Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)
Raspunsuri - Pagina 3

oanaiacovita spune:
2anke am vazut pozele de pe picasa. Ce lucrusoare cochete are bebelina ta.
Oana 37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

oanaiacovita spune:
Annya si daca tot l-am parat pe al meu bebe ca sughite mai mereu, a si inceput. Baietelul unei prietene care a nascut acum 3 saptamani sughita ff mult in burtica si acum am inteles ca tot des sughite. Acum om vedea la noi cum va fi.
Oana 37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

babyangel spune:
Pif m-am uitat si eu la pozici si radiezi...Cu kg..relax! Si eu am 22 kg plus(azi cantarita) si asta e! Dupa cum vezi , si fetele cu putine kg se simt greoaie, simt dureri, intepaturi , etc doar ca noi vom munci mai mult pt silueta de dupa
Oana, stiu ca zona cezarienei trebuie epilata, doar ca dr meu imi face taietura in chiloti..adica zona pubiana , nicidecum pe burta.
De asta nu inteleg ce legatura are burta cu epilatul Plus ca eu pe burta nu am par, am dor un pufulet aproape invizibil
La Kossir, am inteles de ce ii face taietura pe burta, pt ca ea asa a avut prima cezariana, dar la noi nu e cazul, nu?
briza , mersi ca ai intrebat de intepaturi si dureri Desi la mine nu preseaza capul ca e in prezentatie pelviana, dar cred ca isi intinde picioarele ca tare rau ma apasa ..si mai mereu..nu doar cateodata
Dianami cred ca esti mai ocupata cu clubul scutecelor, dar mai trimite niste poze sa vedem schimbarile la bebe...Eu una mi-as petrece acum ziua uitandu-ma la poze cu nou nascuti....Ma uit si la odiseea vecina la Pufuleti, ca parca imi mai trece nerabdarea
Anca
cu
Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

asteropipan spune:
NIBY_NIKY pe mine nu ma ingrijoreaza greutatea,ca recupereaza ea si s-ar putea nici masuratorile sa nu fie exacte,in schimb ma ingrijoreaza placenta imbatranita si daca te mai prind ca FUMEZI dam NANA,sa stii egoisto
,gandeste-te la aia mica,nu la placerea ta
.hai te pup,sa-ti treaca ca te-am certat
ANYYA stai linistita,ca e normal.pup
fetelor,eu azi am avut prima lectie cu moasa.e o femeie super de treaba si tinerica,la vreo 40ani,dar pare mai tanara.mi-a explicat o groaza.data viitoare invatam respiratia.
dar sa va zic vestea cea mare: m-a pipait putin inspre jos sa simta cam pe unde e capatana lui fiime. si a ramas f surprinsa(ca si noi de altfel
) ca e f jos.asa ca nu ma vad sa apuc 14 martie
. si dr la fel a zis ultima oara cand am fost la control. asa ca s-ar putea peste vreo 3 sapt
sa o avem pe bebelina printre noi
a,plus ca su burta s-a lasat bine....
luni avem urm intalnire.abia astept
va pupik34 +
AMR 5
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

babyangel spune:
Delia13 ai grija de tine si urmareste si alte simptome, ca cine stie?
Fetelor, din cate am vazut Micky25 este in SUA, si nu cred ca ne va anunta cineva ce se intampla..Probabil ca ne va da ea un semn cand va fi in stare, pt. ca si eu zic ca deja a nascut Cred ca putem zice deja Bravo Micky..n loc de Haide Micky!
2AnkeAm vazut si pozele tale si ai niste hainite superbeAstept sa le vad pe "manechina"
Erina am vazut poza pt montaj, si esti o graviduta tare cocheta...asa cum imi place mie
Eu din pacate mi-am pus ambitia sa nu mai cumpar absolut nici o haina pt mine(XXL) si nu mai sunt asa cocheta....Mai ales ca stau in casa toata ziua, ca din cauza durerilor, nu prea ma pot deplasa
Dar va veni si ziua cea mare...si "arunc" toate hainele de graviduta
Andra am vazut ca a existat si o parte buna la tot stresul prin care ai trecut cu bebe....ai ramas fara kg Bravo , mami!Ianis se poate mandri cu mami lui
Anca
cu
AMR 4+ saptamani!!!

briza_marii spune:
Da, Oanaai dreptate la tine e si mai avansata. O sa incerc sa fiu calma, ca stiu ca stresul e cel mai mare dusman, si ca mai rau face.
Si bebe meu sughite zilnic si mai ales seara. Acum tocmai ce am papat un mar si vad ca l-a luat un sughit mamamama
Anca problema asta cu intepaturile in col se pare ca e tare raspandita. Eu am avut programarea la 10 dimineata si cand l-am intrebat a incpeut sa rada "Esti a treia gravida care ma intreaba asta pe ziua de azi" si eu i-am zis ca asa o fi, dar ca pe mine ma jungie tare ca imi incurcisez picioarele, si a zis ca stie si ca e normal. La mine e cu capul jos rau si cu cracii in coastele mele (de aia "nasc vertebre"
)
alina2pai stai si tu mai mult in pat ca poate mai sta si iepurica la caldura
delia sper sa intri maine si sa ne zici ca esti OK30+
Eric Mihai

dayanara spune:
2anke m.am uitat si eu acum la lucrusoare, cand a spus oana :)
sunt tare frumoase! sa le poarte sanatoasa bebelusa
pif fata arati bine , se cunoaste si inaltimea, ce sa mai...
eu nu ma mai suport!
babyangel nici eu nu vreau sa aud de cumparat haine acum si nici dupa ce nasc, tre sa intru in cele dinainte, neaparat
ma duc s.o vad si pe erina :)
roxana 33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

babyangel spune:
Aster eu una as fi bucuroasa sa nasc cu 1 maxim 2 saptamani mai repede...Dar la mine nu se va intampla, pt eu sunt cu col rigid si nu am sanse sa "scap" mai repede
Dar pentru asta , nu nasteti toate cele de martie inaintea mea, ca nu o sa mai am rabdare
Sincer vorbind, as dori la toate fetele sa nasca pe la 38-39 de saptamani, ca ultima suta de metri e chiar epuizanta si nasoala!
Anca
cu
AMR 4+ saptamani!!!

dayanara spune:
asteropi ma bucur ca ai avut o experienta placuta cu moasa
eu din poze m.am mirat ce sus e burtica, dar vezi ea care se pricepe si.a dat seama :)
delia13 multa sanatate, ai grija de tine!
ma uit la montaj si ma ia plansul cand citesc ce scrie pe la inceput!
si nu.s eu genul asta deloc...eu nici flori nu suport sa primesc sau sa vad omul romantic , ca m.apuca dracii si acum sunt varza
nu ma recunosc
babyangel ureaza.mi mie sa nasc mai repede te rog, sunt marcata de cele 42 de saptamani de data trecuta, acum cu colul moale si format , plus permeabil 1 cm de la 19 saptamani! si n.am tinut nici.un repaos...asa ca daca ma vad iar la 40 ma duc si fac greva la spital
roxana 33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE