Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Rocsy, ai dreptate, e mult, si nu cred ca se mai deduce ceva din astia pt ca ai asigurare la stat... Desi stiu ca au contracte cu casa de asigurari, dar nu stiu ce acopera alea... Sabina, m-am uitat acum pe site la Euroclinic si e 9500 cezariana, deci mult prea mult pt mine... Eu inca ma gandesc daca merita 7000

Eu am facut un calcul cu cat ar trebui sa dau daca nasc la stat, si am ajuns pe la 3000 lei.... medic, anestezist, neonatolog si asistente... Sper ca n-am uitat pe nimeni...

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

wow fetelor , dar voi vorbiti de niste preturi colosale pentru 3 zile ( 7000 sau 9000 )... atat reprezinta coplata sau e impreuna cu asigurarea ?

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Moaaaaaaaama!!! Da ce preturi la nastere in RO? Pai eu pe Cami am nascut-o, la maternitate de stat, dar foarte curat, cu rezerva de 2 pers - na... fara TV! (nu mai avem particulare, era una si s-a inchis acum vre-o 5 ani)cu o doctorita care e in top 10 dintre cei mai buni medici. Cei drept mi-a spus ea de taxa ei pentru nastere: 150$ (eu i-am dat ceva mai mult), si la moasa care a asistat nasterea: cam 40$(tot doctorita mi-a spus ca atat tre sa-i dau) si la asistente era taxa cam 2$ pe serviciu. Desi a fost un caz cand o asistenta a refuzat spunand ca asta e munca ei.
Deci sigur nu am dat in total mai mult de 250$. Hai sa zic ca data asta poate ajung la 400$ per total, dar sigur nu depasesc suma asta.
Tavi a fost alaturi la nastere. In salon Cami mereu alaturi de mine, prima zi am stat inca cu o mamica, dar celalte 2 zile singura. Sper sa fie asa si de data asta!
Daca nu am posibilitatea sa nasc la particular in Ct, atunci nici vorba de spital de stat in Ro!!! Am ajuns, in 2005 toata familia in Braila, apoi transferati in Galati!!! In Galati, mai era cum era, dar in Braila - horror!!!
Cred ca raman sa nasc acasa!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

saluatre si de la noi,inainte sa ma culc nu am putut sa nu intru sa va salut. nu ma simt foarte bine,deci stau in pat,mai greu cu calculatorul...asta e,sper sa treaca.
M-am amuzat cu NicoletaB(ca de obicei),am mai uitat de necazuri
noapte buna.sper c amaine sa fie o zi mai buna.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Felicitari Sabina pentru dodoloatzele tale! Sa papi bine sa creascca fetele mari, tu ai scuza mai mare ca noi: hranesti 2 dragalase!

Cristina_26: si eu sunt rac si mi-as fi dorit sa am un copil in rac!:)... dar a venit mai repede!

Moni_or , bine ai revenit si tu, chiar pentru putin timp:P! Sa fie sanatos bebe ala energic din burtica ta!:)

Anamaria merci pentru descriptio - util si practic pare ce spui tu acolo! Eu am dat cu Garmastan, cum spuneam si mai sus si uite ca rezultatul a aparut: colostru:P. Nu stiu drept sa spun dak are vreo legatura cu aplicarea cremei, insa sfircurile nu mai sunt acum atit de sensibile si acele "cojite" de care spui tu, se inlatura acum fff usor, in urma aplicarii cremei.

Marylenacbine ai venit! Esti a doua Marlena a forumului, si eu avind acelasi nume... dar am mers pe o combinatie de nume la user: sot + eu:)... sanatate la bebic!

Sabina, te mai si lauzi ca ai pus numai 10 kg? ca sa ne faci sa ne simtim niste frustrate cu toatele care am pus 10 pina acum (suntem mai mici cu o luna decit tine), am plecat de la mai mult si nu avem genmeni in burtica! Sa nu te mai plingi, cum spuneam: nu ai motive!:)

Si eu vad ca e full la voi de morfo: eu am facut o morfo la 20 s (ca atunci am mers la medic) si mai fac una la 25... unii spun ca nu e tardiv. Oricum... am ajuns la concluzia ca stresul nu face bine la nimic asa ca alegem sa gindim pozitiv spunind: bebelusii nostri sunt fff sanatosi si fff bine, stau in burtici pina la termen iar eco astea sunt niste mofturi ale noastre, ne satisfacem vanitatile astfel!:)

Bilica, sa inteleg ca vei naste in SUA?

Mary 24+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Rellaura: legat de ce postai acum vreo 2 zile: mare drepatte, macar legea noastra sa ramina in vigoare si sa beneficiem de cei 85%... la ce haos domina orice sistem nu ma bate nici un gind de a reveni mai curind de 2 ani la munca... pina cind poate punem de bebe 2... insa curaj ne trebuie si un bb1 cumintel si mincacios, sa avem curaj!:)

Mary 24+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

veronicach, daca te ajuta iti pot trimite legea unica pe mail sau pe mailul comun (desi e mai indicat in mailul tau). Da-mi un PM cu mailul si ti-o trimit... e op aberatie care nu se va aplica in aceasta forma, se aude! Se aplica legea lui OM: OM TRAI SI OM VEDEA!

Mary 24+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

imi trimiteti si mie adresa comuna si parola.
Multumesc

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

imi trimiteti si mie adresa comuna si parola.
Multumesc

19+

Ai PM

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor scuzati-ma de dar sunt fff fericita
sambata viitoare vine sotulache

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Da-l incolo de off topic, cui nu-i convine sa sara peste postare! Ma bucur pentru tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

imi vine sa sar intr-un picior de bucurie dar o zgudui pe printesa

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Da-l incolo de off topic, cui nu-i convine sa sara peste postare! Ma bucur pentru tine!!!

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput