Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Am uitat sa va spun, de vreo 3 zile am invatat sa ne rostogolim de pe burtica pe spate... |
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
laviniablaga spune:
Ionela, bravo!!! Ce baiat harnicut ai...ma bucur ca a invatat asa repede sa se rostogoleasca!
Legat de hainele calacate. Nici eu nu le calc, si de spalat le spal tot cu detergent normal. Baie la bebe, ii fac cu lotiune de la Dalin. Sincer, ma multumeste foarte tare. Ceaiuri nu am folosit niciodata.Cu crema il dau doar la fundulet, de fiecare data cand ii schimb pampersul!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
raluci_b spune:
neata fetele,
lavi - buna cafeaua 
remus este si el mai agitat de 2 zile, il sacaie burtica, si ieri a dat afara toata ziua, vad ca si azi a mai scos ceva. cateodata pare a fi voma cateodata doar regurgitat
nu stiu ce sa zic
ionela - felicitari pt rostogolire 
cristina - cuminte bebe la botez 
andre 
asteptam fetele cu poze de la botezul de ieri 
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b neata fetele, lavi - buna cafeaua ![]() remus este si el mai agitat de 2 zile, il sacaie burtica, si ieri a dat afara toata ziua, vad ca si azi a mai scos ceva. cateodata pare a fi voma cateodata doar regurgitat nu stiu ce sa zicRalu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere Poze BUBU![]() |
Si al meu e nervos azi...habar nu am ce are...acum sta cu tata`so de povesti...ii trebuie numai in brate!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Lumi_Richard spune:
Ionela,pupam baiatul harnicut! Si multumim mult de cantecele,cel cu rata e preferatul meu!
Lavi,Raluci,pupam baieteii maraiti sa le treaca
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Pisicuta mea a plans iar si a papat putin,chiar astazi,de ziua ei...
Laurairina,nici mie nu-mi place sa calc,dar am noroc ca-i place maca-mii![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
Lumi, La multi ani printesei! ma intrebasei parca zilele trecute pe unde ma plimba cu Mihnea. Cem mai des ies pe aici prin zona. ( Dacia, Alexandru, Pacurari) Inca nu incerc sa ajung in zone mai interesante ca el oricum doarme la plmbare dupa 10 minute de cercetari. La vara probabil ca vom vizita des Copoul, Gradina Botanica...
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
Salutare!
A fost tare bine la chef, adultii au baut, mancat dansat, discutat iar copii au alergat in locul de joaca pana au ametit. Teo a fost iar exemplar de cuminte, a dormit, a papat cuminte s-a plimbat in brate la toata lumea, a vorbit, zambit... La 2 am ajuns acasa, am schimbat-o, a papat si nani. S-a trezit doar odata pana la 10 apoi a stat un pic si iara nani pana acuma. Nu am inca pozele de la biserica le astept pe alea si apoi le pun pe net.
Sa raspund si eu hainele le spal la 40 grade cu detergent normal si clatire suplimentara, le calc ptr ca asa imi place (ma uit la seriale in timp ce calc
). Nu pun ceaiuri si plante in apa de spalat de lene, o spal cu Klorane si Mustela, o cremaluiesc cu Mustela.
Lumi imi pare rau de Anabelle, sper sa revina repede la sentimente mai bune vis a vis de papa
Raluci, mai au e si zile dinastea cand dau papica afara, trece!
Rgagapie, ok atunci e bine ca suge acum
Ma duc sa-mi fac de cap la Sensiblu ca mi-a venit premiul de la concursul Klorane!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
pt
Annabelle, Dragos, Matteo, Andrei, Teodor
sa traiati sa fiti sanatosi, pupam si mamicile 
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere