Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 5
cris30 spune:
La multi ani licuricilor de azi: Vlad , Luis si Alexandru!!.
La multi ani Vero!!!
Naty, simpatica foc Nadia cu dansul, in cazul asta ai scapat sa o mai dai la balet cand v-a mai creste .
Roxy,m-am delectat de dimineata cu pozele tale, Pat e tare indragostit de sora lui, 2 scumpi. Voi sunteti 3 surori la parinti???
Pyc,o sa treaca repede ziua de marti .
Cadia, superbe pozele din Elvetia, in ce an ati fost??
Multumesc pentru raspunsurile cu spalatul pe dinti, noi tot o data pe zi ne spalam.De fapt ne spalam una pe alta , eu iau periuta mea si o tin in gura si in timpul asta o spal pe ea.De fapt ideea mea este sa-i arat ca si mami se spala pe dinti, de aceea si puiul are nevoie.Ii arat miscarile si dupa aceea incearca si ea dar mai mult se joaca decat sa se spele.E foarte fascinata cand ma vede pe mine spalandu-ma pe dinti.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty alinuk spor! La ce sala mergi? Ieri am lesinat de ras - Ioana se apucase sa-si repete figurile de balet, Nadi se tot uita la ea. Si o data o vedem ca merge la celalalt fotoliu (Ioana repeta tinandu-se de unul), se prinde de maner si incepe sa ridice si ea piciorul, intr-o parte, in fata, in spate Ce mai, o adevarata balerina ... Dupa aceea Ioana a pus o perna in mijlocul sufrageriei ca sa sara peste ea intr-un anumit fel. Sta Nadia ce sta si o admira "bavo, bavo" apoi se duce la perna pune capul pe ea, ridica fundul si incepe sa se impinga in picioare sa sara si ea. Imi pare rau ca nu am filmat-o a fost asa de nostima ... Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana |
Naty merg in apropiere de unde locuiesc,adica
aici www.isamarlady.ro
auzi suuper balerina...data viitoare sa filmezi sa vedem si noi
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
iuliacris spune:
Cadia
Tocmai am mai descoperit un dintisor nou iesit, asa, din senin, incisivul lateral stanga sus. Avem 6 dintisori, ultimii 4 iesiti in ultimele 2 saptamani, nu-mi vine sa cred. Si strungareata se prefigureaza maaaaare
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
cris30 spune:
Bravo Carla , Iulia asteptam poze cu dintisorii si cu strungareata.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
Leditia spune:
Cami,sigur ca poti trece pe la mine..Numai ca as dori sa ma anunti initial ,sa fiu acasa.:)
Lisa,sanatate multa va dorim.
cristi,nu mi-ai raspuns la intrebare.Daca nu vrei sa=mi raspunzi aici,imi poti scrie si pm.Mersi.
Naty,felicitari pt balerinele dulci si scumpe.
Cadia,lasa copila in pace,ca o sa renunte ea si la suzi.Ia-o si tu mai incet.Mi-a placut reactia ei...
yashi felicitari lui Luis pt primii pasi.
Oana,nici o poza mica de la petrecere si pt ochii nostrii?
gata,fug,ca nu ma mai lasa sa scriu... pupam gasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Alinuk, asa si eu, sunt blocata la 56kg ca m-am ingrasat 2 dupa ce am oprit alaptatul si nu-i chip sa mai plece de la mine. Eu merg o data pe saptamana la fitness in apa si o dat la Zumba (care e mai mult dans, da'-i super), ceva de genul asta http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc Mai am de lucrat la datul din fund si tzatze... Pup Poze... www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze Iulia si Carla (4 martie 2009) |
Iulia super tare zumba bumba de mi-ai pus-o colo s-o vad...datul ala din ce e atarnator ...
ce-as mai da si eu...ma tem ca o sa ma doar ficatzii
eu merg clasic la aerobic, step si uneori tae bo
iar dupa ora aferenta...la sauna!!
asa ca cine zicea ca e greu nu are dreptate!!!
dau si eu un pic din una alta (eu am o tactica, atunci cand incep dupa o pauza... merg 3 zile consecutiv si nu fac pic de febra!!!) si apoi lenevesc ca soparla in sauna
va zic eu, inceputul e putin dificil
in schimb dupa cateva zile te simti ca fulgul si nu mai ai incremeneala aia blegoasa
mie-mi place..super, ma simt ft bine
regim nu pot sa tin ...Arriel sar'na de invitatia la dieta...da nu's capabila, sunt o gurmanda iremediabila, pofticioasa, nu ma mir de copiii mei ca's papaciosi
acum spre ex am facut o prajiturica delicioasa, insiropata si zemoasa
dar vedem noi...vorbim la 1 aprilie!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
iuliacris spune:
Alinuk, asa e, incredibil ce bine te poti simti dupa o ora de zbantzuiala. Partea buna e ca ma mai duc cu o prietena si e chiar mai fun. La fitness in apa am fost marti 4 romance, martea viitoare ni se mai alatura una. Saraca antrenoare sau ce-o fi se tot chinuie sa ne pronunte numele, hihi, pe mine nu ma scoate din Lulia, ma simt ca la gradinita, c-asa imi spuneau copiii pe vremea aia.
Da mai, asa cu dintisorul poznas, am zis ca nu-i adevarat si ma gandesc unii pui cat se mai chinuie pana le ies...acum na, cu caninii si maselutele s-ar putea sa se schimbe povestea.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
flowerbee spune:
La Multi Ani licuricilor sarbatoriti azi: Vladut, Luis, Alexandru!
La Multi Ani Veronica!
Vladut, ginerica, sa cresti mare si frumos, sanatos si dragastos!
Cadia, Cami, nici Alexia nu merge inca. Nu face decat 3-4 pasi singurica. O sa mearga ele, fetitele noastre!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
mara95 spune:
cadia,
pyc, sper sa rezolvati cu babysitter-ul,sa fii linistita la munca,nu cu gandul acasa!
cami, faza cu povarele "normale", antialaptat, am savurat-o si eu dupa intarcarea flaviei
andru deja aleraga dupa flavi.ea alerga ,iar el in urma ei "grabeste" pasu'.super caraghios.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux