Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir nu e problema ca nu sughite, de altfel poate sa o faca incet si sa nu.ti dai seama :)

si eu stiu ca nu se fac doua taieturi pe uter, normal se face pe orizontala, dar daca ai una deja pe verticala , si pe a doua tot asa o face

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Anca ti-ai facut singura pedichiura?

Delia bine ca a fost doar ceva trecator, sanatate multa

Greenfrog tinem pumnii, ai sa vezi ca o sa fie bine

Oana

Stefimic, ce mai faci?
Vladi??????

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am incercat sa mai dorm un pic dar nu reusesc.

Delia ma bucur ca te simti mai bine.

Anca si eu ca si Roxana, nu mai am dureri la intoarcere si nici cand merg, oare sa fi urcat bebe inapoi??? Chiar ca ar fi ciudat la varsta mea de sarcina.

Roxana da, doar pe un deget apar si vad ca deja incep sa nu ma mai manance si cred ca pana maine incep sa se usuce. Au fost dr-i care ziceau ca de la verigheta fac, dar uite ca nu o mai port de 2 luni si tot apare. Mai naspa e ca ma mananca toata pielea. Ma tot uit sa nu mai apara si in alta parte, dar vad ca nu. Off...

Carmen intri pe acelasi mail de la mine de pe mailul comun unde am trimis prima data linkul, ca el se updateaza cu modificarile ce le tot fac eu. Daca nu reusesti, zi-mi si iti trimit pe PM linkul.

Briza nu e de la aur ca nu mai port verigheta de 2 luni si nici alt inel nu am pe mana.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Cristina cred ca-ti vine sa razi, mie imi venea sa plang atunci. Noroc ca rezultatul a fost bun si mi-a mai trecut supararea.
Eu tot nu inteleg ce leg exista intre sughit si buna dezvoltare a bebelusului!

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

rmkristine nu cred ca e vreo legatura intre sughit si buna dezvoltare, sughite cand inghite mult lichid, e doar un exercitiu bun pt atunci cand iese la lumina :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Briza mi-am facut pedichiura singura singurica. Dar aratam ca o adevarata yoghina..pacat ca am fost singura si nu a avut cine sa imi faca vreo pozaDar nu te gandi ca a iesit perfect, da?Dar vorba aia.."din avion" nu se vad imperfectiunile

Tot citesc despre sughit.Eu nu am auzit pe nimeni sa spuna ca ar fi o problema daca copilasul sughite prea mult. Si dupa ce il nastem, pe bebe nu il deranjeaza sughitul, in schimb pe mamici da! Si atunci mamicile recurg la tot felul de "remedii" , gen" TZITZI, SAU LAMAIE!.

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

roxana te referi la caciulitele acelea, una alba si una verde? Nu sunt prea groase? Asa par. Oare gasim si noi p-aici, daca spui ca ai fost multumita

Mergi la inceput

rmkristine, nu doamne fereste, alea sunt ale lui ivan , nascut in decembrie, ma refer la astea
http://picasaweb.google.com/roxana1777/LucruriBebe#5432299038054183458

sunt subtiri de bumbac, eu altceva nu.i pun in cap afara, in casa probabil ca nici alea

POZE

Mergi la inceput

si un articol despre sughit
http://www. copilul .ro/sarcina/simptome-sarcina/Sughitul_la_bebelus_in_sarcina-a5854.html

am pus pauza inainte si dupa "copilul"

POZE

Mergi la inceput

roxana merci, acum am inteles, mi se pareau mie groase....
anca PEDICHIURA? SINGURA? e mult prea mult pt mine.... nici de incaltat nu prea pot!

Mergi la inceput