Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bia- cam nasol programul!
Am avut o colega care a lucrat o perioada la Oracle in Bucuresti si-mi spunea ca dadeau cu cardul atunci cand mergeau la toaleta. (card cu timp maxim inclus-5 minute). daca in 5 minute nu dadeai cu cardu de iesire (deh, te lovise o diaree sau o cacare strasnica) incepea sa tiuie aparatu' de stia tot biroul ca te caci sau ai murit in baie! Crunt!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am avut o colega care a lucrat o perioada la Oracle in Bucuresti si-mi spunea ca dadeau cu cardul atunci cand mergeau la toaleta. (card cu timp maxim inclus-5 minute). daca in 5 minute nu dadeai cu cardu de iesire (deh, te lovise o diaree sau o cacare strasnica) incepea sa tiuie aparatu' de stia tot biroul ca te caci sau ai murit in baie! Crunt!

19+

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Sunt de patru ani in companie dar nu am auzit de asta.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Mama, daca-i asa, ar trebui dati in judecata pentru incalcarea dreptului la intimitate!!!

Citat:

19+

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Timpul costa bani! Ea era ceva cash collector pe Franta! Trebuiau sa faca time sheet zilnic incepand cu deschisul laptopului. Asta era prin 2005-2006

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Citat:

19+

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Tu nu ai avut medic din spital? A fost medic colaborator?
Dr mea a venit imediat la salon si m-a supravegheat zilnic pana la externare. Silviu cu ai mei au stat in maternitate in salon, pana m-au scos afara din sala de operatie si m-au adus in rezerva. Dr neonato a lui pici a fost dr Cobac, o super doamna. Mama pai daca pateam ce ai patit tu nu le mai plateam un ban, le intorceam tot spitalul pe dos. Pe banul meu sa isi faca de cap. Sper sa nu se fi schimbat lucrurile din 2006 pana acum, ca matur cu ei.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

ati auzit/vazut ptognoza meteo pe weekend? zapada de juma de metru maine in Bucuresti si ninge viscolit. Nu mai suport. M-am saturat. Astept 1 martie mai ceva decat Craciunul, de macenici nu mai zic . Uf am luat-o razna rau cu poftele astea. Am ras 8 baclavale. Bine macar, ca le-am terminat, sa stiu o treaba. Acum sa vad maine ce mai fac dulce.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Oaaaa.
Noi vrem sa plecam weekendul viitor la Izvoare langa Odorheiul Secuiesc.
Imi place mult zapada numai sa fie drumul curatat.

Si asa ma iau colegele la misto ca sunt din Brasov si nu mi-e frig oricate grade cu - sunt afara.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, asti-a-s macenicii tai? Ca te-am tot vazut pimenind de ei si nu stiam despre ce-i vorba...

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Sabinuta,
Spuneai ceva de o directiva ca la Euroclinic se poate naste de la 32 de saptamani? Ca eu in octombrie am aflat de la dna doctor a noastra ca de la 34 de saptamani se poate naste la ei,datorita costurilor ridicate care ar fi pt ingrijirea bebeului prematur.Imi spusese de contractul cu Polizu si de ideea ca nu ar mai putea sa ma asiste la nastere daca ar fi acolo, urmand probabil sa nasc cu cine ar fi de garda la momentul x. Sincer, ideea imi da si acum fiori si de aceea e o veste tare buna asta cu 32 de saptamani...nu de alta dar nu stiu cu placenta mea jos inserata cum va fi, ca am citit ca se cam naste inainte de termen in acest caz. Dna doctor oricum mi-a zis sa fac eco si in spt 37, inainte de nastere pt a vedea pozitia fetitei, toate cele, ceea ce inseamna ca daca ea e optimista, eu cu atat mai mult trebuie sa fiu.
Deci e mai noua treaba asta cu 32 de sapt?
Bune vesti

Pup,
Virginia 23+ Ioana

Mergi la inceput