Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)
Raspunsuri - Pagina 20
stefimic spune:
DIANA ce bine ca ti-ai revenit, dar bebe a avut voie sa suga chiar daca tu erai cu tratament nu?
te astept cu vesti bune.
DENISA bafta la cumparaturi, ca la ce am vazut eu acum la tv ca este in BUCURESTI.
OANA ce pozici frumoase iti face sotul tau, dar si tu ai rabdare sa stai in diferite pozitii, bravo voua, sa vedeti ce bine o sa va para mai tarziu cand le veti vedea.
eu ma duc sa-mi opresc cuptorul cu musaca si sa-mi pun o portie ca tot
pe langa ea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
38+
IOANA
greenfrog spune:
Fetelor,
multumesc mult pentru incurajari si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi! Suntem optimisti, stiu ca orice suparare ii face rau lui bebe, avem incredere ca Dumnezeu ne va ajuta si ne va scoate in cale oamenii care sa se priceapa si sa il ajute pe bebe in cazul in care va fi nevoie de interventie!
oankami-au dat lacrimile cand am citit cum descrii tu perioada aceasta!
mai este asa de putin si o sa ne vedem toate iepurasii
!
36+
Petru Gabriel
Ioanact spune:
Foarte frumoase pozele Oana
..si cata rabdare a avut sotul tau sa faca atatea poze..
, al meu daca nu-mi place cum a iesit o poza si ii zic sa imi mai faca o poza..nu mai vrea
.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
stefimic spune:
ANNYA te astept cu vesti bune maine de la echo.
ALINA eu de mult o simt pe bebelina mea jos si dr zice ca nu e coborata, s-ar putea sa aiba o pozitie mai ciudata si sa stea oarecum pe vezica, eu zic sa nu-ti faci probleme, stiu ca e un mare disconfort dar nu cred ca ai ce sa faci.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
38+
IOANA
dayanara spune:
rebiana asa rau imi pare cand aud ca nu.ti mai trec greturile astea...
mai e putin, cateva saptamani si siguri scapi
mami 25 felicitari! sa va traiasca david, sa creasca mare si sanatos!
cand am citit 25 de saptamani mi.a stat inima, dar mi.am dat seama ca de fapt sunt 35
oana am vazut pozele, te mentii slaba si cu burta!
oricum am sa ma uit mai pe indelete diseara
oanka ce frumos descrii sentimentul si primele instincte de mamica 
andra nu va trece mult timp si vei uita durerile si atunci o sa apara dorinta de un fratior sau surioasa pt ianis :)
gaby am revazut.o pe joy, e la fel de grasuna si bucalata :) sunteti frumosi toti
diana nasol cu mastita, bine ca nu ti s.au infundat canalele si ai laptic in continuare
off denisa cate tragi si tu cu masina, stiu ca tre sa fie nasol sa stai sa pleci si sa nu mai poti, dar ce sa zic, incearca sa te linistesti sa nu se supere si bebeluna
ioanact la mine a fost de la inceput jos si tot acolo se mentine, tin minte ca la sarcina cu ivan , cand s.a ridicat n.am mai urinat asa des, de data asta de 5 ori pe noapte ma duc la baie...dar nu.mi fac probleme
jasmine, nu cunosc decat cateva marci de carucioare, eu imi dau cu parerea asa despre design, ca.mi plac toate, toate masinutele astea de copii au ceva simpatic :) dar date tehnice stiu doar la putine carucioare, de obicei cand cautam citeam opinii pe internet de la alti parinti si mi.a intrat in obisnuinta, incat am facut o pasiune :)
annya bafta la ecografie maine, sigur vei veni cu vesti bune!
fetelor carucior as vrea ceva neutru, portocaliu pal cu maro sau ceva pe aici, in nici.un caz roz sau albastru, sau verde tot
oricum sotul a zis sa stau linistita sa nu ma grabesc, ca voi avea patutul pe care.l vreau eu :))) si caruciorul evident
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Felicitari pentru nasterea micului print, Mami!!
Am convingerea ca si Miky a nascut asadar eu scriu felicitarile si pentru ea!
Felicitari pentru nasterea micii printese, Miky!!
Gaby o minune e Joy! 

Ma tem sa nu anunte o nastere prematura starea pe care o am si parca trag de fiecare zi, sa treaca (asa cum spunea si Jasmine
)
Oanka mii de pupi dragi!
Esti o dulce!! N-as da nimanui starea mea, as duce-o cu mine atata timp cat stiu ca e puiutza mea bine! Mi-e mai mare dragul cand misca.. chiar si cand isi impinge fundusorul in stomacul sau ficatul meu!
Oana, Briza 

Oana foarte frumoasa esti mamico! Asa imi place cum pozezi! Foarte frumos va fi albumul pt Eric! 
Alina si eu o simt destul de jos pe bebelusa. Probabil preseaza cu capul pe col (mi s-a mai intamplat in sapt 26 cand dr a avut dubii asupra OI al colului, credea ca e deschis..). Eu simt in acelasi timp si o presiune in zona ficatului (asta e senzatia care ma rupe in doua, e asa dureros!) Incearca sa te intinzi atunci cand simti asta! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaa28 spune:
buna seara, burticute..
stefimic, ce putin mai e...
sa treaca usor,
si noi avem azi 35 s![]()
greenfrog, ai incredere ca va fi bine
. sper sa fie ca in multe alte cazuri o problema ce-si gaseste rezolvare de la sine in timp..tu sa fii optimista, ca bebe simte si va fi bine
Oana, mai e putin si pt voi
dar stiu ca e totul aranjat pt marea intalnirea..da eu zic sa mai stea bebe Eric cumintel inca un pic ca e prea frig afara..![]()

Vazut poze !! mai fetito ce mamica gravi sexy esti !!
Gaby, eram sigura ca ne dai vesti bune curand !! bravo Joy !! ce dulce e !! pup falcutele !!
lui Ramy si bebelinei !!
Vladi, ne lipsesti !!! felicitari pt casa noua !!
Termina cu stresul !! hai ca tinem pumnii sa tremini treaba, sa vii in povesti relaxata
Rebiana, esti sigura ca poti continua asa pana la nastere? Zau mie mi-a fost mai putin rau dar doctorii mi-au spus ca nu e bine sa stau asa. Iar perfuziile mi-au facut tare bine...
Intreb si eu. Ai vorbit cu doctorii de starea ta? ai repetat ceva analize?
Oanka
ce frumos stii tu sa ne vorbesti
bravo mamica, Maria e o norocoasa ![]()
FELICITARI MAMI25 !!!! BINE AI VENIT ERIC !! SA CRESTI MARE, SANATOS, SI VESEL !!!...ASTEPTAM POZE... CAND ISI MAI REVINE MAMI, INCA ARE EMOTII
Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
jasmine, am citit mai atenta datele tehnice si vad ca scrie maner reversibil, eu nu am avut maner reversibil ci scaun reversibil, si din cate stiu e mult mai bine decat sa muti manerul
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Multumesc fetelor :Denisa, Cata, Roxana pt raspuns! 
Dar asa dvm sa se fi intors? Si sa simt disconfortul asta inca 8-9 sapt.?
Parca la sarcina cu Ioana nu a fost asa..
Rebiana
si cand stau intinsa simt..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!