Sezatoarea canadiana (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ina, nu stiam ca Sanziana a venit asa tarziu aici. Mi-ai confirmat fara sa vrei nu numai ce am citit in carti ci si mai trist ceea ce vad in fiecare zi pe bancile scolii si la o varsta mult mai mica . Din pacate majoritatea cazurilor sint victimele indiferentei parintilor, eu una ma ciocnesc destul de des de ea si nu-i gasesc inca o explicatie plauzibila. Si daca asta se intampla de la 10-11 ani nici macar nu e de mirare ca la 18 ani apuca pe calea drogurilor sau a revoltei in general. Un mare rol il are peer pressure, am vazut copilasi linistiti si cumintei, care odata intrati intr-un anumit anuturaj pana la sfarsitul anului se transformau in ceva greu de imaginat . Cred ca cei 7 ani de acasa si in general rolul familiei isi spune totusi cuvantul. Imaturitatea m-a mirat si pe mine destul de mult la inceput, nu-si pun probleme gen ce voi urma mai departe, voi fi in stare sa ma intretin, sa platesc bill-uri on my own, etc. Se complac sa traiasca intr-un bubble artificial, alimentat de prea multe jocuri la calculator si timp petrecut in fata TV-ului. E trist ca vedem ceea ce vedem in jurul nostru, insa stressul are un mare impact asupra vietii de aici. Si eu sper sa nu ajungem sa traim vreodata ceea ce li s-a intamplat parintilor de care spuneai.

Magdone, pai ne vedem da

CataD, sanatate multa Laurei.

Deci in care weekend ne vedem si mai ales la ce ora?

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

salutare tuturor. Si eu ca de obicei pe fuga si cu o intrebare: unde gasesc si cum se numeste branza de burduf (asemanatoare)? Ca vreau sa fac o reteta si zice branza de burduf si nu stiu cu ce sa o inlocuiesc.
In rest sunt binisor (Magda vai mai ai atat de putin).
Am facut si febra de la trat cred, ma cam doare cocoasa si ma ocup de pregatiri pt ziua pisoiului
Nelia, vreau sa iti spun ca m-am uitat de cateva ori sa ma bucur de ce frumos patineaza AgataDaca mai critici mult o vreau eu
Copilasi frumosi unul si unul.
Apoi LMA sarbatoritilor!
De subiectul care ziceti voi sunt si eu ingrozita, caci nu as vrea sa gresesc. V-am zis eu cum motanul meu e mai neastamparat asa si noi tot ii mai tinem teorie, si el zice ca el pleaca de acasaSunt asa de necajita si nu stiu cum sa abordez problema cu el. Apoi ziceam eu o data ca as vrea sa deschid subiect cu drogurile astea, cum si ce discutam cu copii dar nu am apucat. Ce mai tura vura eu sunt cam depasita si nu stiu cum sa incep sa il pregatesc pt ... zapaceala asta de viata
Am slabit si eu de atata alergat, da nu mai intru dincolo ca nu am reteta anume
Fug ca s-a trezit sprintenul mamei

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Olga, condoleante!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe socrul tau, si sa ii dea tarie sotului tau sa le duca pe toate acum.
Imi pare nespus de rau, daca te pot ajuta cu ceva, da un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Olga-cum ti-am zis si dincolo, imi pare tare rau, suna-ma oricand, te ajutam cu orice.
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!
Fane-multa putere si drum bun!

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Olga condoleante. Imi pare tare rau si sper din tot sufletul sa se mai lumineze si pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Olga condoleante

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga si Stefan, condoleante. Stefan, drum bun si multa tarie va doresc, sa ai putere a o incurajezi pe mama ta.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

De unde ati aflat voi de socrul Olgai? Am tot mers in urma si n-am gasit nimic... A scris cuiva? Imi pare rau daca e adevarat. Condoleante!

Hai mey, hotarati-va pe 28 februarie cu intalnirea, cel mai frumos. Nu vi se pare?

Inacanada, si eu stiu exact ce spui tu.

CataD, of dintr-una intr-alta. Sper sa treaca repede.

Daiorpi, imi pare rau ca esti slabita si obosita. Ei, motanul zice si el, nu-l baga in seama prea adanc. Deschide subiect, eu acum cateva zile abia m-am abtinut sa nu scriu vreo doo pe un subiect in care una din americance era mai mult decat casual, ba am perceput-o ca pe o lauda ca barbatu-sau a fost un pot-head si discuta de flavours is tarii de marijuana incercate. Pe un site despre copii!!! Si ca ce casual o sa fie ei cand fiul lor va fi un pot-head, banui ca o vor face in grup. Astia's cel mai mare pericol pentru noi, parintii astilalti, care suntem freaking out pana si la marijuana, cu astia trebuie sa ne masuram.

Eu am ratat unde a pus nelia link...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Deci, eu vin pe 28 februarie, la orice ora.
Hai mey fetelor sa stabilim odata. Ramane Mandarinul de la Dufferin cu Finch? Cine voteaza pentru ? Cine impotriva? Hai odata ca ...vine martisorul peste noi
CataD multi si de la mine si de la Sinzi.

Nici eu nu stiu de unde se stie de necazul Olgai, dar, daca e asa, transmit si eu Olgai si la toata familia ei condoleante si multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Vreau sa-i transmit si eu Olgai condoleantele mele! Drum bun sotului!

Legat de adolescenti, hai mai fetelor, noi avem copii buni! Eu am incredere ca in fiecare e ceva bun. Si eu am exemple de copii de romani care vindeau din casa pentru a-si cumpara droguri. Mama respectiva avea lacrimi in ochi cind imi povestea ca are doi baieti, unul avocat in barou, altul certat cu legea, s-a inhaitat cu unii din Montreal-Nord si i-a furat bicicleta tatalui sa-si cumpere droguri (omul mergea la servici cu bicicleta, investise cam 700$ sa-si ia o bicicleta performanta pe care i-a vindut-o copilul) Doamne fereste, zic eu!
Baiatul meu a venit aici la 2 ani, deci pot sa spun ca-i crescut aici, dar e un copil bun, care a invatat mereu bine, are rezultate stralucite la scoala, face un dublu DEC cu cota R 32 (deci poate fi admis la ora asta si la Harvard, daca am avea banii necesari). Eu cred ca totul e chestie de sansa si de ANTURAJ. La virsta asta sint foarte influentabili, prietenii sint foarte importanti, mai importanti decit parintii, noi trebuie sa veghem din umbra, dar sa veghem. Eu am incredere in copiii mei, baiatul m-i se destainuie chiar si acum, la aproape 19 ani...
Aveti incredere in ei si totul va fi bine!

Mergi la inceput