Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana28 ma bucur ca esti acasa si totul e bine :)

freedelia la fel sunt si eu, si din cand in cand ma mai ia si plansul asa fara motiv

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Saluti,

Noi v-am citit. Intr-un fel imi apre bine ca am scapat de durerile pe care le acuzati voi...

Cu Joy ducem o lupta de ingrasare. Am pus putin in primele 2 saptamani, pe care le facem maine si pediatra zice ca daca nu pune in prima luna cel putin 750 de grame, ne trece pe supliment! si eu nu si nu... si da-i cu tzatza si bea ceaiuri si citeste ce face lapticul bun si trezeste prunca sa pape si gadil-o in talpi sa nu adoarma cu sfarcu`n gura! si inca odata mai flacai.... si inca o noapte!

de luni sunt singura. sotul merge inapoi la munca si tare urat imi va fi pe aici. asta mica doarme si eu ma voi urca pe sfintii pereti!

M-am epilat si cosmeticarit post nastere. a venit tipa la mine si a executat toate manevrele si maine imi fac si eu poze cu minunea.

Va rog ternminati cu depresiile. ganditi-va ca in foarte scurt timp va vedeti copiii, puteti sa ii atingeti, sa ii iubiti, sa ii dragaliti, muscati de buci si de pulpite.... alaptati... va rog eu frumos!

Pupici, Gaby si Joy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra- multumesc pt informatii. Iti dau PM cu mai multe intrebari numai sa mi le adun in cap ca acum neuronul meu e plecat pt weekend

Gaby - ma bucur ca sunteti bine. Eu sunt convinsa ca Joy o sa ia in greutate in ritmul ei. Nu-i inteleg pe dr care ii vor pe toti la fel. Pe la 3 sapt au de obicei un puseu de crestere

Oare Rammy e bine, mai stiti ceva de ea si de Briana?
Diana cred ca e ocupa cu 3 copilasi sa mai aiba timp si de forum

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

bravo gaby, imi place ca esti consecventa! Asa sunt pediatrii. Si eu am ascultat de acest "sfat intelept" si am pierdut.... nu eu, copilul.

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby brava la tine fata draga.Las' ca pediatrii sunt intr-o ureche(unii dintre ei) cu crescutul asta de parca bebicii ar fi robotzei.

+35 cuGeorge-Theodor

AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey asa zic si eu. ca de acum incolo va lua in greutate. parca si suge altfel.. are mai multa putere!

Rmkristine incerc sa fiu consecventa. dar e zbatere. tu cand ai renuntat la alaptat si ai trecut pe formula? mie mi-ar fi ciuda ca am laptic si sa trebuiasca sa ii dau lapte praf... neeeee!!!

Incerc sa o sun pe Ramy sa vad ce face!

Andra tu ai stat chiar mult in spital! auzi.. 7 saptamani... uuuuu!!!
Arata f mic si fragil Ianis! sper ca te descurci si nu te0au luat depresiile!

Hai cu nastere usoara si refacere rapida Miky!!!!!!!!!!!!!!!!

Vladi pe unde esti? Castelana cum esti?

Kossir nu te apuca emotiile? sa fii tare, a fost easy cu cezariana! dupa aia e mai greu... dar trecem noi!!!!!

Pupici, Gaby si Joy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetele, burticoasele,

Dupa o aventura intr-un metro superaglomerat, unde eu am umplut un carucior cu varf, plus niste chestii in brate (eu, fiumeu si fatuca mea de servici), am ajuns acasa franta, am bagat o farfurie maaare cu paste si acu sunt cu burta cat un greiere si ma vaiet . Ca doar o sa nasc si cine imi mai face mie cumparaturi ?

Oana merci, am gasit si vizionat materialul , si eu si fiumeu. Asa frumos este...........
Mai nou Mihai ma intreaba cat o sa regret eu ca nu o sa mai am bebita in burtica, sa o simt, sa simt fiecare miscare a ei. Eu cred ca-si imagineaza si i-ar place . Se uita cu jind la burta mea .

Dayanara merci pentru articolul despre sughit, instructiv .
Gaby, bravo pentru atitudinea ta fata dedr. moasa si Joy. Tine-o pe a ta. Fatuca ta va manca din ce in ce mai bine .
Andra si eu l-am infasat pe Mihai dupa baie prima luna si a fost ok. Dar asta a fost acum 10 ani. Nu stiam ca si acum mai infasaza copiii. Oricum eu mi-am pregatit niste scutecele, daca vad ca-i e bine asa si eu voi incerca .

Fetelor merg si eu sa ma intind putin, apoi voi calca hainute de fetita draguta. Astept sa-mi vina soata cu patut si carucior .

Va pupic si o seara de sambata linistita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - eu sunt de parere ca orice animal are laptele cel mai bun pt puii lui.
Formula fie e si imbogatit cu fier si nu mai stiu ce vitamine tot lapte de vaca e si sunt sigura ca pt vitei e cel mai bun, asa cum pt bebicii nostri e cel mai bun cel de la noi.
Nu zic ca formula nu e buna cand nu poti sa alaptezi. Dar sa renunti la lapte matern pt formula nu vad rostul.

Eu sunt convinsa ca micuta Joy o sa fie perfecta sanatoasa si cu greutatea perfecta cu lapte de la mamica.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Aci eram Gaby . Cred ca m-a apucat instinctul de cuib, sau cum s-o numi. M-am pus pe strans. Cand m-a auzit sotul ca sunt in Metro m-a intrebat daca am aflat ca mai am cateva zile si nasc. Ca daca da, inseamna ca si-a ratat viata cu o nebuna incurabila

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

gaby mie mi-e si rusine sa spun cat de repede am renuntat, dar cand vezi niste medici atat de "panicati" pt ca "moare copilul de foame", pt ca asa mi s-a spus, zici ca esti tu de vina sigur. Desi ii dadeam si supliment, copilul nu avea nicio problema, lua ambele, dar nu am continuat din cauza acelui medic. Pb a fost ca eu nici nu prea am avut lapte, dar totusi cand am inceput sa am, am avut niste suparari si s-a dus si ala.... Dar daca tu ai laptic, eu zic nici sa nu te gandesti sa renunti! parerea mea...

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput