Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Va multumesc pt primire, m monique,ramona 7575, olishka,simplyana m,adee.Am vazut ca sunteti o gasca foarte draguta, eu nu ma supar asa usor si accept sfaturi.Ilinca super tare!Aris, te inteleg si Theo are fimoza si nu am avut curaj pana cum sa-l duc la doctor.Nici nu stiu unde sa-l duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Fetelor ajutor: fata mea a facut febra 39.9( rectal) si de 2 zile e tot cu febra..am tot dat vina pe dinti ca tocmai ii sparge unul ...dar totusi chiar asa febra mare sa faca???Alte simptome nu are!!!Anamaria, Gianina, Nicki copii voastri ce boala a copilariei au avut....ca ma gandesc ca poate asta o fi si la noi?Cum au aoparut petele initial?Pediatra e abia maine dupa amiaza!Nu stiu incotro sa o iau!Georgianamami de Giulia (12.03.2009) 10 luni
Georgiana, Eva a avut rubeola. A avut febra 3 zile la rand, in prima zi a facut cea mai mare febra, 39.4, apoi undeva pe la 38.8. Am tinut-o sub control cu supozitor de novocalmin si paracetamol.Petele au aparut cand febra i-a trecut, mai exact in a cincea zi.Pete rosii, fara varf, relativ catifelate la atingere. Putine, pe burtica si gatut.Multa sanatate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_mEu cred ca stie ea foarte bine cine e mama ei (ce idee-ti mai veni!), dar ...e suparata si te pedepseste. Imi cer mii de scuze daca ofensez pe cineva cu urmatoarea comparatie, dar nu o fac coborand o persoana la nivelul unui animal, ci mai degraba invers, eu sincer o consider pe Mura mea membru al familiei, deloc inferior, ci undeva aproape de egalitate (lucru ce se observa cu ochiul liber, pt ca de cele mai multe ori fac eu ce vrea ea si nu invers...noroc ca are bun-simt). Si cred eu ca am invatat multe de la ea, lectii de viata chiar.Asadar, eu am observat ca daca se supara pe noi, de cele mai multe ori fiindca e lasata prea mult timp singura (cand mergeam la servici ne astepta cuminte 10h, dar 12 era deja prea mult), strica ceva din casa, rupe/roade, face dezordine. Insa daca e FOARTE suparata pe noi, asa se manifesta: nu ne conduce/intampina la usa. Efectiv nu ne baga in seama. Am lasat-o odata 3 zile cu soacra-mea (clar nu i-a placut ) si cand ne-am intors n-a binevoit nici sa se dea jos de pe canapea atunci cand am chemat-o la noi. I-au trebuit vreo 5 min sa ne ierte si sa ne iubim cum trebuieSi concluzia mea ar fi ca Eva este foarte tare! Ca se supara ca pleci, e firesc. Dar pt ca ti-o si da peste nas, respectele mele!!!. Eu zic ca e un copil echilibrat si stapan pe sine, iar tu n-ai gresit cu nimic. Si cu siguranta te si iarta dupa ce te fierbe un pic.http://www.lucamic.blogspot.com/
Pe mine nu ai cum sa ma ofensezi, in general ma supar greu si la atacauri clare Sa stii ca intr-un fel, iti dau dreptate. Astazi am fost cu Eva la ai mei si a continuat in acelasi stil. Se ducea la oricine in brate, mai putin la mine. Inclusiv la bunica su, dupa care nu e chiar innebunita.Dar cum procedez mai departe? Situatia actuala clar nu imi convine Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Olga, da' ce mancaruri exotice gatesti!Vreau si eu reteta de la snitelele alea...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Pai nu este nimic complicat. Sunt snitele obisnuite, doar ca in loc de pesmet le trec prin fulgi de porumb (din aceia ieftini - forta). Ies crocante si f bune. De obicei ce gatesc eu nu prea se mananca, dar astea au disparut in aceeasi zi Olga, mamica lui David iepurasul
Fac si eu peste doua saptamani. Momentan sunt la Scarsdale.Chiar, Ilinca, am reusit sa tin disociat doar 1-2 zile pe saptamana, timp de o luna. In restul timpului mancat cat mai dietic, dar am mai scapat la cate o felie de paine sau o prajitura.Am pierdut 3 kg in primele 2 saptamani iar in urmatoarele doua am pus unul inapoi Acum tin o dieta cu menu fix, pe care am mai tinut-o in vara, si cu care am scapat de 4 kg. Sincer, tare-as avea nevoie pentru moralul meu sa scad odata sub 60 (momentan sunt la 61 )Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Tufete am nevoie si eu de o parere. Vreau sa ii comand Arianei tricicleta si nu ma pot hotari la culoare. Mie imi plac toate www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=5&PartPage=Products" target="_blank">tricicleta Astept pareri

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

10 LUNI

Mie imi place cea cu roz deschis si gri sau cea cu multe culori, predominant verde

Olga, mamica lui David iepurasul

Aceiasi alegere as face-o ca si Oli

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

anamariame eu am avut o etapa din asta cand andrei avea vreo 2 ani. si atunci am incercat ca timpul pe cate il petrec alaturi de andrei sa fie de calitate. am inceput sa ma joc cu el, ca si cand aveam aceeasi varsta.
stiu fete la fulguleti care au avut aceeasi problema ca si tine si li s-a recomandat "quality time". parintele se joaca cu copilul, iar copilul stabileste regulile jocului, pe care le respecta ambii.
eu te sfatuiesc cand sunteti acasa sa va jucati impreuna, chiar daca asta inseamna sa mergeti prin casa in 4 labe (asta o poate face si tati), sa dansati, sa va jucati "cu-cu-bau" dupa perdea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara ,
raportam primul semn de copil plimblaret...lovit/sange/lacrimi/supt ....si...iar la joaca chiar de unde cazuse(ps: o supravegheam....si ce?! tot ea a cazut mai repede decat am ajuns eu la ea).Asta-i primul semn...le asteptam pe urmatoarele

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu nu tin dieta dar de cand plecat husband am ajuns la 55 kg

PetraTudor am vazut ca esti prin zona,am pus poze noi in caz ca vrea Bogdanel sa o vada pe Timeea

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Piciul a adormit la 8 dupa baita l-am alergat putin prin casa,ii place sa-i spun, te prind, te prind si fuge.La inceput venea spre mine, acum se ascunde dupa scaunul de masa si cand ma aproprii de el rade.Eu m-am uitat la Totul despre sex,ador serialul asta.Novus,Millie,Provista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame acum mi-am adus aminte ca si David mi-a facut mai demult aceeasi faza. El de obicei se bucura sau plange cand ma vede, dar intr-o zi am stat mai mult plecata, iar cand m-am intors ma asteptam sa sara david pe mine, insa el nici macar nu ma baga in seama. Eu vorbeam cu el, dar numai la mine nu se uita Stiu ca nu-mi picase bine deloc, asa ca te inteleg. Dar sunt convinsa ca o rezolvi si pe asta. In nici un caz sa nu te mai gandesti ca Eva te iubeste mai putin. Te iubeste cel mai tare

Am urcat si eu cateva poze cu piciul meu

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David9Luni#5434082615116168562

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput