Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Hannen, azi ma gindeam la tine si la sotul tau si mi-am adus aminte ca anul trecut sotul unei colege de munca a avut aceleasi simptome. Exact. I-au aparut bube tari ca niste cucuie care il mincau, picioare umflate si stare de rau in general. In plus avea si frisoane si apoi calduri. I-au aparut imediat ce au venit din padure si s-au gindit ca l-o fi piscat vreo ginganie ciudata. Au fost la doctor, au stat pe la Urgenta dar nu a fost internat. I s-au dat niste creme si pudra mentolata care sa ii mai ia din mincarime, dar pur si simplu nu i-au facut nimic altceva. A suferit cam 10 zile si apoi a trecut de la sine. Tin minte ca spunea ca nici macar hainele nu le suporta pe el, nu avea pofta de mincare si zacea in pat. Nici un doctor nu a stiut ce i-a putut cauza alergia. Asa ca.. se poate totusi sa nu fie de la algocalmin?...
Oricum, tine pastilele pina ii trece alergia, sa le ai in caz de iti vor cere doctorii sa vada ce pastila a luat. Dupa aceea, arunca-le din casa!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor sunt iar disperata!!!!Sotul meu e la urgenta iar!!Arata ca un monstru!Acum o ora cind m-am dat jos din pat de linga el,arata acceptabil!Toata noaptea s-a scarpinat,s-a vaitat de dureri de oase,picioare,degetele de la maini.Deodata mi-a cerut asigurarea si card-ul de la spital .eu faceam "pancakes" la fete asa ca i-am zis unde sa le caute.
cind m-am dus sa vad ce face,m-am speriat!
Era umflat la fata,"cucuiele" respective se intinsesera peste tot,pina sub ochi,ploapele umflate,ochii roshiiii!Nu a avut rabdare sa ma astepte sa imbrac fetele.
Sunt asa de speriata si da,am inceput sa ma gindesc sa nu cumva sa fie altceva!
fug dupa el la spital si va tin la curent.
Pina una alta ziceti si voi ce credeti ca e?E posibil sa se fi declansat de la altceva?Stress,overwork...ce altceva??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

De pe www.drugs.com/news/fda-customs-import-blitz-reveals-hundreds-potentially-dangerous-imported-shipments-3413.html" target="_blank">WebMD (US):

"Drugs withdrawn from the market -- Consumers are importing drugs that FDA has withdrawn from the market for safety reasons. For example, one unapproved drug that came from Mexico, Buscapina, appears to be the drug Dipyrone that was removed from the U.S. market in 1977 because of several reports of the development of severe blood disorders following the drug's administration, some of which resulted in fatalities."

Dipyrone este acelasi lucru cu Metamizole (-> algocalmin), poate e mai cunoscut asa in Japonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Hannen, eu speram ca a si trecut.

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hannen, sunt cu inima langa tine, si ma rog sa treaca, sa se faca bine, of Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

nu este de la algocalmin, de cand i l-ai dat s-a eliminat din organism.
Cred ca are altceva sotul tau.
Nu mai avea mustrari de constiinta nu este de la algo.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

nu este de la algocalmin, de cand i l-ai dat s-a eliminat din organism.
Cred ca are altceva sotul tau.
Nu mai avea mustrari de constiinta nu este de la algo.

Multa sanatate

Si eu inclin s acred ca are o reactzie alergica la altceva!

Sanatate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

In mod sigur sotul tau a facut o reactie anafilactica la algocalmin.Starea lui s-a agravat deoarece in asemenea cazuri o singura doza de dexametazona sau de hemisuccinat de hidrocortizon nu este suficienta.Ar fi trebuit sa ramana sub supraveghere medicala si tratament continu cu cortizon plus un antihistaminic pana la disparitia simptomelor.In mod sigur a fost tratat cu superficialitate pentru ca altfel nu imi explic cum au putut sa il lase acasa stiind ca viata ii este in pericol.Mai cu seama ca prezenta si dificultati de respiratie ceea ce putea indica faptul ca exista pericolul unui edem glotic.
Sper ca acum a primit tratament corespunzator si ca a depasit pericolul.
Multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

off,nu stiu ce sa zic.azi l-au tinut 5 ore in perfuzii dupa ce i-au injectat ceva,nu stiu ce.dr.-ul a zis ca mai mult de atit nu poate sa-i faca fara sa-i puna viata in pericol.Adica ar fi putut continua procedura dar asta l-ar fi pus asa cum am zis in pericol.Pt. o zi ca duminica cind laboratoarele nu lucreaza si nu au destula aparatura la indemina a zis ca e suficient deocamdata,ca au facut exact ceea ce trebuia sa-l tina safe pina luni cind vor trebui ceva analize.
l-au lasat acasa cu mentiunea ca daca simte dureri in piept si dificultate la respiratie sa se intoarca de urgenta la spital.

arata la fel,numai ca nu mai e asa rosu,cel putin pe fata.Dar tot umflat,pe corp tot se scarpina...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Imi pare rau ca treceti prin momente atat de grele. Bine ca l-ai dus la spital. De-abia dupa ce vor iesi rezultatele analizelor, i se va putea da un tratament adecvat.
Multa sanatate sotului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput