Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetele din Bucuresti, sta careva pe sau pe langa Bd. Dimitrie Cantemir, in sectorul 4?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 23+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

am fost cu fiica-mea la budimex si n-are nimic la plamani, are rinofaringita si tre sa-i dau antitermice la 4 ore. asa ce ma ung pe suflet astia care nu dau antibiotice la muci. sunt convinsa ca daca mergeam la medicul de familie auzea ceva la plamani parca o si aud: offf nu-mi place deloc cum se aude, are probleme cu burtica de la augmentin?"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Seara buna fetele
Abia la prima pgina sunt cu cititul.
Pai eu am dat cateva mesaje si pe PM si am primit avertizare,tocmai de aceea am intrebat.
si revin.

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Moni pai alea nu-s infectii, candida, coli, aia e flora ta personala care poate uneori sa o ia nitel razna da nu e baiul mare. da, poti folosi ovule.

Ana Maria, tu crezi ca esti singura cu momente de indoiala?? pai de-aia am si zis ca te vei descurca excelent mie mi-e groaza tocmai de cei ce nu au momente de intrebari si indoieli si de dat palme personale. tocmai cind realizezi ca nu esti Dumnezeu ajungi sa reusesti sa ajuti pe cineva cu adevarat.

Anka esti totala

deci observati ce activa fusei azi de ziua fie-mii ... mi-am trimis husbandu sa stringa dezastrul asa ca ma dau pe net. sa nu ma depresez de la ciocolata+inghetata+ketchup+plastilina+confeti+suc de mere de pe covor
pupici

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Avort spontan=pacat asta zicea preotul respectiv. Discutia a fost acum 8-9 ani, nu mai retin exact tot.
Si prezentatorul era cumva revoltat, totusi preotul zicea ca femeia nu a putut duce sarcina la bun sfarsit si a gresit undeva, unde? nu stiu...

Fetele care aveti duhovnic de suflet, poate ii puneti o intrebare sa aflam mai multe pareri!

Cert este ca multe sunt inventate, babisme, cum se mai zice...

Stiam dela o fata ca dupa nunta, 3 ani la rand, sa mergi cu lumanarile (la noi se taie din ele si se opreste numai o parte, cealalta retopindu-se si facandu-se alte lumanari pt. biserica) in noaptea Invierii sa iei lumina.

Cand am scos finii la biserica la o saptamana dupa nunta, am intrebat si mi-a zis ca NU e adevarat.
Lumanarile se aprind atunci cand sunt certuri, neintelegeri, slabiciuni in famile.

Eu una cred in Dumnezeu desi nu m-am spovedit niciodata si nici nu am tinut post. Pacate, nepacate, mi le asum.

Bujo nu s-a spalat pe maini inainte de a merge la copil????
Pai la mine e regula casei, ai intrat pe usa? la baie la spalat mainile!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ia' care mai iesiti din barlog?

Pruncii dorm, sotu' nu e acasa....io pi net ca maine avem sindrofie in familie si nu mai apuc sa intru, barem sa fiu la zi cu dezbaterile din bostana....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai aici sincer religia nu se amesteca deloc cu medicina. Ca aici nu iti poti alege medicul, aici poti doar sa schimbi dispensarul dar la fiecare is mai multi medici si nu te vede mereu acelasi medic.
Dar sunt si hindusi si evrei si musulmani, toate relgiiile dar el la cabinet e in functie de medic si cu asta basta. Si ce imi place aici e ca ei fac parte dintr-o echipa si in dispensar si la spital, se sfatuiesc intre ei ce sa faca in cazul x si y nu ca in ro eu is cel mai tare si numai ce zic eu e bine, colegu x e prost si etc.
Avortul nu il face medicul de familie ci ti se da trimitere la un spital unde se fac avorturi si nimeni da nimeni nu ridica nici o spranceana macar, daca vrei poti discuta cu un preot, sunt la fiecare spital, inidferent ce religie practici, au psiholog dar nimeni nu emite pareri personale.
Mai3 nu se ia nimeni de tine si nu isi bate nimeni joc de credinta ta, asta e alegerea ta personala in ce crezi tu si in ce fel iti exprimi credinta, dar mi se pare total neprofesional sa intreb medicul ce parere are de sterilet si el sa imi dea raspunsul care l-ai dat tu referitor la sterilet, pentru ca raspunsul tau reflecta your religious beliefs.
Oricum eu o sa ma duc sa ma nenorocesc cu un sterilet cat de curand.
E normal sa ai momente de indoiala, asta te face sa fii om, eu sincer mi se pare f greu sa fii chirurg sa te chinui sa faci orice este posibil si sa moara pacientul pe masa, eu creca as fi terminata asa ca jos palaria pt cei care pot sa faca meseria asta.
Cu preotii intredevar cei din afara is diferiti de cei din ro, preotul de aici de la biserica romaneasca din Londra e sg preot care nu mi-a cerut pe fatza bani pt biserica si nu mi-a zis ca tre sa zic nspe mii de ave maria si tatal nostru si acatiste si cum sor mai chema ca vezi asa ma iarta Cel de Sus si ma curat de pacate. Si ce mi-a placut e ca a zis sa mai venim duminica la slujba si am vrut sa mergem ca mi-a placut de el da cnd am mers normal romanu fiind roman toti care de care mai impopotzonati si mai parfumati si mai smacuiti de ti se apleca de la miros, se calcau in picioare sa ajunga langa preot sa ia preotul mancarea gatita de ei si tot asa, efectiv calcau lumea in picioare mai ales astia mici erau strivit de hoarda de "credinciosi". Chiar ca iti lasa gust amar cand ei vin sa discute moda si sa se sparga in figuri, nu au nici bunul simt sa inchida telefonul mobil stau cu el in mana sa vada lumea ce mobil are el si cheile de la merz bmw si etc ca deh cele mai bune geci de piele si etc. Bleax... Pacat ca slujba era frumoasa.
Flo pai o fi zis ca a pacatuit ea si ca asta e vreo pedeapsa. Ca am mai auzit si de astea.
Moni mie imi place f mult cum e la catolici, o prietena buna din copilarie e catolica si am mers cu ea de vreo cateva ori la ei la biserica la slujbe si la evenimente organizate de biserica si am ramas frumos impresionata.
Eu mi-am terminat curatenia, totul sclipeste si suntem gata de musafiri pt playdate maine.
Biri de aia nu am covor in sufragerie si musafirii piticoti nu au voie la etaj. Ca laminatul si gresia le sterg f usor, ca ale mele mereu varsa cate ceva pe jos.
Ma bucur ca v-ati simtit bine, merg si eu sa ma delectez cu poze.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Ia' care mai iesiti din barlog?

Pruncii dorm, sotu' nu e acasa....io pi net ca maine avem sindrofie in familie si nu mai apuc sa intru, barem sa fiu la zi cu dezbaterile din bostana....

_

eu is aici
cu ochii cat cepele la ce zici tu acolo de avort spontan - pacat

eu ca si moni, am devenit catolica haha dupa ce m-am saturat de atatea "obiceiuri" bisericesti. In special aia cu menstruatia si slujba de duminica si aia cu femeile nu au ce cauta in altar, oh si aia cu iesitul din casa dupa nastere...si muuulte altele.
Sotul fiind romano-catolic, m-am "dat" dupa el si tare bine ma simt!

ai vazut ruxule ce ai facut cu fetele astea?
auzi, si eu is mucoasa tot de la plozi mi se trage.Ei is bine mersi, mai au ici colo cate un muc si eu abia incep....

apropo, v-am spus ca Matei isi sufla singur nasul? E asa haios...cum se chinuie el sa sufle cu putere! deci am scapat de o grija...baietul nostru nu mai este cu lumanari la nas!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buaaai, cum ma faceti voi sa-mi amintesc si sa ma enervez.
Popa de la nunta eraun burtos de-i statea patrafiru sculat si cu un sictir pe fata de-ti vedea sa-i dai o punga sa nu verse pe piscotu tau. Nu va spun, ca in simplitudinea gandirii mele (cum adesea imi spunea decanul din facultate) am visat sa-mi cante coru "vino din Liban mireasa". Wrooooong answer. Abia daca era un dascal afon. Si incepe sictiritu slujba ca doar se grabea. Frate, da ce se grabea. Si acum citat din timpul slujbei: asdafsdgvalsgvkjn Doamne miluieste asdsafasdgfdksln Amiiin. Dupa care urmeaza indesatul piscotului in bot, cate-o data la fiecare si rapid trantit piscotu pe tava. La nasu cineva din spate incearca sa faca o gluma (proasta de altfel) si sa-i dea una peste cap exact cand musca din piscot. Moment in care popa isi calca pe mandrie si vorbeste in limba noastra cat sa auzim: "ce-i aici dom'le? jungla?". Dupa care inca 10 minute de sdfgsdjkgnhbsgfiub, o fuga scurta in jurul mesei si gata. 20 minute pe ceas toata nunta. S-a dus naibii visu meu in care ma topesc de emotie cand intru in biserica si simt ca inseamna ceva slujba aia.

Ca sa nu va zic ca mi s-au adresat mai multe cuvinte la o alta nunta unde in predica de final eram "ispita diavoleasca". De ce? Pentru ca am indraznit sa ma imbrac pentru nunta intr-o rochie cu bretele si crapatura in loc de roba calugareasca.

Asadar, inteleg eu ca nu toti au stofa de preot, da iti piere tot chefu de a mai merge la slujba cand dai peste unu din asta.

Aaaa, sa va zic de o prietena care s-a dus la spovedit si a fost complet distrasa de unghiile date cu oja ale preotului.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Is prin zona da' stau sa tin sotu' de mana ca e disperat saracu' tocmai ce am aflat ca prieteni buni de ai nostrii pe care urma sa ii vizitam curand au fost implicati intr-un accident de circulatie. El e ok cat de cat, ea in stare critica, in coma indusa Is asa...socata. Omul ala isi adora pur si simplu nevasta, se gandeau sa faca un bb in curand

Mergi la inceput