Scutul american anti-racheta
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Sau poate, mai practici? Primim ceva gratis nu?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Putem sa-i refuzam, cum sa nu, da' vrem? De ce-am vrea? Ne mai ajunge, azi, la capitolul securitate nationala, ca "tot ce misca-n tara asta, riul, ramul, mi-e prieten numai mie iara tie dusman ti-este"? Ne mai ajunge, azi, la capitolul aliante strategice, teoria cu "noi locului ne tinem, cum am fost asa raminem"? :)) Pare-mi-se ca nu. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
cati teroristi au atacat Romania in ultimii ... 10 ani sa zicem
ganidirea asta tipic americana pare sa se implementeze in tot mai multe tari
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
viviana spune:
Gandire tipic americana? Ce e aia?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ica 1975 spune:
Administratia americana decide unde e nevoie sa faca pace, sa instaleze trupe sau alte ''umbrelute'', bine inainte de asta ne invita si ar fi bine sa acceptam
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
iileana spune:
Da, da, Ica 1975, fii mai explicita.
Incepe prin a-mi spune de ce esti "infuriata" pe tema scutului si a invitatiei americanilor.
Ca eu nu-s de loc, si ma gindesc ca mi-o fi scapat ceva :/.
Ajuta-ma sa ma infurii si eu.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Ica 1975 Administratia americana decide unde e nevoie sa faca pace, sa instaleze trupe sau alte ''umbrelute'', bine inainte de asta ne invita si ar fi bine sa acceptam Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul) Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! |
aia vor bani ca sint in rahat si ii forteaza pe toti prostii sa le cumpere lor rachetele si alte scuturi.
zi merci ca nu vor sa le trimiti la schimb 100 000 de femei bine facute de 18 ani si 20 000 de copii..cum facea inalta poarta otomana ...aaa...da pt aia ii aleg prin loteria vizelor.
Ica 1975 spune:
iileana, e dreptul sa nu fii infuriata asa cum e al meu sa fiu. Nu trebuie sa-mi impartasesti parerea. Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu teroristii care ne ameninta securitatea nationala.
Guestul, succes cu loteria
Guestus spune:
Da yo as intreba pe Obama daca nu vrea in loc de bani pt scut sa primeasca oameni in schimb...sa munceasca cu 5 USD/h.
iileana spune:
De unde ati retinut voi ca statul roman cumpara elementele scutului de la americani?
Ca si asta mi-a scapat...
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana De unde ati retinut voi ca statul roman cumpara elementele scutului de la americani? Ca si asta mi-a scapat... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
pai tu crezi ca scutul ala e gratis...sau cum?