PRIETENE FARA TITLU (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ieri nici nu am mai intrat sa zic caci Clara a tusit toata ziua incontinuu , cu tot cu antibiotic, cortizon si sirop de tuse. Chiar nu am mai stiut ce sa fac . Azi vad ca a fost ceva mai ok , nu a mai tusit , adica mult mai putin fata de iri .
Moni fata draga , dac atu esti genul asa cum zici ca iti iei ceva care sa te tina mai oata viata , pai atunci ia-ti masina noua si gata . Macar stii ca e noua si o sa te tina mult si bine . N a hop si eu cu sfatul


Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata la cafeluta si gogosele .
Anamaria, sanatate Clarei, greu cu raceala asta. Si tusea de noapte si pe mine ma ingrozeste. Ai incercat sa o pui sa doarma pe o pernita mai sus decat de obicei? Asa, secretiile nu-i mai vin toate in gat si tuseste mai putin.
Si lui Razvan i s-a infundat nasul azi-noapte, i-am pus Vibrocil, sa vedem mai departe, o sa-i mai dau niste Oscillo. Maine mergem la party, asa ca trebuie sa fim in plina forma.
Moni, cum ati traversat noaptea, a mai durut-o maseluta pe Diana?
Ingrid, voi cum sunteti? Deci voi la branula/cateter spuneti FLEXULA, aha, deci ca sa stiu ca este fix acelasi lucru.
Eu am de facut niste snitele de pui pe azi, iar de pranz... cred ca voi vrea pizza, inca nu-s sigura.
Gata, plec la treaba la bucatarie, si dupa 11 iesim la derdelus.
O zi frumoasa va dorim.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Danast, sa-ti traiasca bebelusul!

Eu am fost ieri la o pizzerie, la Giovanna (Ioana, parca a trecut un veac de cand nu ne-am mai vazut acolo) deoarece o prietena isi seba ziua de nastere. Pe la 22 m-am intors ca Diana plangea dupa mine si n-o interesa ce zice maica-mea. In fine, trece ea si perioada asta.
Legat de discutiile despre masina, eu am o singura teorie si fixa: n-o-u-a. Atat. Masini second ajungi sa bagi in ele de te usuci, te costa si Casco enorm, deci nu merita.
Ceva-ceva stia Maraki de planetare, asa este, dai in toate gropile, primele care se duc sunt planetarele, dar nu asta conteaza la o masina, ca le schimbi si basta, in garantie evident. Placutele de frana, depinde de cat conduci si unde...ca in oras le soliciti mai mult.
Ford sub nicio forma la mana a doua. A luat frate-meu si a fost dezastru. Ce renteaza sunt masinile germane (se vand oricand la un pret bun), iar Logan, de ce nu? dar nou.
Ups, vrea s-o imbrac, revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata

Zici ca sunt mahmura asa de aiurea ma simt(desi n-am baut alcool, n-am fumat...)
Am petrecut ieri toata ziua. Acasa musafiri peste musafiri, apoi seara la licul de joaca am avut de intretinut, hranit etc etc 17 copii. Nici nu stiu de unde s-au strans atatia. Daca stau bine si ma gandesc anul trecut tot cam atatia au fost.
S-au distrat super bine copii. Nu prea au fost multumiti de meniu ca majoritatea ar fi preferat pizza(anul vitor nici nu ma mai chinui, comand pizza si adio).
Mi s-a stricat aparatul meu(nici nu ma mir la cate trante si-a luat) si a trebuit sa mesteresc pe acolo cu al cumnatei mele(era si prima data cand umblam cu el) asa ca au aparut inevitabil si ceva greseli/probleme. cand au cantat La multi ani la tort eu il tineam degeaba in mana ca nu pornise pe filmat, am apucat 1 minut pe la sfarsit. Nu mai spun ca au stins altii lumanarile si au trebuit reaprinse...Se intampla din astea pe la petrecerile de copii. Si Rares a suflat odata in lumanarile cuiva. Asa ca le-am reaprins si a suflat in ele Ioana, numai ca n-am mai apucat sa pornesc aparatul. Asta-i aiurea...daca ar fi fost si Robert, chiar nu te poti ocupa de toate singur!!!
A primit muuulte multe cadouri. Niciodata nu a primit atat de multe si frumoase. Nici n-am apucat sa le deschidem pe toate. asa ca acum procedam la analizarea jucariilor neinspectate aseara.
Ati scris tare mult dar fiind We am sa am timp sa citesc in tihna.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multumesc din suflet pentru urari !!! va pupam

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daniela, ati avut distractie frumoasa aseara! Cred ca Ioana a fost in extaz la cate jucarii a primit. La noi le-am zis fiecaruia: haine! Ca de jucarii e plina si tot intr-un colt sfarsesc.
Astery da, flexula ii zice. Deh, aceiasi Marie cu alta palarie. S-au minunat cat de bine i-a tinut vena. Era si vena mare, de la cot, dar a fost foarte solicitata, cate antibiotice n-a papat..
Si la noi a inceput sa ninga de dimineata viscolit, acum sunt fulgii mai mici dar zapada s-a depus. Meteorologii astia...ei au anuntat pe dupa-masa ninsoare.
La Razvan e umiditate in camera? Se mai infunda si de la uscaciune la nas sau....mai e si de la vreme cateodata. Distractie placuta cu sania va doresc. Noi la caldurica, n-avem cum sa iesim afara.
Moni, n-am ajuns sa citesc, iar ati avut o noapte alba cu Dia? O doare maseaua? Of, biata de ea.. Cand ii cresc maselele noi, sa le sigilezi, eu sigur asa voi face cu copila mea.
Anamaria, laringita a facut Clara? Nu mai sti, sunt varza la memorie, nici obiectele simple nu mai stiu cum se denumesc, stresul si-a spus cuvantul. Am presupus asta deoarece ia cortizon. Regim fara sare...Ce antibiotic i-a dat? Dar sirop? E o idee buna sa doarma mai sus cu capul si la spital o tineam pe Diana ridicata, bine, tusea mereu orice i-as fi facut, doar aerosolii o calmau. Sanatate la Clarita!
Bee, pana una-alta suntem intr-o zona aglomerata si datorita clinicii de vizavi, deci no chance de aer curat, vise maica. Nu stiu ce sa cred de astmul bronsic, tot ce pot sa sper e sa nu ajungem la pufuri sau inhalere, Doamne feri!
Ma duc sa pregatesc, mai am de calcat fete de masa, schimbat asternuturi, sotul se ocupa de mancare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata !
La noi ninge taaare cu fulgi mari ca in povesti! Si cam viscoleste - pe net vad ca scrie ca bate vantul cu 25 km pe ora ...
Eu o sa ies ca o duc pe Diana pana la dentist,are la o masea o carie maare si mai trebuie sa ii lucreze la ea.A mai durut-o si aseara si ieri de cateva ori.Aaa si mergem la urgenta,nu la dentista ei,ca am fost joi seara cu ea la urgenta si tipa de-acolo a zis sa mai trec si azi cu ea sa ii mai curete.La dentista la care umblam aveam programare luni.Dianei ii place mai mult la urgenta ca e loc nou de studiat si au si un acvariu acolo.A mai fost mai demult odata acolo cand era mai mica si a nimerit un tip tanar atunci.Stiati ca la urgenta-stomatologie se plateste si pentru copii? A scris aia ceva ce era la pret minim 30 lei,desi cine stie cat iesea la calcul de scria tot ce i-a facut !!! La dentista la care umblam nu se plateste pentru copii,ca are contract cu Casa de Sanatate.Eu as prefera si sa platesc numai sa gasesc un cabinet/stomatolog special pentru copii,doar ca n-am auzit de asa ceva in zona.Am noroc ca Diana e totusi cooperanta,ca altfel ... Si la urgenta a stat cuminte sa o faca si cu "albinuta" sau bazaitoarea aia cum ii zic eu.
DANIELA ma bucur ca a iesit asa fain,iar de obosita te cred si eu ca esti cu atatia invitati cati au fost si singura fiind ... Sa pui pozele,de fapt nici filmele alea n-am apucat inca sa le vad ,dar recuperez eu cand am timp.
ANAMARIA biata Clara sa ii treaca repede,pune perna mai sus cum ziceau fetele
CRISTINA bine ca e vorba doar de infundat nasul ... asta trece mai repede.
INGRID hai mai nu iti mai face probleme,ca nu cred sa aiba Diana ta defel astm ,el te-o fi avertizat asa doar preventiv ...
JANINA ce mai zici de Carla?
DENISA pana la urma ce program de WE ai?

Anamaria si Ingrid mersi si voua de sfaturi cu masina .Ingrid deci asa,cu Ford la mana a doua nu e ok,inseamna ca are ceva dreptate Denisa ? Anamaria voi tot Citroen aveti? Si la marca asta m-am mai gandit,stiu ca si Ingrid tot d-asta a avut ... dar noua,nu stiu cum o fi second,sau cum e cu intretinerea.
Oricum fratelo cam stramba din nas la toate second in afara de VW ,dar acum parca nu mai e asa de inversunat nici contra Logan nou,ca mai demult.
Gata fug sa dau papa lui Tudor ,apoi ma echipez si plec cu Diana.Mami deja a sunat sa o duc direct la ea dupa aia si sa imi iau si ... ciorba de perisoare ca face mai multa
A si in afara de faza cu dintii,am mai primit o veste proasta azi ,prietena-mea Laura cea care vine cu noi la mare intra in somaj tehnic cu 75% acasa,ca nu mai au comenzi,dar ea ca e la conta tot mai merge pe la lucru ca n-are cine face actele ... sunt intr-o totala incertitudine toate in tara asta .Macar vorba ei au deja biletele la mare
Am fugit !!!

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica ninge ca-n povesti zici?? Parca au anuntat iarasi cod galben de ninsoare. Si la voi este? Aici inca n-a inceput sa ninga, sper sa nu ne mai inzapezim ca nu-mi place, sunt claustrofoba. dar putina zapada asa de-o joaca tot mai trebuie. Nu mai stiu cine zicea ca nu mai vrea zapada in veci. Si noua ne-ar place sa fie vara, cel putin Ioana mi-a zis intr-o zi ca ea nu mai iese la nici o zapada, ca ea iese din casa cand o sa mergem la plaja, sau alta data nu mai stiu ce-i trebuia si mi-a zis sa ma i8mbrac sa ma duc la Sell si sa-i iau ca ea nu vrea sa vina ca nu are chef sa se imbrace cu toate hainele alea groase si urate, dar daca tot este iarna si frig macar sa fie niscaiva zapada ca altfel chiar murim de plictiseala. Ce naiba am face noi pe afara fara zapada? Ne-am zgribuli un pic pe strada si tusti in casa la caldura. Asa o mai punem de-un om de zapada de-un tunel, de-o cazemata si distractia este gata. Asa ca sa mai vina niste zapada.
Aoleu iara ati plecat pe la dentist. Ce mai patimeste biata Diana cu dintisorii. Cu aia definitivi sper din tot sufletul sa nu te mosteneasca pe tine. Ioana cum spuneam, fara probleme stomatologige grave(o cariuta mica intr-o masea care nu o doare) si la ai mei copii le doresc sa nu semene cu mine la dinti(eu dezastru, peste o saptamana incep lucrari).
Cand iti faci timp sa stii ca am bagat poze. Filme nu am pus ca sunt prea mari si n-am chef sa prelucrez la ele.
Ingrid sigur a fost incantata atat ea cat si Rares ca a avut si el partea lui de cadouri. Mi-am promis mie ca pana la ziua lui Rares nu mai vad copii astia nimic! Nici macar plastilina sau alte porcarioare ieftine. Mi-am umplut casa(la propriu) trebuie sa reorganizez putin sa pun o parte din jucarii sus, altele sa le mai dau(eu vreau sa caut ori o casa de copii ori niste familii cu adevarat sarace care au copii unde sa dau jucarii) si o parte sa se joace cu ele(si le rotesc cu cele de sus). Munca nene. Cu hainele stam si mai aiurea. Am hainute pentru 10 copii si parca tot ne lipsesc asa cumparam, ca nebunii. Ca doara v-am spus ca venii tatal meu incarcat din Italia de hainute, am mai fost si eu la cumparaturi si le-am luat o gramada, au mai primit si acum de ziua Ioanei si nu mai spun ca precis mai ia si tasu din America.
Aberant dupa parerea mea de femeie lucida ce se afla in fata calculatorului si nu in fata standurilor la reduceri.
Nu le mai cumpar nimic!! Sunt dependenta, dar gata m-am lasat si de cumparaturi pentru copii asa cum m-am lasat de fumat.Ingrid tu ziceai ca le-ai spus tuturor sa aduca hainute, pai mai bine le ziceam si eu sa-mi aduca mie una alta ca la mine in sifonier este cam penurie. Eu nu-mi cumpara pe motiv de grasime(mai toate magazinele au cea mai mare masura L care mie imi vine mulat rau) si atunci prefer sa nu cumpar. Dar....de luni gata si cu mancarea. Ma apuc si de cura si de sala si cum se incalzeste bag si alergari pe plaja. Anul corectiilor este asta pentru mine.
hai ca am limbarita, cred ca am scris cel mai lung mesaj pe forum de cand sriu eu. Si numai aiureli.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Le-am facut copilor mei sa manance snitele din piept de pui cu garnitura de brocoli si porumb fiert. le-am dat snitelul in mana sa-l manance inainte sa vada garnitura ca apoi nu mai mananca nici un pic de carne. Mai sunt copii care mananca brocoli cu asa placere? De porumb fiert nu mai intreb ca presupun ca mai la toti le place.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu si-s obosita ca un caine,cred ca si de la vremea asta
Afara o fi ca in povesti,dar doar vazut de la fereastra!!! E mocirla efectiv ,ca nu e frig deloc afara ,deci ceva "lapovita cu ninsoare".
La dentist,horror,o durea de la maseaua de alaturi nu cea de data trecuta,ca amandoua-s cu hiba .Si i-a mai umblat un pic pe-acolo,nu poate tot deodata ca o doare rau,asa ca luni iar mergem sa ii mai deschida un canal. A zis aia ca e nasol rau cu maselele astea "de lapte". Am intrebat si pe-asta de vreun cabinet pentru copii,cu inhalo-sedare si alte alea,dar a dat si asta din maini ca nu e si nici nu e cazul.Daca ar sta sa ii faca o injectie cu putina anestezie ar fi altceva,dar cine sa stea? Doar cu spray cu Lidocaina se mai lasa facuta,dar asta e slab.
DANIELA ca norocul ca nu o doare pe Ioana caria de la maseaua aia,dar eu ti-as recomanda sa o duci la dentist cand mergi tu de vreo doua ori,sa vada ce si cum si sa vrea si ea Si atunci sa i-o rezolve dentista acum PANA NU O DOARE DELOC! Ca dupa aia,daca se agraveaza e jale! Gandeste-te ca mai sunt vreo 2-3 ani pana pica astia de lapte ... Diana a mai avut cariute asa mici inca de la 3 ani si la primele pe care i le-a curatat nu a durut-o deloc,de-aia nici nu a fost asa de inspaimantata de dentist.Conteaza mult asta ! Culmea ca dintii aia din fata sus,incisivi laterali cred ca le zice - is rosi pe jumatate deja si nu o deranjeaza deloc.In schimb maselele astea ...
De la dentist am trecut pe la mami pe la magazin sa luam ... oja ,am promis asta e.Noroc ca Dana vanzatoarea a convins-o sa ia un roz-bej,ca voia Diana rosu,albastru,verde Mi-a povestit vanzatoarea ca intruna din serile trecute a intrat Diana val-vartej in magazin si a tzasnit direct la rafturile cu cosmetice strigand ca trebuie sa ii ia oja lui mami ca ,mami le-a aruncat pe toate ca nu mai sunt bune (drept e ca aruncasem cateva la gunoi si ei i-am zis ca pe toate ).Asa si dupa aia a vrut sa imi cumpere si ruj Abia i-au distras atentia sa uite de asa ceva
Acum a ramas la mami,am si facut-o cu oja , a si mancat o felie de carne snitel si cartofi piure,sper sa si doarma.
Na ca s-a trezit si maraila cel mic am fugit.

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput