Lufthansa sau British?
Aveti experiente cu British?
Cu Lufthansa au circulat toti cei care au venit in vizita la noi si nu au avut probleme niciodata. Acum insa am gasit bilete mai ieftine la British (cu aproape $400) si nu stiu ce sa fac. Mi se spusese ca e aeroportul aiurea, dar nu se mai schimba terminalul, e in acelasi terminal zborul de legatura si as putea cere insotitor. Dar ce e mai "sumbru" e ca am auzit ca pierd bagajele. Nu ar fi o tragedie ca vin mai tarziu cu 1 saptamana cand vine cineva aici ca ajung ele, dar cand o sa merg in vacanta in Ro nu sunt deloc incantata de ideea ca din 3 saptamani de stat in Ro, sa nu am bagaje prima saptamana.
Nu stiu ce sa fac. Voi ce stiti de British?
Multumesc mult de sfaturi.
Raspunsuri
ForemanElf spune:
Am zburat cu British, nimic de reprosat, in afara de leg-roomul minuscul, dar asta ai sa gasesti in orice Boeing 777, indiferent de companie.
Din cite stiu, n-au reputatie de pierzatori de bagaje ca francezii, dar daca e sa ai ghinion...asta e, poti sa o patesti si cu Lufthansa.
N-am schimbat terminalul, am aterizat/plecat tot din 5, dar e atit de mare incit am mers cam un sfert de ora de la un avion la altul.
Controlul vamal mi s-a parut mai strict ca in alte parti, dar tipii de acolo au fost foarte politicosi si expeditivi.
Letitia1 spune:
Si eu am zburat cu British, foarte bine. Daca ai ghinion, ai. Orice companie iti poate pierde bagajele, n-am auzit ca astia sa aiba o astfel de reputatie (a fost odata o incurcatura cu bagajele, dar nu din cauza companiei de zbor ci a aeroportului).
miri_mik spune:
doua vorbe: lucrez pt british in aeroportul din bruxel. poti avea i cnredere si in sistem si ins ervicii. nuc ale fac reclama dar daca ai reusit sa gasesti bilete mai ieftine ca in alta parte, ceea ce nu e cazul mereu la ei, inseamna ca aia vut bafta. sunt pretentiosi si ofera serviciid e calitate. cu pierdutul bagajelor, asta e un mit de acum doi ani de cand s-a deschis terminalul 5. la inceput orice merge greu. au evoluat enorm si daca nus e intampla o greseala la check-in nu vad de ce n-ar ajunge bagajele. bon, eu cunosc si ce s eintampla dupa tejghea. deci... sfatul si recomandarea mea, cu incredere. in caz de ceva esti acoperita cu polita de asigurare. dar sper s anu ajungi la asa ceva. zbor placut!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Podeanu spune:
Am zburat prima oara cu British de Craciunul trecut. Din pacate insa avoinul dinspre Bucuresti nu a plecat (in Ro nu aveau solutie de dezghetare a aripilor) si ca atare zborul a fost anulat. Am plecat la 2 zile diferenta. Insa British ne-a platit cazarea , 3 mese si transport aeroport-hotel. Pina la urma am vizitat vrind bevrind si Londra.
Aeroportul este intr-adevar f mare, exista 5 terminale dar au legaturi intre ele -trenuri si gasesti informatiile afisate in multe locuri.
Nu ne-au pierdut nici un bagaj, sunt super organizati. Din cauza ca trebuia sa parasim aeroportul evident am facut si check out. Din cele 8 valize, una nu o gaseam de nici un fel. Am mers la info bagaje si am intrebat, ne-a spus exact ca bagajul era de mai mult de o ora debarcat la alta banda. L-am gasit imediat.
columbiana spune:
Carmen, eu as merge cu British cu incredere; dintre toti (Lufthansa, Air Canada, Air France, KLM, Austrian si altii) mi s-au parut cei mai faini si profesionali; sora-mea, care are 50+, nici franceza nici engleza, iesita rar din tara a zburat vara trecuta cu ei si a fost super ok; nu pot spune acelasi lucru despre experientele noastre cu KLM respectiv compania ungurilor- nu mai stiu cum se numeste dar a fost de kko rau calitatea serviciilor iarna trecuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759