Sezatoarea canadiana (171)
Raspunsuri - Pagina 7
simi spune:
Pucku, sper ca Steph sa fie ok Si fetita mea a avut o vinataie urita timp de doua saptamini de la o cazatura pe pirtie.
Pupam baietelul mare!
pitilache spune:
Hai ca mai pun o recapitulare la liste ca poate nu mai intrati pe prima pagina (sper sa nu le fi incurcat de tot :)
Propuneri intlaniri Montreal
Locatie: www.boccacinos.com/bbeta/eng/locations_stlaurent.html" target="_blank">Boccacinos Cote Vertu
Ora: 18:00
12 februarie: cassandra, Simonna, Doloress, Podeanu, ange, mimitete, Diana2007
19 februarie: AnaStroe, Simonna, Doloress, ange, Diana2007
2 martie: cassandra, cge, Diana2007
4 martie: cassandra, cge, Diana2007
5 martie: nelia, cge, Simonna, Doloress, ange, Ione81, AnaStroe, mimitete, pitilache, Diana2007
12 martie: pitilache, monicutza_bb, Doloress, Podeanu, cge, AnaStroe, Ione81, Diana2007, bebitzu
Eu va propun sa renuntam la 2 si 4 martie pentru ca nu prea sunt multe doritoare, cred in primul rand pentru ca sunt in timpul saptamanii. Astept insa ok-ul vostru inainte de a le sterge de pe lista!
simi, pucku saru' mana de urari!
columbiana spune:
Roxana, si eu spun sa ne limitam la vineri(le) seara, in timpul saptaminii nu vom reusi sa ne adunam, si nici n-am chef sa ma grabesc acasa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
casandra spune:
Noi am fost la Biodome in week-end-ul asta. Au acolo si un loc de joaca pentru copii mici, ne-am simtit bine. Eu nu prea m-am imprietenit cu sporturile de iarna :(
Doloress spune:
Fetelor care ati mai trecut cu copii prin pneumonii, cat tine febra ? Luam de 7 zile antibiotic si febra tot nu cedeaza, toata saptamana a avut o stare asa subfebrila, sa zic de un 37-38, iar aseara dintr-o data a facut 38 cu 8, apoi noaptea sigur a sarit de 40, ca ardea ca o soba. Are in continuare respiratia aia suieratoare, mai tuseste insa nu de speriat. Vreau sa-mi iau un rendez-vous la Tiny Tots, la doctorul ala italian despre care mi-ati zis, sa vedem. La spital nu ma mai duc, nu mai vreau sa stam acolo de aiurea ore intregi, desi poate ne-ar face niste investigatii mai amanuntite. Are deci in total vreo luna de cand a inceput povestea asta cu febra care iar creste iar scade. Dar tot nu pleaca definitiv, chiar si dupa antibioticul asta. Pe care i l-am dat cu multa strictete, la 12 ore, exact cum au indicat ei.
NU stiu ce sa ma mai fac cu el!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
columbiana spune:
Cassandra, nu esti singura, pe mine ma salveaza acum sala de sport, altfel iarna ar fi interminabila (noroc ca-l scoate ta-su pe Tudor la patinaj si sanie)
Doloress, eu as merge totusi la urgenta la St.Justine, in clinica nu vor face decit sa-ti schimbe antibioticul (si eu merg de obicei la Tiny Tots la Joe Ficara, dar acum la voi pare mai serioasa problema daca de o luna copilul e tot asa)
bafta
o saptamina buna sa aveti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
pitilache spune:
Doloress imi pare rau sa aud ca baitelul tau inca mai are febra. Isei i-a scazut temperatura imediat dupa ce a inceput antibioticul. Dr.-ul nu ti-a spus sa mergi la cabinet daca nu scade temp dupa 2 zile? Cam asta-i termenul pe care-l dau ei. Poate ar fi trebuit sa-i schimbe antibioticul daca nu a raspuns la ce i-a dat prima oara. Multa sanatate!
Ione81 spune:
bonsoir, bonsoir!
ne-a placuuuut tosca.
soprana a cantat bine, si politistul la fel, mario a fost mai greu sa-l inteleg, decorul a fost fain, mai ales decorul biroului lui scarpia, doar ultimul decor nu a fost prea atragator...cam butucanos as zice eu
si mie mi-au placut si micile elemente de umor introduse!
intr-adevar, al treilea act a fost mai scurt decat pauza care l-a precedat, dar nu m-a deranjat pe mine asta, a fost prilej de discutat, ca doar nu esti grabit la opera! :)
si mie uneori imi place sa inchid ochiii, mmm, si sa ma las purtata de muzica, e cu totul alt sentiment decat daca ii inchizi acasa, nu?
nelia, m-am uitat, nu prea mai sunt bilete, mai ales la reprezentatiile de sambata... tre sa ma uit din nou mai cu atentie. dar aici si le cumpara cu cateva luni bune inainte... daca gasesti ceva, count me in.
o optiune ar mai fi 'td bank te duce la opera', e mai ieftin daca iei mai multe bilete la un loc, dar sunt la cucurigu, mie nu prea imi convin. desiiii, ieri au venit la noi la balcon niste doamne din alta parte, asa ca e si asta o optiune :)
Felicitari pt fete! unde vad si eu video?
eu cunosc o tipa a carei surori e pianista, si tot primesc invitatii la concerte, eu nu pot sambata asta, dar daca intereaseaza pe cineva, va dau emailul:
Une histoire d'amour comme nulle autre au 19e siècle ...
Soyez des nôtres samedi le 13 février, 17hrs aux Jeunesses Musicales du Canada, alors que de talentueuses musiciennes vous livreront les oeuvres des compositeurs Romantiques:
Clara Wieck, Robert Schumann et Johannes Brahms.
Admission générale $15 étudiants $10
anka,
am vaz poze cu voi, sunteti toti niste frumosi. oh, si ce fain era in spania...
dana,
a propos de poze, inca nu le-am vaz pe ale tale, nu am vreme acuma, dar abia astept sa ma delectez!!!
simonna,
oau, cercelusi, ce fain!! sa-i poarte sanatoasa!
donia,
gata, la iarna venim la sparg la TO, macar avem cu cine! :)
merci de explicatia pt vitamin E, mi se parea mie cunoscut, dar nu mai stiam daca e 'bun' sau 'rau'...
as vrea sa fac un curs, dar nu stiu de unde sa incep, nu de farmacie, dar ceva initiere in ale cosmeticelor si ingrediente, proprietati, ce ulei, ce planta, e bun (a) la ce.... vreo idee, anyone?
mimitete,
sa stii ca am vb si cu quebecosi si au zis ca a fost mai fain in anii trecuti
decorul a fost sublim, si muzica la fel, dar balerinii ... deloc sincronizati :) cand unu' era sus, altu' era jos, si nu cred ca ... intentionat! :)
bebitzu,
la multi ani lui nea ion anticipat!
a propos de diferenta, eu am mers la scoala aproape la 8 ani (sunt nascuta pe 18 dec ), stiam si sa scriu si sa citesc, ma plictiseaaaam!
dar pe la mijlocul anului toti m-au prins din urma... tot am ramas eu premianta clasei, dar nu cred ca erau cele 8 luni in plus :)
zavalita, anka, dalma,
cum stati pregatirile? cand ajungeti chiar, si unde?
of doloress,
multa santate!
poate incerci cand scapa de febra ceva oregano oil, intareste sistemul imunitar... nu cred ca fie contraindicat la copii, eu iau 3 picaturi pe zi de cateva luni si ma ajuta!
va pup, o saptamana faaaina!