Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici,neata!Eu stiu ca sughitul are legatura cu dezvoltarea plamanilor si ca e normal.BebeGeo sughitza asa haios...simt jos cum imi tresalta duda.Vorba aceea "Salta inima-n placere /Cand o ascultam".
Honey eu am comandat-o acum ca la cum se misca ei cu livrarea botezi copilul si coletul nu-l primesti.

+35 cuGeorge-Theodor

AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Oana stiu eu de la ce te mananca sau ai bubite.Se cere un inel nou pe el.De aur evident.Si eu am avut acum doua seri o usoara iritatie la incheietura mainii drepte ..o mancarime usoara si i-am zis sotului ca e cazul sa imi schimb bratara .

+35 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DANAYARA, HONEY, ANDRA mersi pt sfaturi.

DANAYARA, la cat dilatatie ti-a facut epidurala? eu stiu ca se face dupa 4. sau tu te-ai referit la faptul ca, la dilataie 2 deja nu mai puteai sa vb? probabil asta

OANA eu sper sa nu ne faca mandra vreo surpriza inainte de 20 februarie o sa stau si eu mai cuminte sa nu cumva sa ii dau idei,ca numai prostii fac si eu cateodata . mi-a cam intrat morcovelulllll ( in frigider ,desigur) depre moasa iti dai seama ca o s-o platesc.si ma gandeam sa o aduc si acasa in primele zile dupa nastere daca o sa am nevoie. si chiar daca ea nu o sa lucreze cand o sa ma apuce pe mine nasterea, o sa vina . si pt mine e mai bine, o sa ma simt mai in siguranta si cu ea si cu dr langa mine. te pup.

BABYANGEL bravoo,ai reusit si pedichiura... cred ca azi o sa incerc si eu sa ma fac yoghina ca nu stii niciodata de ce surprize ai parte.

34 +
AMR 5
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi, epidurala e de multe feluri, aici se poate pune de la dilatatie 2, si daca vrei te poti plimba etc, sau sunt altele la care tre sa stai in pat

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Asteropi lasa naibii pedicura ca aia iti trebuie.Roaga si tu pe cineva sa iti faca si tu nu te mai contorsiona atata.Parca ziceai ca nu te mai tii de prostii!!!

+35 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ELLANIK
iubita,daca as putea m-as duce sa imi fac pedichiura la salon.numai ca sunt asa sensibila la picioare ca nu ma poate atinge nimeni(zici ca m-a facut mama in puf ,) am fost o singura data, cand am fost in concediu la turci.si am avut pachhet cu hamam, spa , pedichiura cu masaj si manichuira. pfffca o adevarata regina. eeee,dar cand a venit vremea pedichiurii, mai aveam un pic si cadeam de pe scaun ,asa de tare ma gadilam asa ca NO WAY sa se atinga cineva de picioarele mele
te pup

34 +
AMR 5
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Andra- cand ai timp si te lasa bebe sa ne povestesti si noua mai multe despre Giulesti.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

hai ca am un pic de ragaz ca sa iti spun despre spital. daca vei sta decat 2-3 zile dupa nastere s-ar putea sa ti se para tare nasol, dar eu in 7 sapt m-am obisnuit cu atmosfera de spital, cu personalul, cu tot. in pavilionul A, unde este sala de nasteri si unde stau lehuzele eu am stat decat 2 zile, acolo este mai aiurea, nu toate saloanele au toaleta, dusul este la capatul holului, este mare agitatie si vanzoleala si tot timpul sunt vizitatori la celelalte fete, saloanele sunt si cu 8 paturi, dar sunt si cu 4, asistentele nu sunt toate la fel de amabile, etc. uite o chestie naspa, o tipa se plangea ca este nevoita sa se mulga de fata cu barbatii care veneau in vizita si care de altfel erau asa nesimtiti ca le spunea verde in fata ce urmeaza sa faca si nu vroiau sa paraseasca salonul
eu am avut norocul sa stau in pavilionul B2 si inainte si dupa nastere (norocul meu a fost ca nu mai erau locuri la lehuze, eram prea multe mamici si m-au mutat dupa 2 zile pt ca aveam copilul la terapie si stateam mai mult in spital). aici nu am ce sa reprosez asistentelor si infirmierelor, niste scumpe, era f liniste, dus si toaleta in camera, a fost super ok
daca vrei tarife - ti le dau un pm, ca sa nu fac public cat ia x sau y

numai imi vin in minte alte informatii, astept intrebari la obiect de la tine si iti raspund cu cea mami mare placere

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana in ultimele 2 nopti a dormit f bine, se trezeste de 2 ori sa pape. am un copil fff cuminte, ii multumesc lui Dzeu, i-au mai trecut durerile de burtica, si cand le are abia geme sau scanceste.

delia referitor la parul lui bebe ... am avut niste arsuri groaznice in sarcina, dar de la 8 saptamani, cand bebe nu avea par, asa ca babele cred ca trebuie sa accepte varianta cu excesul de progesteron care provoaca arsurile, nu parul lui bebe

kossir parca tu intrebai daca il tin infasat pe piticutz. da, dupa baie il infas de tot, sarmaluta, iar ziua il tin tot infasat, dar cu manutele libere. ne-a zis o asistenta mai in varsta ca asa este copilul protejat, ca nu oboseste si astfel creste si recomanda oricui infasatul in primele luni, mai ales la prematuri. si cand ma gandesc ca el baietelul meu ar fi trebuit sa fie inca in burtica ... nu stiu cum sa il protejez mai bine. ma gandeam ca macar pana as fi implinit termenul de nastere o sa il tin infasat.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare dragelor
M-am intors si eu din spital de doua zile...am incercat sa recuperez ca ati scris voi dara zau ca aveti un spor
Dupa 5 zile de perfuzii, inclusiv fier intravenos ma simmt mult mai bine.Ca sa nu mai zic cat de mult a contat si odihna...Nu am mai vomat dar ceva greturi tot mai am..asta e ..mananc cate putin si chestii usoare.
Acum despre dureri si greutate in miscari nu mai zic nimic mai trece cumva. Eu sunt mai ciudata , nu vreau sa nasc mai repede, chiar si peste termen nu ma deranjheaza, si vreau nastere naturala, fara epidurala
Macar m-am acomodat cu atmosfera de la maternitate..e ok, curat, baie in salon, personal amabil...in privinta asta sunt linistita. Doar ca bebeii sunt tinuti separat, ii vezi doar la alaptat din trei in trei ore. Iar peste noapte de la 12 la 6 nu mai papa Ce sa zic, vad partea buna, faptul ca am sa ma odihnesc. Si sunt infasati, ca niste omizi... Asa ca hainite duc doar cand ne vom externa.

Nu-mi vine sa cred ce de iepurasi grabiti...
Ramy, felicitari !!!
mikey, asteptam vesti !!!

toate burticile...incerc sa mai gasesc timp de pove cu voi..

Ioana, 34+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare -- a mai trecut o zi, trec atat de greu, am o stare de mare kko, nervozitate maxima, nu am chef de nimic, nu ma simt comfortabil nicicum... vreau doar sa dorm, desi cand ma trezesc e durere mare, dar macar cat dorm, 2-3 ore legat, nu simt nimic, nu stiu nimic. Cred ca ma paste o mare depresie...

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput