Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!
Raspunsuri - Pagina 12
Happy_in_TO spune:
Hannen, o sa treaca, o sa vezi! 
Incearca niste orez basmati fiert in apa multa pina se fierbe bobul pe jumatate (deci aldente, ca altfel nu stiu cum sa explic), apoi scurgi orezul, il pui inapoi in oala, pui un pic de unt deasupra si lasi la foc mic-mic cu capacul pe el. Se face un orez bun de tot, are o aroma buna si e consistent. Poti pune in el bucatele de morcov tras in tigaie. Tot fara absolut deloc sare.
Pieptul de pui il poti taia fisii si il poti face in tigaie cu un pic de ulei si apa iar cind se termina evapora apa din tigaie, se rumeneste si este bun de tot. Fara sare, dar ii poti pune niste cimbru pentru gust si zeama de lamiie.
Sint cu gindul la voi si ma rog sa va fie bine! 
Amina_Marina spune:
Piine fara sare s-ar putea sa gesesti la Isetan, au doua brutarii jos in market, sau in Matsuzakaya tot jos in market, se cheama donq( ceva de genu) daca nu au , spune-le sa-ti faca fara sare ca este pentru o persoana alergica , bagheta sau softo frans. Ultima solutie ar fi masina de piine si-i faci tu acasa.
Sos de soya fara sare se gaseste.Carnea o tavalesti prin putin soya si o frigi la gratar, nr . de kalorii redus.
In perioada cit a fost fi'miu bolnav am fost de 3 ori la medic de frica, nu mai aveam rabdare sa-i treaca. A treia oara mi-a zis de detoxifiere, ca sa se faca mai repede bine .
Odihna multa , n-are voie afara, mai ales pe unde trec masini ca e praf mult , dusuri fara niciun fel de sapun sau gel, doar cu apa calduta.
Asa ne-a spus noua , dar eu stiu, acum depinde de fiecare.
hannen spune:
Multumesc pt. informatii!
Masina de paine n-am,ca n-am unde s-o mai pun si pe aia,doar s-o iau cu mine`n pat.Si nici nu cred ca mai am timp sa coc paine,phuuu.
Am sa intreb la brutarii ,daca nu ajung la Isetan macar la alea din cartier,poate`mi face careva paine fara sare.
Uite ca la sapun nu m-am gindit.sta toata ziua la dus,adica sa nu exagerez dar de 3-4 ori tot intra,banuiesc ca sa se racoreasca.
Eu caut mereu sos de soya fara alcool,acu` tre sa caut si fara sare
si nici la detoxifiere nu m-am gindit.Cred ca-l pun intr-o dieta cu buruieni de n`o sa stie de el.
Pina una alta am pus de`o supa de pui cu morcovi,ceapa(taiata jumate,doar pt gust) si cum nu maninca carnea din supa am pus niste pulpe la cuptor,asa cum a zis Alice
fara sare,doar cu busuioc si-un catel de usturoi.
Daca zice ca nu`s bune,a incurcat-o cu mine.![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Iasmin08 spune:
Hanen, subscriu la Happy in To!!!
Orezul merge grozav la detoxifiere ( ca sa nu mai zicem de alergii)
Multa sanatate
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Sabina spune:
Hannen, eu cunosc #259;ersoane care s-au vindecat de alergii urate manancand numai orez cu grau fierte catvea zile.
Atentie si la painea cu gem(chiar daca e fara sare)
prea multi carbs in tratamenetul cu prednison pot duce la diabetul cortizonic.Mie mi s-a recomandat regim low carb.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
dicirstea spune:
Hannen, daca mai are puterea sa faa nazuri inseamna ca nu a suferit destul
asta ca sa facem haz de necaz...
Eu stiu ca iti zisesem de ceaiuri detox, urzica, papadie, rostopasca, armurariu, anghinre, ce gasesti..
Si gemul de mere, daca nu era facut in casa, avea o gramnada de E-uri nashpa.
Si intradevar acum e supersensibil, o sa faca reactie la orice, pana nu ia o pauza nu se linisteste. Tb evitate toate alimentele0substantele, POTENTIAL alergene, Va face sigur reactie.
Fara peste, fara cioco, alune, rosii (au histamina), fasole, linte, mazare, vinete si sa stii ca mie mi-a aparut si de la soia (dar la mine alergia a fost de natura hormonala).
Mare atentie si la apa, si ea poate fi sarata, chiar daca nu simti.
Dupa ce am tinut 4 zile de regim Oshawa, ca mai mult nu am putut, (btw, eram slaba si pufoasa
) eu am mancat borcanele de copii vreo 2 saptamani, ca nu mai stiam ce sa mananc si ce nu, iar timp de preparat nici atat, la servici trebuia sa merg....
I se va usca pielea rau si il va ustura si probabil ca o sa sangereze la scarpinat. Sa-i dai numai produse de bebe hipoalergene si dupa baie neaparat ulei.
Sanatate.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ayla21 spune:
Hannen, ceai de menta, orez fiert, paine prajita, biscuiti dietetici, morcovi fierti, carne de pui, dar sa nu-i dai supa in care ai fiert puiul, si cam atat. Nu peste, nu prajit. Si fara E-uri, si cam toate au E-uri. Sa nu pui condimente in nimic, doar mirodenii.
Refacere cat mai rapida sotului tau!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
hannen spune:
Multumesc din suflet!
Cit traieste omul invata!!Si despre algocalmin si despre alergii ![]()
dicirstea,plantele alea nu am de unde sa le iau aici.
poate doar sa caut ceva la farmacii detox.
De ce nu-i buna supa in care a fiert puiul?I-am dat in seara asta,a stors lamaie(e voie??) dar nu a baut decit putin.Si-a mincat o pulpa la cuptor cu citiva cartofi,toate doar cu cimbru.
Le-a infulecat imediat,fara nazuri.A zis bogdaproste ca era lesinat dupa o portie de tofu la prinz.
Si i-am dat o bucatica minuscula de cioco
desi nu maninca dulce si ciocolata in special,am zis sa puna si el in gura ceva cu gust.
Cind i-am zis ca si apa are sare,sa cada de pe scaun!
Noi avem apa de aia la dozator,sau cum ii zice.Ia sa vad daca are sare!Si daca are ce-i dau??
Si biscuitii dietetici sunt o idee buna,nici la asta nu m-am gindit!Pfua,cind vad cit de afoana`s la diete
si detoxifiere .
A,i-am luat bostan .Am zis sa-l fierb.E bun sau nu?
Ayla,ceaiul de menta e bun?Ca am menta din "gradina" proprie .Si orezul fiert e la ordinea zilei la noi.Macar de asta avem.![]()
Acum arata acceptabil sper sa nu ii rabufneasca iar ...
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Ayla21 spune:
Hannen, nu stiu daca interactioneaza cu ceva din tratamentul sotului tau, dar la spital asta se da, la ai mei le-a dat. Si cu zahar ca sa tina la stomac. Zahar ar fi voie. Nu stiu daca interactioneaza cu Prednisonul.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Tala spune:
Te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu usturoiul caci are aceleasi efecte ca sarea. Eu n=-am pus pic de sare in gura luni de zile cat am luat prednison insa am tot mancat cu usturoi (pt gust) si m-am umflat ingrozitor. Si patrunjelul are multa sare, rosii oricum am inteles ca n-aveti voie. In alerergii stiu ca e bine sa te feresti de grasimile din unt si smantana - concluzia: nu prea ai cu ce sa-ti hranesti sotul, sorry
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!