Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *149*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
nicidecum ca suzeta sau lipsa ei schimba profund structura genetica a vreunui bebelus.

Anca, eu nici nu am interpretat asta.
Tocmai, ca nu-i schimba structura genetica...n-o face nici mai tacuta dar nici mai vorbareata. Si am explicat. Si-o scoate ziua singura si sta fara ea atat cat singura decide/simte...si nu vorbeste mai mult, decat atunci cand vrea ea. Da, si la fel cum a inceput si Claudiu sa vorbeasca, tarziu, dar corect, Luana cand vorbeste nu "tacane" pur si simplu, ci spune cate ceva...ca nu au sens toate cuvintele, nu au pt mine, pt ea or avea.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel, Anca, Aris, Rodica, Mireal multumesc

Da voi ce ziceti? Trebuie sa-i iau analize pt rosu in gat? Doctorita care ne-a vazut nu ne-a zis nimic de asa ceva, insa dr la care merg cu David de mic si cu care am vb la tel a zis vca neaparat sa-i luam.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Si as mai vrea sa spun, ca argument pro, ca sunt tare obosita sa disec informatii. De ce credeti ca exista marime de suzeta 12+ ? ca si pampersii, de ce exista si pt 24 de kg? ca sa scapam de el cand avem 9 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Oli, rosu in gat poate sa fie viral si atunci se trateaza cu simptomatice(nurofen,panadol)sau daca febra nu scade cu antibiotic si mai poate fi rosu in gat de natura bacteriana si atunci este mai nasol,de aceea medicul ti-a recomandat sa faci un exudat faringian sa vada cum trateaza problema .Eu zic ca este bine sa ii faci analizele.
te pup iar celui mic ii dorim multa sanatate.

Andrei si mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

Oli, rosu in gat poate sa fie viral si atunci se trateaza cu simptomatice(nurofen,panadol)sau daca febra nu scade cu antibiotic si mai poate fi rosu in gat de natura bacteriana si atunci este mai nasol,de aceea medicul ti-a recomandat sa faci un exudat faringian sa vada cum trateaza problema .Eu zic ca este bine sa ii faci analizele.
te pup iar celui mic ii dorim multa sanatate.

Andrei si mami.

Multumesc muuuuult

Sigur ii fac maine analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Olga, ii dai Fe lui David? Ca cica trebuie dat din lunile 6-7.

Noi acum facem pauza, asta dupa 3 luni in care i-am tot dat, nu cat a spus pediatra (18 pic/zi) ci doar 9, dar vreau sa-ti spun ca parca a prins culoare in obraji de cand am stopat. Culmea!

Si oricum eu cred ca faptul ca l-am intarcat l-a ajutat, laptele praf este imbogatit cu Fe si alte minuni. Ilinca ma va pune la zid pentru o asemenea afirmatie

Bogdan (09.03.2009)

I0am dat cand era mai mic. Acum ne-a prescris iarasi, dar astept sa treaca boala.

Cate picaturi de Fe.se dau la bb? 9 ?
eu ii dau 3... cred ca de 9 se constipa ...nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Si Theo este fan suzeta, ziua i-o mai iau eu din gurita,dar gaseste el alte lucruri pe care sa le guste si deguste.Am zis ca il las cu ea pana la 2 ani,asa cum nici cu olita nu ma stresez.

Mergi la inceput

Citesc, citesc si tot acolo gasiti si cel mai recent subiect pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce ma enerveaza sa am mult de recuperat. citesc citesc la foc automat si tot zic lasa ca retin ce trebuie sa scriu si paginile trec si informatiile din capul meu dispar...

aveam un pt gianina si o sa treaca Gyulia ushor peste boala asta nr 6(app care o fi asta in romaneshte??/)

in discutia suzeta nu ma bag ca al meu nu e mare fan, o primeshte doar cand e rupt de somn si eu prefer sa il adorm cu suzeta pt ca adoarme mai repede. atata timp cat nu sta doar cu ea in gura si prin casa si afara nu ma intereseaza cand o sa renuntze la ea

cu alaptat/fier iar nu ma bag, dar o inteleg si pe Petra, daca nu a mai avut chef nu a mai avut. cresc copii f bine si cu lapte praf. decat sa nu o faci cu placere mai bine lipsa. si nici in povestea cu anticorpii nu mai cred pt ca am o prietena care nu i-a dat o picatura de lapte matern copilului(probleme medicale)si creshte bine merci, nu a fost racit nici macar o data in viata lui, si asta e mai nebuna la mine(il lasa sa doarma pe balcon ca cica doarme mai bine si altele)

pisigri - lasa fata pe jos. al meu numai pe jos sta toata ziua si pe cuvant daca nu e chiar frig. cel putin unde e scara am numai marmura care e ca ghiata de rece mereu. eu daca stau cu el pe jos mor de frig, el nu are nici o treaba.stau la casa asa ca pe jos e mereu rece ca nu am vecin cu calorifere sub mine. cat despre racitul la pasa...hahhahaha...nu comentez

mi-au mai scris fetele despre fimoze rezolvate in casa. eu stiu ca exista. majoritatea baietilor scapa asa ieftin. dar nu a fost cazul nostru. avea fimoza adevarata. s-a chinuit doctorul cu pensa 10 min si de abia a reushit. eu la mana nu aveam cum intr-o mie de ani. daca stiam ca mai am macar 1% shanse sa il rezolv nu ma duceam de nebuna la macelar cu copilul. dar nu aveam si sub piele se vedeau deja depozitele alea albe. nu avem chef de infectii la putza ca sa ajunga si mai rau. m-am uitat azi si la baietelul prietenilor mei si el scapa sigur de chirurg, asa ca stiu diferenta intre cele doua variante

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Intram si noii la ceas de seara...
Multumesc fetelor care ne-au urat astazi si .
Nu am mai reusit sa intru zilele astae pe motiv de comp stricat sau mai bine zis net picat. A dat asa de multa zapada ca s-a intrerupt la un moment dat curentul si a picat si netul. Abia ieri a reusit sotul sa-l faca si am tot recuperat la pagini...pana sa facut tarziu.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput