Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Tufete am nevoie si eu de o parere. Vreau sa ii comand Arianei tricicleta si nu ma pot hotari la culoare. Mie imi plac toate www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=5&PartPage=Products" target="_blank">tricicleta Astept pareri

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

10 LUNI

Mie imi place cea cu roz deschis si gri sau cea cu multe culori, predominant verde

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Buna seara,

Sunt o mamica de ghiocel nascut pe 20 martie si as dori sa ma alatur grupului vostru vesel si dragut.Va citesc de ceva vreme si azi mi-am facut curaj sa ma alatur grupului vostru.Chiar nu m-am mai putut abtineSa va zic cate ceva despre noi.Ghiocelul este baietel are in jur de 10 kg,nu l-am mai masurat de ceva vreme, cred ca are vreo 74 cm.De vreo 2 saptamani merge singurel si cauta peste tot in casa.Nu prea vorbeste, zice mama, tata mai rar si sunete pe limba lui.Adora suzeta.Revin, am inteles ca trebuie sa trimit mesaje scurte si mai multe.

Bine ai venit !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ilinca, , telespectatorii mai vor!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Daaaa !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Adee, mie imi plac toate dar cea in mai multe culori vii cel mai mult !

Mergi la inceput

InaPreda, am fost in trei magazine unde au mocasini dar niciunde nu aveau marimea lui Ian asa ca ti-am trimis sosete antiderapante simple si pe sapt viitoare cand primesc mocasini iti livrez

Mergi la inceput

Petrean, sunteti tare frumosi !!!

Mi-am amintit ca a pus si OlgaTarziu poze pe mail, merg sa vad !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mireal bine ai venit

Adee, mie ami place rosu cu gri

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu familia Olgai Tarziu !!
Coperta de revista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Iaca aici niste poze unde-s machiata; nu stiu ce-o sa vedeti, ca nu era lumina tare buna. Cand o sa fiu in forma o sa-mi fac alte poze, cu machiaj mov (flacara violeta, sa nu mai am atatea necazuri pe cap).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mortala Sophiphi si ce frizura avem pupam si mamica bunoaca

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

seara buna. uf greu ca mai prinde omul

bune venit mireal!

grace30 la semnatura ta e trecuta data nasterii la puiuti 22 febr iar la inceputul cap e trecuta data de 21 febr. care e corecta?

edit: nici nu trebuie sa raspunzi normal cea de la semnatura e cea corecta.

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput