Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
veronicach spune:
Buna burtici 
maribell eu scriam de curmale...nu smochine
, la noi in romania gasesti doar curmale uscate si presupun ca sunt ok
am gasit un articol http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/46751/Curmale-pentru-o-sanatate-de-fier.html
si smochinele contin fier dar in revista in care citisem eu recomandarea curmalele erau la putere![]()
legat de contraindicarea ficatului in sarcina, cu siguranta ca o masa nu poate face rau( eu nu sunt mare amatoare) insa am scris avertismentul pentru fetele care poate nu stiu de acesta si care il gatesc mai des
va imbratisez fug la masa ca avem peste
25+
Matei ...
r_ocsy spune:
Liniste ... faceti papa bun, un pic de curatenie si poate niste cumparaturi ... nu-i asa ca v-am ghicit ?
Pofta buna tuturor si un weekend minunat !
R_ocsy
24 +
Ana Sofia
bubu30 spune:
ola burtici !
azi cam bate vantul pe aici, se vede ca e weekend.
in ritmul asta e usor de tinut pasul cu voi
eu am azi o luna de cand nu mai merg la servici si de cand n-am mai iesit la cumparaturi, la un mall, ci doar la doctor la eco
asa ca deoarece ma simt bine nu mai am rabdare sa stau in casa si dau iama pe la 5 la mall, sa ma uit la haine de bebei
sper sa ma abtin sa nu cumpar ci doar sa ma uit ![]()
va doresc un weekend superb 
Ruxi
24 + cu

arturicii spune:
Neata,
dau si eu o cana de lapte cu niste ness, putin de tot.
Laurita, si eu tot cu piscoturile moi
, preferabil de la cofetaria Alice/Pepas. Aici nu am vazut de-alea moi, doar din cele preambalate.
Astept sa venim prin Ro sa mancam un piscot.![]()
Nana, lasa mai vizitele la spital in we, du-te la un film sau ceva. Bine ca sunteti ok, asta e important.
Sabina, m-am trezit dimineata cu gandul la sora ta, ce bine ca poate sa imparta momente frumoase in jur cand e clar ca ei acasa nu ii e deloc usor.
Oare cati au capacitatea asta....
E aici o vreme ciudata... E soare, sunt nori razleti si ninge marunt marunt.
Ce chestie, cum iarna asta noi nu prea am avut zapada insa in Ro a fost gramezi.
Hai sa aveti un we fain,
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Neata, dau si eu o cana de lapte cu niste ness, putin de tot. Laurita, si eu tot cu piscoturile moi , preferabil de la cofetaria Alice/Pepas. Aici nu am vazut de-alea moi, doar din cele preambalate.Astept sa venim prin Ro sa mancam un piscot. Nana, lasa mai vizitele la spital in we, du-te la un film sau ceva. Bine ca sunteti ok, asta e important. Sabina, m-am trezit dimineata cu gandul la sora ta, ce bine ca poate sa imparta momente frumoase in jur cand e clar ca ei acasa nu ii e deloc usor. Oare cati au capacitatea asta....E aici o vreme ciudata... E soare, sunt nori razleti si ninge marunt marunt. Ce chestie, cum iarna asta noi nu prea am avut zapada insa in Ro a fost gramezi. Hai sa aveti un we fain, Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+ |
Pana la urma nu am mai luat piscoturi ci gogosi cu vanilie si ciocolata
. Ca tot intreba Mary m-am cantarit de dimineata si am +12 kg.Legat de sora mea iti multumesc pentru gandurile frumoase. Intr-adevar are un suflet mare, mai ales, ca ea cand s-a maritat cu Dragos el era deja in scaun cu rotile, nu s-a intamplat pe timpul prieteniei sau casniciei lor. Sper doar ca intr-o buna zi, el sa poata sa mearga din nou. Sanse sunt, recuperarea e mai grea.
Rocsy noi am cam lenevit azi. Cand ma uit afara cum ninge ma apuca toate alea. In plus stai si cu grija sora-mii, care e plecata din Bucuresti si o astept cu sufletul la gura sa vina acasa.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
arturicii spune:
acum nu imi poti face pofta cu nimic; am mancat de dim niste paine prajita si laptele si mi-e un rau.....dar rau....
Vreau eu ninsoare aia ca mie imi place, asa ca impachetati va rog suplimentul si zvarliti-l aici.
Nu cred ca v-am zis de veveritele de aici; mi-am adus aminte acum ca e una care de vreo ora tot sta la noi pe balcon si scormone pamantul din ghivece;
Avem tare multe, stam si langa padure (e in spatele blocului padurea) si sunt peste tot; sunt tare dragute cum circula ele peste tot.
E drept ca unii nu le suporta (strica florile din balcoane, intra in bucatarii de lasi geamul deschis) insa mie imi plac.
A, in plus, prin lege nu ai voie sa le hranesti cu nimic insa au inteles ele de unde sa isi suplimenteze mancarea...
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
OanaMar spune:
Buna seara dragele mele! Cred ca nici nu va mai aduceti aminte de mine de cand nu am mai scris.Doamne cate pagini, capitole ati scris..eu abia reusesc sa citesc asa fugitiv, dar sincer in fiecare zi citesc cate putin![]()
Nu stiu daca v-am mai spus la ultima postare, tot baietel voi avea, am acum 23 saptamani si am vb cu dl dr si data nasterii va fi 24 mai, daca da DOamne Doamne si bb sta acolo bine. SUnt putin stresata ca am a mine nu as manca altceva decat dulce!In continuare ma lupt cu constipatia, nimic nu prea are efect, degeaba mananc fructe multe...sper sa treaca.
Cam atat de la mine, nici nu stiu ce sa mai scriu. O sa incerc sa intru mai des si poate reusesc sa tin pasul cu voi la scris.
Va pup si o seara buna va doresc
taty_ana spune:
buna fete dragi,
suntem un pic mai optimisti acum si eu si doctorii insa iau fiecare zi trecuta ca pe-o victorie....stau in spital numai in pat,merg doar la toaleta si atat....pe langa faptul ca stau in perfuzii non stop cu gynipral, problema e ca nu stiu ce sa fac cu fesele ca nu mai e loc de injectii
....unde le mai fac pana nasc????
nu vreau sa ma plang, ma rog la DD in fiecare zi sa aiba grija de fetita mea sa stea in burtica cat mai mult
aveti grija de burtici
24+ cu Emma Antonia
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana buna fete dragi, suntem un pic mai optimisti acum si eu si doctorii insa iau fiecare zi trecuta ca pe-o victorie....stau in spital numai in pat,merg doar la toaleta si atat....pe langa faptul ca stau in perfuzii non stop cu gynipral, problema e ca nu stiu ce sa fac cu fesele ca nu mai e loc de injectii ....unde le mai fac pana nasc????nu vreau sa ma plang, ma rog la DD in fiecare zi sa aiba grija de fetita mea sa stea in burtica cat mai mult aveti grija de burtici ![]() 24+ cu Emma Antonia |
Scumpo, si noi ne rugam la DD pentru tine si printesa ta!
Fii optimista si increzatoare in planurile lui DD cu tine si fetita ta! Poate ca trebuie sa o astepti cu mai mult efort,... poate ca asa e dat! Nu te mai gindi, important e ca bebelina e bine, misca si sta cumintica in burtica...
eu am din ce in ce mai prezenta senzatia ca voi naste prematur!... Asta din cauza ca mi-au intrat in cap prostiile cu grad II de maturatie al placentei, inca de acum 4 saptamini... oare daca era ceva grav care ar fi presupus din partea mea atentie si lipsa de efort... medicul nu mi-ar fi spus? ... si pe net nu reusesc sa ma documentez corespunzator, sa gasesc un fisier care sa ma convinga... nu numai discutiile neavizate de pe forumuri... Ma mai bate un gind: o fi scris asta ca sa fie indicatie de cezariana? Dar a fost si solicitarea mea la mijloc... poate sa fie si asta un motiv... insa nu mai e mult si merg la nenea doc si ma lamuresc eu!:)
Pupici tuturor si somn dulce! Duminica frumoasa!

Mary
24+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Reallaura spune:
Mai fetele ce vreme simt ca nu mai rezist, oricat de frumos ar ninge!
Trimitem la Arturica surplursul sa ne dea si noua o ververita in schimb! Si mie imi plac...
taty-ana sanatate multa, sa dea Domnul sa fie ok pana la capat... 
Sabina wow, inca odata jos palaria in fata surorii tale! Si sper ca sotul ei sa se recupereze!!
Da Domnul!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina