul de ieri

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neata fetele,

lavi - buna cafeaua

remus este si el mai agitat de 2 zile, il sacaie burtica, si ieri a dat afara toata ziua, vad ca si azi a mai scos ceva. cateodata pare a fi voma cateodata doar regurgitat nu stiu ce sa zic

Poze BUBU

Si al meu e nervos azi...habar nu am ce are...acum sta cu tata`so de povesti...ii trebuie numai in brate!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionela,pupam baiatul harnicut! Si multumim mult de cantecele,cel cu rata e preferatul meu!

Lavi,Raluci,pupam baieteii maraiti sa le treaca

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pisicuta mea a plans iar si a papat putin,chiar astazi,de ziua ei...

Laurairina,nici mie nu-mi place sa calc,dar am noroc ca-i place maca-mii

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lumi, La multi ani printesei! ma intrebasei parca zilele trecute pe unde ma plimba cu Mihnea. Cem mai des ies pe aici prin zona. ( Dacia, Alexandru, Pacurari) Inca nu incerc sa ajung in zone mai interesante ca el oricum doarme la plmbare dupa 10 minute de cercetari. La vara probabil ca vom vizita des Copoul, Gradina Botanica...

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cristina tu de ce ii dai lui bb hidrasec?

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!
A fost tare bine la chef, adultii au baut, mancat dansat, discutat iar copii au alergat in locul de joaca pana au ametit. Teo a fost iar exemplar de cuminte, a dormit, a papat cuminte s-a plimbat in brate la toata lumea, a vorbit, zambit... La 2 am ajuns acasa, am schimbat-o, a papat si nani. S-a trezit doar odata pana la 10 apoi a stat un pic si iara nani pana acuma. Nu am inca pozele de la biserica le astept pe alea si apoi le pun pe net.

Sa raspund si eu hainele le spal la 40 grade cu detergent normal si clatire suplimentara, le calc ptr ca asa imi place (ma uit la seriale in timp ce calc). Nu pun ceaiuri si plante in apa de spalat de lene, o spal cu Klorane si Mustela, o cremaluiesc cu Mustela.

Lumi imi pare rau de Anabelle, sper sa revina repede la sentimente mai bune vis a vis de papa

Raluci, mai au e si zile dinastea cand dau papica afara, trece!

Rgagapie, ok atunci e bine ca suge acum

Ma duc sa-mi fac de cap la Sensiblu ca mi-a venit premiul de la concursul Klorane!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pt Annabelle, Dragos, Matteo, Andrei, Teodor sa traiati sa fiti sanatosi, pupam si mamicile

Poze BUBU

Mergi la inceput