Dr Kasmo Mohamed

Dr Kasmo Mohamed | Autor: yuliana82

Link direct la acest mesaj

Buna seara burtici,

nu am apucat sa intru in toate subiectele, dar in cate am intrat nu ma gasit nci o referire la Dr Kasmo.
As vrea sa stiu cine a nascut la Maternitatea Giulesti cu Dr Kasmo mohamed, si cum a fost

Va multumesc pentru intelegere

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bouboulechka spune:

Buna ziua!
De mult timp vreau sa postez un mesaj pentru viitoarele mamici care se pregatessc sa aiva un puiut si isi pun intrebari despre doctorii care le urmaresc sarcina.
Bun...acum sunt o mamica cu un bebe de 6 luni si 3 saptamni, sanatos si frumos :)
Anul trecut din diverse surse am aflat de doctorul Kasmo Mohamed si am mers la dansul de la saptamana 18 pana la saptamana 34-35 a sarcinii. Totul ok, consultatii, analize, am avut mare noroc ca bebele meu nu mi-a dat nici cea mai mica durere de cap.
Trebuia sa nasc in octombrie in jur de 8, insa pe 17 septembrie a venit momentul.
Discutasem cu dl doctor ca dupa ceea ce s-a intamplat la Giulesti, daca nu se deschide maternitatea pana la DPN sau nasc eu mai devreme, sa stau linistita ca ma trimite dansul la 1 din 2 spitale, sa nasc. Deci sa stau ''linistita''.
Cand mi s-a rupt apa, era 17 sept, deci inainte cu cateva zile sa se deschida maternitatea Giulesti, l-am sunat si mi-a spus sa merg la spitalul X sau Y si sa spun ca m-a urmarit dansul pana atunci si ''sa nasc acolo''.
Imaginati-va ce puteam simti in momentul acela, cand bebe venea mai devreme si doctorul meu imi dadea un astfel de sfat ( omul in care imi pusesem speranta primei nasteri si viata primului bebe)!!!
M-am simtit singura, parca eram undeva in ''fundul lumii'', nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie asta.
Ok, am sunat ambulanta, care a refuzat sa ma duca unde ma indrumase dl doctor, si m-a dus la Spitalul Universitar, la camera de garda, unde am dat de dr. Coravu Violeta, o mana de om, eu cautam un ''nume'', ''un titlu'', pe cineva cunoscut. Insa acest om, mi-a dat , numai vorbindu-mi cateva cuvinte in cateva minute, toata linistea din lume. Dupa cateva ore nasteam cu ea si cu moasa, apoi ma uitam la televizor la o telenovela si trimiteam mesaje la 5 dimineata la cunoscuti.
O nastere mai usoara ca durerea unei menstre.

Acum , viitoare mamici, va las pe voi sa alegeti.
Este mare lucru sa ai pe cineva in care sa-ti spui speranta in aceste momente.Eu am sperat luni de zile ca am ales un doctor bun pentru bebele meu, insa numai Dumnezeu stia ce va urma.
Scriu aici, pentru ca eu am cautat foarte mult informatii despre dr Mohamed, nu am gasit foarte multe, sau daca am gasit erau evazive.
In momentele acelea eram foarte dezamagita de dansul, insa acum stiu ca un inger om a trebuit sa apara in viata mea si acela nu era decat dr. Coravu Violeta.

Va multumesc si daca va pot ajuta imi puteti scrie la ralook_23@yahoo.com.
Mult curaj!

Mergi la inceput