Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina tocmai am devorat o ditamai felia de tort cu martzipan, moartea mea. Nu esti singura care nu se poate abtine din pacate.
Biajtaru, Cusa, MAdamar
cusa ma bucur ca analizele sunt ok si ti-a trecut si gatul.
Madamar ei, ce sa fie defect la tzitzi. Foarte bine ca e colostru! SI eu mai umezesc camasa din cand in cand, tot la un san, dar f putin, cat sa simt racoare
Alessioc ieeeeeee!

MA bag langa baietii mei. Am venit de la o intalneala cu foste colege. NU mai e de mine. Mersul in cluburi, fum...Bine, nu prea am fost eu niciodata amatoare, dar acum chiar m-am simtit strainaa si pe dinafara.
Noapte buna cu vise frumoase

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Fetele, am niste dragi de contractii de mi se taie respiratia... Si ma trimit la pi din zece in zece minute... Sper sa treaca cu injectie, sa nu ma mai car pe la camera de garda...

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

noapte buna reallaura
fetelor eu trebuie sa imi fac griji ca nu a curs nimic?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

un no-spa nu rezolva?mai si eu ma duc la toaleta nu din 10 in 10 min , dar dr. mi a zis sa beau 3l d apa pe zi.. adica lichide nu neaparat apa

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Fetele, am niste dragi de contractii de mi se taie respiratia... Si ma trimit la pi din zece in zece minute... Sper sa treaca cu injectie, sa nu ma mai car pe la camera de garda...

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Nu-ti fa griji Ale, de multe ori colostrul apare doar dupa nastere. Eu am scos cate o picatura numai cand am "vidat" mamelonul cu Niplette, asa din senin nu curge deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Nici la mine inca nu a curs nimic si nici nu-l simt be bebitaa.
Dar presupun ca fiind la prima sarcina si avand si niste kg in plus luate inainte e mai greu sa-mi dau seama.
O seara buna tuturor

Bia

Mergi la inceput

si de ce ai pus nana niplette?
biajitaru cate sapt ai ?...eu am simtit o la 15 juma

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

21 de saptamani

Bia

21+

Mergi la inceput

Bia, cate saptamani ai (pune-ti la semnatura)? Prietena mea, care are DPN-ul la doua zile dupa al meu si-a simtit prima data baietelul pe la 23-24 de saptamani. Eu am simtit-o pe mogaldeata cum se cuibareste (iesea din burtica cate o umflatura cat o jumatate de ou) de pe la 13-14 saptamani, pe la 16 o simteam asemanator cu pulsatia unei vene, iar de la 18-19 saptamani a inceput sa ma loveasca . Asa ca, nu-ti fa griji .

Ale, la mine tabletele de NoSpa sunt ca bombonelele. Nu mai stiu care dintre fete a numarat cate a inghitit, ei bine, eu am luat, cum spun manelistii, "fara numar" . Acuma mi-a facut vecina un Scobutil+NoSpa intramuscular si vad ca incepe incetisor sa-si faca efectul. Am luat si un magneziu. Am folosit Niplette pentru formarea mamelonului, am tot povestit despre dispozitiv in capitolele trecute, iti mai dau detalii pe PM daca vrei, ca ma bat fetele daca reiau discutia . Uite mai multe info despre www.motheringfromtheheart.com/nipletteinfo.htm" target="_blank">Niplette

Mergi la inceput

da stiu ca s-a mai discutat despre Niplette, dar la ce nebunie este in capul meu iti dai seama ca am uitat
eu am luat decat 5 no-spa pana acum
aseara m-a deochiat pe mine cinevasi pana cand nu mi-a zis tatal meu tatal nostru(are ochii verzi)nu m-am linistit, si bebelina era agitata rauuuuuu
nu stiu daca ar trebui sa folosesc niplette ca oricum eu am sfarcurile mai proeminente(a avut sotul grija)

asa creste bebicu

Mergi la inceput