Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)
Raspunsuri - Pagina 4

dayanara spune:
am revazut montajul!
erina foarte draguta, intr,adevar :)
si acum m.am prins si eu de pif pif
si mihaela e frumoasa foc
roxana 33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

babyangel spune:
Dayanara am zis ca urez la toate fetele..fara exceptie, dar mai ales celor ca noi , care au dus peste 40 de saptamani prima sarcina Ne putem luat de mana , ca si eu am fosat cu 41 si 2 zile
Deci, Doamne ajuta sa nestem amandoua pe la 38-39 de saptamani!
Anca
cu
Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

ellanik spune:
Greu , greu va prindeti.Dar avand in vedere ca gravideala se lasa cu pierderi de memorie,o sa va ierte Pif.Nu-i asa,Pif? +35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

2anke spune:
Am reusit sa fac si eu un album cu poze, dar treb sa te loghezi sa-l vezi, altfel nu puneam. Nu prea reusesc in schimb sa scriu . Sa stiti ca la baiat am fost si sunt obsedata de camasi si veste acuma la fetita sunt obsedata de rochite. Am ajuns la concluzia ca am prea multe haine de bb, macar jumate sa ajunga sa le poarte, in restul ii fac numai poze
.
Eu spal hainele dupa etichete si culori, ca am observat ca daca pun albe cu colorate la 40° poate sa intre culorile. Din cauza asta fff multe masini am spalat, dar sunt f multe de la H&M care se spala la 60 chiar daca sunt colorate. Prosoapele, cearceafurile, carpele care stergi bb la gurita sau sa nu vomite pe tine toate la 60° le-am spalat. Toate cu detergent lichid de bb de la Persil si balsam tot de bb, desi are unpic de miros.
Anca32+ cu
si
Lucas 4 ani+9 luni

ellanik spune:
Pif esti sigura ca nu e stricat cantarul?Nu se vad kg .Cred totusi ca ai tesuturile ingreunate de lichid.Altfel nu se explica. +35 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!

honeybaby spune:
Am foat la KFC si am papat ca nu mai puteam de pofta. Bebelina se agita. Se pare ca picant ii trebuie sa se agite. Cafea, ness, cola, ciocolata la ea sunt somnifere
Oana si eu am cautat o caciulita care sa-mi placa. Nu am gasit. Am luat una alba dar nu sunt prea incantata. Deja mai aveam un pic si bateam o vanzatoare care o tinea pe a iei ca chiar daca e mare o sa-i vina si mai tarziu. Dupa ce ii tot repetasem ca nasc in aprilie
Ella- ti-a venit pompa?
Briza- trebuie sa mai stea bebe unde sa se grabeasca atat
Roxana- te-a lovit romantismul? Mie imi plac florile dar cele in ghiveci nu cele moarte.
Denisa, 31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

ellanik spune:
Honey sapt viitoare vine.Am comandat si setul de recipiente de la avent ca mi s-a parut bun la pret. +35 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!

honeybaby spune:
Ella- merci. M-am uitat si eu la set dar am zis pas pt moment. Sotul are abonament la colostru. Zice ca e dulceeee si bun
Delia13- fa ceva cu burtica nu sta asa pt ca te deshidratezi repede.
Ma duc sa ma uit la poze
Denisa, 31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

asteropipan spune:
BABYANGEL,sa-ti spun sincer ,si eu as vrea sa nasc mai devreme, pe la 37-38 sapt.ca abia astept sa o vad pe asta mica. acum depinde de ea,cand o sa vrea sa iasa,insa cam pe atunci,adica sf lui febr incaputul lui martie,intuiesc ca o sa vrea. la fel a zis si moasa si dr o sa vedem,ce va vrea printesa mea...
DANAYARA poate cu hainele pe mine nu se vede f lasata burtica, insa la baie si eu am vz ca e lasata. duminica inchei 35sapt , daca mai sta macar 2 sapt eu sunt multumita o sa incerc si eu sa stau mai linistita,sa nu ma mai aplec, sa nu mai car cosul cu rufe
,ca mai fac vitejii de astea si dupa ma cam deranjeaza burtica ca ma apasa tare jos
pe 12 febr avem programare la dr si cred ca o sa ne faca si control pe masa(nu imi place de loc
,cum o sa stau cracanata atata timp cand o sa nasc ,nu stiu
) si poate aflam mai multe
va pupik. noapte buna si linistita cu un somn lin tuturor.34 +
AMR 5
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

cenia spune:
ha ha ha ! ce m-ai facu sa rid astertopian cu replica despre statul cracanat pe masa. daca nu faci epidurala cum am fos eu la primul copil, vrei sa nasti mai repede si de durere si senzatie de impins ai sta oricit cracanata numai sa iasa mai repede!
la al doilea am avut epidurala, nu am simtit nik, am stat intinsa, venea asistenta si ma intorcea mereu. imi venea sa dorm. ultimele 15 minute am stat cu picioarele departate.